Şimdi Ara

Bütün istanbulu dolaştım sonuç hüsran...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün bakın nereleri dolaştım :

kartal electroworld
    kozyatağı optimumdaki elektronik mağazalar + carrefour
    kadıköy yazıcıoğlu ve çevresi gold dahil..
    atladım vapura ver elini doğubank
    geç karşıya hayyam
    çık dışarı etraftaki fotografçılar..
    yardır üste karaköydeki fotografçılar...

Fiyat aralıgım 800 zorlasan 900 e kadar...
    Bu aralalıkta sonuç :

eos 350 d bile bulamadım..
    Alayı spot 450d satıyor 1200 lira peşinden..
    Hiçbirinde pentax k100d super, d40 gibi giriş modelleri yok.
    Hayyamda ikinci el d40x sadece body e 800 çekenler var..
    Doğubanktaki fiyatların alayı gittigidiyordan 60-80 lira daha fazla..
    adamın biri fz8 modelini al elimde son kaldı(teşir ürünü) 850 den vereyim sana diyebiliyor.
    çok övülen fz28 bırakın 650 ye fz18 e 800 lira çekiyorlar..Hemen yanındaki panasonic bayiside bakın ne diyor:
    ''panasonic battı zaten makinana bişey olsa türkiyede yapan yer yok.. ''

Büyük marketlerde dahil aa pil ile çalışıpta 400 isoda kumlama yapmayan makina bulmak imkansız..

kız arkadaşımıza anı fotografı çekmesi için alet almıyoruzki lityum ion pille çalışsın ?

kısacası 900 liraya ilk sizin elinize alacağınız, AA pil ile çalışan 800 olmadı hadi 400 isoda iyi netice veren bir alet yok..

• teknosada fujini s1500 modeli tr ye geldi 679tl kampanya kartlarına 10 taksitle
    ayrıca like olaran sony hx1 hoşuma gitti doğubankta 880 tl ye alan biri wardı
    ayrıca ahyyamda fx28'i (doğa fotoğrafçılık 3.katta soldamerdivenden çıkınca solda sondaki dükkan)850 tl ye 12 taksitle sordum buna %20 vade farkıda dahil
  • FK'da o civarlarda D70s vardı 18-70 kit, bi bak madem SLR istiyosun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pawlow

teknosada fujini s1500 modeli tr ye geldi 679tl kampanya kartlarına 10 taksitle
    ayrıca ahyyamda fx28'i (doğa fotoğrafçılık 3.katta soldamerdivenden çıkınca solda sondaki dükkan)850 tl ye 12 taksitle sordum buna %20 vade farkıda dahil

ben lityum pilli bir alete yüzlerce lira yatırmanızı hiç dogru bulmuyorum..
    3-4 yıl sonra 50 çekime kadar düşecek bu pilin ömrü..+ bitince bakkaldan abi bana bi fz28 pili ver diyebilcekmisin :s
    850 veren bir insan üç beş biriktirip dslr ye geçemezmi 1/2,5'' sensöre nasıl okadar para basabiliyorsunuz? bunuda anlamak bana zor geliyor...
  • Kullanım amacına uygun ürün almak diyoruz biz buna, herkes SLR sisteme geçse -ki sen de henüz astarının pahasını bilmiyorsun
  • ama illaki bir insan slr-like a heves etmiş ise bu işin devamı mutlakaki gelecektir..
    olay cebe sıgmaktan çıkmış ise o aletin dslr nın en büyük zahmeti olan hamallıgını siz likela yapacaksanız vede ilerde satıp yarı fiyattan verip dslrye geçecekseniz şimdiden koysanıza 100-200 daha fazla madem ?
    a570 is piyasadan kalkmadan once carrefourda son indirimiyle 269 a satılıyordu..aynı markanın s5 ide yaklaşık 3 katı fiyattan satılıyordu..gelin görünki a570 foto kalitesinde tokatlamıyormuydu ki hala çoğunu tokatlar..

çok sinir oldum bu fotograf işinden rant kazanan canonundan nikonundan pentaxına kadar alayından...yahu k100ds in hayyamda karaborsası çıkmış..2. eli adamın sıfırına verdiginden fazla fiyatta..abi yaptıgın ayıp değilmi diyorum git bul ozaman sıfırını diyor..

