Şimdi Ara

bütün moralim bozuldu yaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 ygs türkçeyi yarım yamalak çalışmıştım ölesine bi çözeyim dedim 12 yanlış çıktı yaaa

paragraf sorularından gereksiz sorular kaçırmışım...

acaba ygsye kadar bu yanlışları düşürebilirmiyim türkçe için normal bi çalışmayla??

• 2011 de öyleyse 2012 ye hiç bulaşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım takmayın bu kadar daha senenin başı ben bu sene başında 370 380 puan yapıyodum ygsde 446 puan yaptım ağustos ayından itibaren düzenli bi çalışmayla yükselicektir netlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolsun3

arkadaşım takmayın bu kadar daha senenin başı ben bu sene başında 370 380 puan yapıyodum ygsde 446 puan yaptım ağustos ayından itibaren düzenli bi çalışmayla yükselicektir netlerin

açığı kapatırsın diosun yani..
  • Paragrafları hem hızlı hem de doğur çözmek istiyosan kesinlikle kitap okuma alışkanlıgı kazan.Çok klasik bi cevap verdim ama başka yolu yok.Bu saatten sonra okusam ne olur okumasam ne olur deme zararın neresinden dönülse kardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolaReis

Paragrafları hem hızlı hem de doğur çözmek istiyosan kesinlikle kitap okuma alışkanlıgı kazan.Çok klasik bi cevap verdim ama başka yolu yok.Bu saatten sonra okusam ne olur okumasam ne olur deme zararın neresinden dönülse kardır.

haklısın yaa kitap önemlide vakit kaybedeceğimden korkuyorum kitapla
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasahin34

quote:

Paragrafları hem hızlı hem de doğur çözmek istiyosan kesinlikle kitap okuma alışkanlıgı kazan.Çok klasik bi cevap verdim ama başka yolu yok.Bu saatten sonra okusam ne olur okumasam ne olur deme zararın neresinden dönülse kardır.

kitap okuma diyor herkes ama ben onla alakalı olmadğını düşünüyorum yani bi insanın okuduğunu anlama kabiliyeti yoksa kitap okumanın da bi fayadası olmaz,örneğin ben hayatımda bi kitap bile bitirmedim ygs de 34 türkçe netim var uzun paragraf sorularına rağmen ama sınıf arkadaşım çocuk her hafta bi kitap bitiriyodu 23 net yapabildi anca yani anlama kabiliyeti yoksa kitabın faydası olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gurban olduğumun yarattığı da sağa sola fırlattıkları size bir şeyler söyleyen abilerinz bir şeyler yaşadı biliyo ki bu dünyada ki tek akıllılar siz değilsiniz be cicişler
  • quote:

quote:

Vakit kaybedeceğinden korkuyosan o zaman her gün en az 10 dk paragraf sorusu çöz.Sınava kadar böyle devam edersen çok pratik yapmış olursun.Dilbilgisi konularını da halledersen türkçeyi fulleyebilirsin.
  • Şu anda hakikaten çalışmamışsan ve 380+ alıyorsan, 475'lere kadar yolun var. Kendimden ve çevremden biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012'de Türkçeyi kastıklarından muhtemelen 2013'de Türkçeyi fazla zorlamazlar 2010 gibi de değil de 2011 gibi olur. Zaten 2012 türkçesinden sonra sene içerisinde denemelerde türkçeye feci abanırlar öyle fazla ekstradan çalışma yapmana bence gerek yok 2 günde bir paragraf testi çözebilirsin ve kesinlikle tüm dil bilgisi kurallarını iyi bilerek gir ben konu olarak biliyordum hiç dil bilgisi sorusu çözmedim (deneme harici) dil bilgisini fulledim öyle çok zorlamıyorlar dil bilgisini.
  • quote:

quote:

quote:

Vakit kaybedeceğinden korkuyosan o zaman her gün en az 10 dk paragraf sorusu çöz.Sınava kadar böyle devam edersen çok pratik yapmış olursun.Dilbilgisi konularını da halledersen türkçeyi fulleyebilirsin.

fikrinize uyucam ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

2012'de Türkçeyi kastıklarından muhtemelen 2013'de Türkçeyi fazla zorlamazlar 2010 gibi de değil de 2011 gibi olur. Zaten 2012 türkçesinden sonra sene içerisinde denemelerde türkçeye feci abanırlar öyle fazla ekstradan çalışma yapmana bence gerek yok 2 günde bir paragraf testi çözebilirsin ve kesinlikle tüm dil bilgisi kurallarını iyi bilerek gir ben konu olarak biliyordum hiç dil bilgisi sorusu çözmedim (deneme harici) dil bilgisini fulledim öyle çok zorlamıyorlar dil bilgisini.

bu çözdüklerimde 2011 türkçede dil bilgisi sorusu bi sayfa var yoktu çok azdı ..kanımca herşey paragrafı çözmekte bitiyo..
  • ben sene başı 440 la başladım ygs de 410 aldım
  • Ben normal dersane denemesinde 10 yanlış yaparak başlamıştım. Hatta ilk enemeden 420 puan falan almıştım.

Çalıştıkça düzeliyor. YGS'de 470 yaptım daha sonra. Hoş Türkçe 6 yanlıştı ama olsun
  • çalıştıkça düzeldiği falan yok hızlı okuyup kavrama yeteneğin varsa yaparsın ben hiç çalışmadan 3 yanlış çıkardım hem de sadece dil bilgisinden bi arkadaşım 2 3 kitap aldı onlara çalıştı ama sonuç hüsran, 10 yanlış. kendisi ygs'de 5000lerde, lys 1de de toplam 73 neti var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.