Şimdi Ara

Bütün ışıklar yanmasına rağmen internet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum aynen şu şekilde: Zyxel P600 series modemim ve Acces point olarak da bir airties modemim var. Zyxel'in üzerindeki Power, Usb, Dsl, PPP ışıkları yanıyor. Ama internet bağlantısı sorunlu diyor. Bu durum 2 saatte bir, veya daha da sık oluyor. Modemi(Zyxel) açıp kapatmam(restart) atmam gerekiyor internetin gelmesi için.
    Sadece League of Legends oynuyorum ve youtube, gmail, hotmail, bir kaç forum sitelerine giriyorum. Asıl yoğunluk Lol'da.
    Bundan önce bir sorunum daha vardı, 4 ay önce falan. PPP hiç yanmıyordu, müşteri hizmetlerini aradım, internetin hızını düşürdüler, sorun düzelmişti.
    Sorunu nasıl çözebilirim?

• altyapıda sorun yok ppp yanıyosa. bence ara bi taha hızını düşürsünler. ağ bağlantını kablolu yap modemine farklı ip tanıla bi de öyle dene ...
  • cmd yönetici olarak başlat
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    ipconfig /renew

tek tek yaz entera bas.

olmazsa cmd ye gir gene netsh yaz enter winsock yaz enter reset yaz entera bas.

hatta modemin firmwaresini güncellemek sorunu kökten çözebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 7 Mayıs 2013; 9:29:02 >
  • Zyxel modemlerde yer alan bir bug bu... Yapacağınız başka birşey yok ya modemi değiştireceksiniz yada değiştireceksiniz ;)
  • dhcp ayarlarını kontrol et otomatik olsun. işeyaramaz ise reset atın, güncel sürümünü yüklemeyi deneyin.
  • Tesekur ederim arkadaslar, dediklerinizi deneyecegim. Baktim olmazsa, yeni modem. Bir de soyle bisey var, belki dikkatinizi cekmistir: Zyxel ve Airties modemlerim var. Birini modem olarak, digerini access point olarak kullaniyorum. Belki diyeceksiniz, neden Airties'i direk modem olarak kullanmiyorsun diye. Cunku Airties'i modem olarak kullanmaya calistigimda onun Dsl isigi surekli yanip sonuyor, internet gelmiyor. Baska bir evde deneyince calisiyor, benim evde calismiyor. Mecburen access point yaptim onu. Uzun bir mesaj yaptim, kusura bakmayin. Tekrar sagolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.