Şimdi Ara

Bütünleme hakkında ACİL yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 7 dersten 4 ünden şartlı geçmişim. bu dönemin not ortalaması 2'nin altında. fakat genel not ortalamam 2'nin üzerinde. şartlılarda genel not ortalamasına mı yoksa o dönemin ortalamasına mı bakılıyor? ayrıyeten eğer bu derslerden geçsem dahi bütlere girmemi önerir misiniz? kültür üniversitesinde okuyorum. yardımlar için teşekkürler şimdiden

• genel ortalamaya bakılıyor
    dd yle geçtiğin dersin bütünden geçeceğine eminsen gir derim yoksa çok zorlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Fang -- 17 Ocak 2013; 2:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

genel ortalamaya bakılıyor
    dd yle geçtiğin dersin bütünden geçeceğine eminsen gir derim yoksa çok zorlama

dd derken hocam tam anlayamadım? D- olan dersim var C- var bir de D falan var. şimdi ben GNO'ya bakılırsa hiç birinden kalmadım dimi?

edit: farkındayım fazla bilgisizim fakat hiç ortalamam bu derece düşmemişti bu dönem çok boşladım ondan böyle oldu ilk defa bütlere girme durumum oldu ondan dolayı bu konularda bilgim yok mazur gör hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuralarBenim -- 17 Ocak 2013; 2:24:01 >
  • gno tutuyorsa şartlıların hepsini geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

gno tutuyorsa şartlıların hepsini geçersin

tamamdır teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok acil yardım lazım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.