Şimdi Ara

Bütün gün araba pazarındaydım.(OLMAZ OLSUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
2
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
26 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun sabah Bursa oto pazarına gittim arkadaşımla.
    Arkadasımın arabasını satıcaktım zaten bende araba baktıgım için dedık hem gezerız.

Icerı gırerken kapıdaki görevli abi yer yok haberin olsun dedi.

Dedik koca alan nasıl olmaz.Dedim o zaman kesin araba bulurum binlerce araç var içeride.

FİYATLAR İNANILMAZ PAHALI: ORTAK GALERICILER: BU ARABA SAHIBINDEN DE ŞU KADAR BİZİMKİ BU KADAR EDER.

BAKTIGIM ARABALAR VE DİYALOGLARIM.

2004 punto 1.3 multijet KM:99.000 kaza boya değişen yok

fiyat:22.750 abi araban güzelde çok yazmışşın sanki. Olur mu abicim hiç bişi yok arabada eder bu kadar. (ETMEZ) hayrlı satşlar.

1999 model golf otomatik tavan hariç boyalı 178.000 km de. fiyat:26.750

Abi niye bu kadar pahalı. Fiyat uygun kardeş dsg bu 0 ı 100 bin lira. hayırlı satişlar abi.

1999 model passat. 233.000 km 1.8 t manuel. 23.500 tl. komle poyalı. Abi araç galeri mi.3 sanıye sonra yok benım aracım. işte ben arabaya bakıyorum sürekli birileri gelip gidiyor abi eline şu var mı yok filan. Dedim galerisin abi sen cevap ::: Yok arac 2 aydır bende eve filan bunlar gidiyorum... Hayırlı satişlar abi

vs vs vs...... inanılmaz fiyatlar

Herkesın bütçesine göre fiyat farklıdır tabiki ama ailem hayatı boyunca kredi çekmeyen evde sadece bende 250 lira limitli bir kredi kartı olan bir aileyiz oda internetten aliş veriş için.Onun dışında varsa paramız alırız yoksa almayız.

Babam hesap kitap yaptı 20.000 lira verebiliriz şuan dedi ve 20.000 lira arac bakıyorum. 900 lira asgari ücretin olduğu bir ülkede 24 aylık maaş demek ve insanlar 12-13 e doğan satıyorlar. ayıtır günahtır. araba pert olmuş 21000 lira yazmış işine gelirse diyor.temizi 23 lira git onu al diyor.

Nedir bu halimiz nereye varacak herkes kimi soyarsam derdinde.çok pişmanım araba sattığıma

• Epeydir pazara cikmamistim. Fiyatlar hakket almis basini gitmis. Araba satmak kolay. Allah alanlarin yardimcisi olsun.

Bizim arkadaşta aynı gün pazara gitmiş. Belki karşılaşmış bile olabilirsiniz Neyse mevzu o değil. Dedi senin arabanın makyajlısı vardı bitane. Dedim ne kadar yazmış? 37 bin dedi Hastamıdır nedir. Satmayacaksan neden çıkarıyorsun pazara arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 10 Kasım 2014; 13:21:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1999 model golf otomatik tavan hariç boyalı 178.000 km de. fiyat:26.750

Abi niye bu kadar pahalı. Fiyat uygun kardeş dsg bu 0 ı 100 bin lira. hayırlı satişlar abi.

Bana dese ağzına ıslak odunla vururum ne içmiş sahibi.. !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almicaz arkadas bu galericiler piyasayi yukari cektikce cekiyolar,egerki bide sattiklari arac boyasiz ve servs bakimliysa hepten ucuyolar 15 lik arabaya 24,25 cekiyolar.Suda bi gercek`DEVLET VE GALERİ HEP KAZANIR AMA VATANDAS KAYBEDER..

Gerçi normalde bunun fiyatı 15-16 falan olması lazım ama 20 ye alınabilecek araba budur bana göre. Arıza sıkıntısı da olmaz.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

1999 model golf otomatik tavan hariç boyalı 178.000 km de. fiyat:26.750

Bana dese ağzına ıslak odunla vururum ne içmiş sahibi.. !

+1

böyle iflah olmaz cahiller üç-beş kar etme peşinde ve biri alacak bunun aracını edecek de o karı..üzülüyorum
    Daha Fazla Göster
  • 2009 model golf 5 vardı 40250ye bomboşline

10-11 bin liraya satılan kuş serilerine zaten bir şey demek istemiyorum.

• ankarada toptancıların oralarda bir oto pazarına gitmiştik.adama galerimisiniz yoksa sahibinden mi diye sorduğumuzda ısrarla sahibinden dedi fakat üzerine giydiği yeleğin arkasında basri otomotiv yazıyordu :)

• Yaklaşık 1 yıldır araç bakıyorum bir türlü temiz araba bulamadım ,fiyatlarda almış başını gitmiş.Honda düşünüyorum adamlar 96-99 modellerine 24 bin fiyat istiyorlar .01-05 modelleri 35 bine satanlar var .Kafayı yemiş bu insanlar.

• Malum sitesi mi dersin, Galerisi mi dersin al birini vur ötekine.Başımdan geçeni anlatayım, bir keresinde bende pazara gitmiştim gözüme eski kasa golf takıld.Nedir bunun özelikleri dedim, saymaya başladı işte 2002 model otomatik vites benzinli 202.000km de temiz araba dedi son fiyatı 26.000 olur dedi.Ne yaptın abi sen yaa dedim 2002 model 202.000 de ki arabaya bu fiyat çok dedim.Golf bu alman malı demesin mi.Sanki çürümüyor namussuz.Bak al bu arabayı 1 sene bin begenmessen 1.000 lira aşağısını geri alırım.Buradayım ben her zaman bir yere gitmiyorum dedi :) Sinirimden daha vaktin gelmemiş amca dedim ve oradan ayrıldım.
    fiyatlar gayet normal kardeş. 10 sene önce ekmek 25 kuruştu şimdi 1 lira. otomobil fiyatları az bile artmış. ben 3 sene önce 10.500e sattığım aracın ilanını gördüm 2 gün önce sahibinden.comda adam 14.500e satıyor. yani enflasyon gereği bir de herkes aracına masraf ediyor. kimse zarar etmek istemez. boş yere herşeyi al-satçılara yorun insanlara inanmayın. 2.el fiyatları hiç bir zaman DÜŞMEZ-DÜŞMEYECEK.
    Sıfır otomobilin fiyatı 30bin ötvsi 20bin kdvsi 10bin. ne oldu 30binlik araca 60bin verdin. Herkes uyanık kimse enayi değil. bir araç parası kadar vergi ödeyeceğime 2.el alırım cebimden daha az para çıkar diye bakıyor herkes. bu da 2.el fiyatlarının sürekli artmasına sebep oluyor. araç alacak olan hemen alsın. yeni yılda fiyatlar iyice artacak benden söylemesi.

• Sahibinden bu işe yarıyor işte hiç olmazsa pazara gidip galericiyle al sat yapan vampirle uğraşmıyoruz
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • Hatasiz arac pahali ama iki uc parca degismis yada boyanmis araci olan arkadaslar boyasizlarla ayni fiyati neden cekiyorlar anlamis degilim..

Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.