s.a. format attıktan sora bi hoperlorleri deniyeyim dedim 3ü çALIŞMADI ses kartını yükledim şimd 2si çalışmıo bnd 4 tane var!haperlorleri taktığım yerleri değiştirdim çalışmayanlar çalıştı çalışanlar çalışmadıabi nedir anlayamadım görmüomu yoksa kabloyu taktığım yerder sorunmu var çözemedim! SAYGILAR!
kabloları taktiğin yerleri kontrol et tekrardan sorun oradadır.. veya hoparlorlerde sorun var mı ondan da emin ol
hoparlorlerde bir sorun yok galiba taktıgım yerlerde ne gıcık iş yaw onu gör onu görmedi ....
ses kartının programı ile 5+1 desteğini ayarladınmı veya denetim masasındaki windows ses efekti kısmından
quote:
Orjinalden alıntı: adem81
ses kartının programı ile 5+1 desteğini ayarladınmı veya denetim masasındaki windows ses efekti kısmından
+1 Steri ayarlandığından 2 kanal ses veriyor. kırmızı yeşil ve mavi hepsini çıkış olarak ayarla. ses sisteminde tabiki 3 ayrı kablo ile kasaya bağlanacak
denetim masası ses ayarlarından hoparlörleri "4 yönlü hoparlörler" seç o zaman oluo yani en azından bende öle...
programlarda veya denetim masasında ses kartının programı vardır ordan hangi jak a ne takılıysa belirtmen lazım (ordaki ayarları hoparlörlerine göre ayarla) yoksa bütün hoparlörleri çalıştıramazsın...1 yada 2 tanesi çalışır ötekilerden ses gelmez