Lan pentax hani senin kuruluş politikan kar etmek değildi hani boyle gönüllerde taht kurmuştun...Neden tutulan modeli kaldırıyorsun?Bu modelin niye tuttu isoda yüksek başarısından...peki çıkardıgın ust model k200d neden aynı sensörde 4 mp fazla?

neyse dostlar öldüm yorgunluktan k.bakmayın ne dediğimide bilmiyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: dOmi

quote:

Orjinalden alıntı: pawlow

teknosada fujini s1500 modeli tr ye geldi 679tl kampanya kartlarına 10 taksitle

ben lityum pilli bir alete yüzlerce lira yatırmanızı hiç dogru bulmuyorum..
    3-4 yıl sonra 50 çekime kadar düşecek bu pilin ömrü..+ bitince bakkaldan abi bana bi fz28 pili ver diyebilcekmisin :s
    850 veren bir insan üç beş biriktirip dslr ye geçemezmi 1/2,5'' sensöre nasıl okadar para basabiliyorsunuz? bunuda anlamak bana zor geliyor...

yahu benim suçum ne makine bulamadım demişsin bende sıraladım seçenekleri.
    ayrıca makineyi uzun ömürlü kullanmak istiyorsan alır almaz birde yedek pil alırsın 40-50 lira werip tahtakaleden bulamam die endişe etme bulamazsanda karaköyde bu iş ile uğraşan insanlar war yaparlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kusra bakma çok moralim bozuldu hala makinasız takılıyorum

780 e az kullanılmış d70s buldum yarın ona bakmaya gideceğim bakalım ne sorunu var aletinde satıyor herif..
  • 700 800 arasına full lens kiti ile bulmuştu bir arkadaşım nikonun d70s modelini fk dan irtibat kurmuştu sanırım yada netfotoğraftan.

kit lensi + tele ve 1 lensi daha wardı sanırsam
  • bizde şans olsa kız doğardık abi
  • d0mi, ruh halini anlıyorum ama biraz da abartmışsın durumu. Bazı makineleri bulamamışsın, bazılarını da aradığın fiyata bulamamışsın. İstisnalar hariç, bu bulunmadığı anlamına da gelmiyor. En başında; eski modeller güncel teknoloji mağazalarında bulunmaz, zaman kaybı olur senin için. 350D'yi bulamama nedenin üretimden kalkmış olması zaten, bildiğin üzere K100D Super de öyle. 450D'ye de sıklıkla rastlaman tercih edilebilirliğinin yüksekliğinden. Yine D40X'i de sıfır ve aradığın fiyata bulabilmen zor gibi görünüyor. 800 veya 400 ISO'da kumlanma istemiyorsan, doğrudan DSLR'a yönelmelisin zaten ama şunu da bilmelisin ki buna 800-900 TL ile de girişmek elbette durumu zorlaştıracaktır. Mutlaka epey eski modellerden bir şey olacak ve de illâki bulunması sıkıntılı olacaktır. Pil konusuna ise, takılma derim. Bir DSLR makine için AA pil sıkıntılı bile olabilir. Ama asla kıstas olamaz. İyi bir makine, AA pil veya lityum-iyon pil kullanıyor diye kenara itilemez. İstersen; sıfır D40 + 18-55 mm. kit lens için 850 TL'ye, sıfır FZ28 için 650 TL'ye yardımcı olabilirim sana. Bu arada o Panasonic bayisi de halt etmiş; Panasonic fotoğraf sektöründe esas yeni yeni atılım yapıyor, en basitinden TZ serisi ve FZ serisi peynir ekmek gibi gidiyor. Biz edinemiyoruz demek zor gelebilir insanlara. Gece gece biraz karışık oldu ama son olarak oralardan alacaksan ürünü mutlaka pazarlık yap, yoksa GG'nin üzerinde fiyatla alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aFamous -- 10 Temmuz 2009; 3:27:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dOmi

..
    a570 is piyasadan kalkmadan once carrefourda son indirimiyle 269 a satılıyordu...

dostum bunu bu fiyata nerde bulabilirim?
  • yok oda kalktı piyasadan.en son 3 ay felan once carrefourda 12 taksitli fiyatıydı 269..

@famous
    nikon d40 la fz28 i düşünebilirim aslına bakarsanız fuji f200 de kompakt olmasına rağmen iyi gibi duruyor..bi hafta icinde karar verip haberdar ederim sizi
  • sayın dOmi ' ye tebrikler ,
    yavaş yavaş da olsa memleketimin insanı olayların farkına varıyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.