Şimdi Ara

Bütün sülalemin boyu uzun fakat bi benim kısa yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar arkadaşlar 16 yaşındayım seneye mayıs 17 olcam ve annemin boyu 1.71 babamın boyu 1.90a yakın(1.88) olmasına rağmen benim boyum ne yazıkki 1.75,5 - 1.76.Yani boyu daha uzatmanın yolu varmı biliyorum zaten bu yaştan sonra uzasa uzasa 3-4 cm anca uzar ama ona bile razıyım 1.80i görsem bile iyidir yani.Dedem 1.92ymiş onun babası falan hep uzun boylu sülalede bi kısa benim yani genetikte uzun boy var ama hala uzun boylu değilim sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 1.68

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek çocuk musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: roket5361

tek çocuk musun?

Evet

• bütün sülalenin boyu uzun değil demekki
    Ayrıca konuyu sağlıklı yasam bölümüne açmalısın aksi takdirde kapanabilir
  • Evlatlıkmışsın baban öyle diyo

• dna testi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erkekler 19-20 yasina kadar uzamaya devam eder. Duzenli bu spor yap 10cm a yakin daha uzarsin muhtemelen genetigin iyi cunku.

• O kadar da kısa değilsin.
  • 1.75 iyidir daha ne istiyosun
  • Adamın 1.75 boyu var kısayım ben diyor.Sinir oluyorum böylelerine

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Erkekler 19-20 yasina kadar uzamaya devam eder. Duzenli bu spor yap 10cm a yakin daha uzarsin muhtemelen genetigin iyi cunku.

Hocam basketbol falanmı?Dün süt içmeye başladım normalde yoğurt, süt peynir falan hiç yemem ama dün ilk defa 1 bardak düt içtim bugünde yatmadan önce içicem bakalım şu 1.80i bi göriyimde.Bide bu boy uzamasının durup durmadığını nasıl anlarız boşu boşuna spor falan yapmıyımda bide uzama durunca body ye başlamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 14 Ağustos 2014; 17:03:45 >
  • 175 çok optimum bir boy aslında hiç bir ortamda sırıtmazsın kimse sana kısa yada fazla uzun diyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Erkekler 19-20 yasina kadar uzamaya devam eder. Duzenli bu spor yap 10cm a yakin daha uzarsin muhtemelen genetigin iyi cunku.

Hocam basketbol falanmı?Dün süt içmeye başladım normalde yoğurt, süt peynir falan hiç yemem ama dün ilk defa 1 bardak düt içtim bugünde yatmadan önce içicem bakalım şu 1.80i bi göriyimde.Bide bu boy uzamasının durup durmadığını nasıl anlarız boşu boşuna spor falan yapmıyımda bide uzama durunca body ye başlamayı düşünüyorum

Fitness ve cardio yapabilirsin. Barfiks ve bacak calismaya onem verirsen yardimi olur. Sutu uht iciyorsan hic icme daha iyi. Gunluk sut ic tercihen sutas olsun sek alma. Sekin 10 gun tarihi var sutas 4 gun. Spor yap protein agirlikli beslen emin ol 10cm a yakin uzayacaksin. Ben 1.90im ama genetik senin sulaledeki kadar bile degil. Takma mutlaka uzarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

175 çok optimum bir boy aslında hiç bir ortamda sırıtmazsın kimse sana kısa yada fazla uzun diyemez.

Hocam aslında 1.77 falanım ve zayıf olduğum içinde uzun boylusun falan diyolar ortamda ama 1.90 birisinin yanında eziliyorum tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Orijinalden alıntı: roket5361

tek çocuk musun?

Evet

evlatlık olabilirsin kardeş
    ama bi iki kardeş var tanıdığım. baba tarafı full 1.85 üzeri ama kendileri 1.75 1.72. ama onların anne tarafı kısa. senin annen uzun ama dayıların durumu ne bilmiyorum. dayıların da uzun ya da kısa olsa bile boy işi hiç belli olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.