Şimdi Ara

Bütün Komşular Arkamdan Konuşuyorlar-mış.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan moralim sıfır. Arkamdan konuşuyorlarmış yok bu çocuk hasta mı? Yok bu çocuğun ten rengi neden böyle falan filan diyorlarmış gerçekten üzüldüm. Aslında ben ne bileyim kendimle barışığımdır. Ve bir çok kızla çıktım, kesiştim, flört ettim yani böyle bir sorunum olsa bunlar olmazdı gibime geliyor. Yarın bir gidip doktorla da görüşeceğim arkadaşlar. İsteyene resim atabilirim özelden.

• Merak ettim at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • At bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • At bakalım neyin nesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • At bakalım.
  • Ya sabır.. komşunun ipiyle kuyuya inilmez. Mahalle arası komşuluklarinda bu tip insanlar insanım 3 büyük düşmanıdır dikkat et. Sen o insanlara güvenmişsin ve güvenin sarsilmis. Aklını başına topla ve hiç birisinin yüzüne bakma. O salaklarin ne dediği hiç önemli değil. 3 kurusluk dedikoducu manyaklarin dediğine takılacak kadar basit biriysen eyvAllah git doktora kendine bir de sorun olduğunu kabul et kendi kendinin hayatının içine et. Ama demissin sen de başka arkadaşlarım oldu kimse böyle bir şey demedi diye. Demek ki bir sorun yok. Bugüne kadar bir sorun da yasamamissin. Demek ki bir problemin yok. Problem bu komşu dediğin kendini bilmez yaratıklara gereğinden fazla güvenmiş olman. Aynanın karşısına git kendine bak eline bir kağıt kalem al ve sana ten renginin neden öyle olduğunu soran kaç kişi olduğunu düşün ve kağıda yaz.
    Kendini bir an önce o salaklarin aptalca ithamlarindan kurtarman lazım. Hayat öyle beyinsizlerin sözlerine güvenilemeyecek önem atfedilemeyecek kadar hassas ve kısa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• At bakalım kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • at bakalım
  • At kendini bir köprüden kafanı taktığın şeylere bak. =)
  • Oğlum komşu dediğin sabahtan akşama kadar evde oturmaktan neye sardıracağını şaşıran, kendi hayatına bakmadan başkalarının hayatını ağzına dolayan cahil cüheyla insanlar topluluğudur... Sen kendini biliyorsan sorun yok...
  • at bakayım
  • Ne sorunun var ki?

• meraktan pm
  • Komşular arkamdan ne derse desin takmazdım çoğunluğu işsiz cahil bana göre .. Doktor olsada işsiz cahildir eğer arkamdna konuşuyorsa ..

Mesaj ataana merak ettim bende

• pm atar mısın
  • Pm atar mısınız hocam.
    kafanıza takmayın bu arada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.