Şimdi Ara

Bütün gece sokakta boş boş havlayan köpek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bir sokak köpeği bütün gece yolda havlayıp duruyor. Köpekleri severim ama bıktırdı cidden. Zarar vermek istemiyorum sağına soluna peçete ıslatıp atıyorum ilk korkup susuyor sonra gene başlıyor. Her gece saat 3 de başlıyor aralıksız 1-2 saat havlıyor. Buna ne yapabilirim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sokak Köpeklerinin Geceleri Havlamasının Nedenleri

Sokak köpeklerinin geceleri havlaması, şehir hayatının bir parçası haline gelmiştir. Bu soruna neden olan çeşitli faktörler bulunmaktadır:

• Bölgelerini Koruma: Sokak köpekleri, uyumak veya yiyecek aramak için belirli bölgeleri kendi bölgeleri olarak görürler. Gece, bu bölgelerin yabancılar veya diğer hayvanlar tarafından ihlal edildiğini algıladıklarında havlayarak uyarırlar.

• Korku ve Kaygı: Sokak köpekleri genellikle korkmuş ve kaygılıdır. Geceleri, aşina olmadıkları sesler veya hareketler algıladıklarında havlayarak korkularını ve gerginliklerini ifade ederler.

• Sosyal İletişim: Havlama, köpeklerin birbirleriyle iletişim kurmasının bir yoludur. Gece, gruplar halinde seyahat eden sokak köpekleri, havlayarak konumlarını birbirlerine bildirir ve iletişim kurarlar.

• Avlanma İsteği: Sokak köpekleri, gece saatlerinde avlanmak için daha uygun koşullar bulurlar. Havlama, avlarını bulmalarına ve yakalamalarına yardımcı olur.

• Açlık: Açlık çeken sokak köpekleri, yiyecek bulmak için havlarlar. Gece, daha az insan ve gürültünün olması nedeniyle yiyecek aramak için daha müsaittirler.

• Yalnızlık: Sokak köpekleri genellikle yalnızdır ve geceleri havlayarak yalnızlıklarını gidermeye çalışabilirler.

Sokak köpeklerinin havlamalarını önlemek için, bu nedenleri anlamak ve onlara göre çözümler üretmek önemlidir. Örneğin, sokak köpeklerine yiyecek ve barınak sağlamak, korkularını azaltmaya ve havlamalarını önlemeye yardımcı olabilir. Ayrıca, sokak köpeklerinin bölgelerini ihlal etmekten kaçınmak da havlamalarını azaltabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı durum bendede var 10 mtre uzakta saat 12 den beri susmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras_gs

aynı durum bendede var 10 mtre uzakta saat 12 den beri susmadı

ya bunu sokağa bırakmışlar siyah ufak süs köpeği. inip kovalıycam bir gün deli olcam ya. Ne uyutuyor ne film izletiyor.
  • evin yakınına çağır. Kafasına karpuz at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohoooo hoca süs kopegi ise kir boynunu at çöpe :) benimki kangal gidersem susturmaya o beni susturur geri gelirim sen şanslısın git agzını burnunu yer değiştir onun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

yav bakın. Kafasından vurdum ıslak peçeteyle, camın altındayken bir sürahi su döktüm kafasına. Hala havlıyor. Köpekleri severim benimde köpeğim vardı da 1.5 saattir havlıyor ya. Canını yakmak istemiyorumda.

@aras_gs

gece gece güldüm ''o beni susturur ''

dayı bu böyle olmaz gidicem votka kavun alacam ıcecem ıcecem sızacam bakalım o zaman havlasın da görelim
  • Hayvanın gözlerini bağla ormana bırak gel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Hayvanın gözlerini bağla ormana bırak gel.

hocam kangal için ne önerirsin çünkü gözünü bağlarken o beni baglarsa kötü olur neyse it sustu bakalım kaç dkka duracak aha bu defada dedem horluyor tmm ulan yatmıyorum bu gece ok kib by

• komşu çocuklarının havlamasına tercih ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Hayvanın gözlerini bağla ormana bırak gel.

hocam kangal için ne önerirsin çünkü gözünü bağlarken o beni baglarsa kötü olur neyse it sustu bakalım kaç dkka duracak aha bu defada dedem horluyor tmm ulan yatmıyorum bu gece ok kib by

şırıngayla tiner sık burnuna kafayı bulsun surar
  • hala havlıyor
  • dedem feci horluyor Yavv köpek sustu simdide dedem basladi
  • uyku bize anlaşılan.
  • quote:

uyku bize anlaşılan.

hocam uyudunmu benim gözler gitmis artık 2 sa uyumusum kalktim dedem evlere senlik horluyor kaçtım odadan kopekte ortalarda yok

• quote:

quote:

uyku bize anlaşılan.

hocam uyudunmu benim gözler gitmis artık 2 sa uyumusum kalktim dedem evlere senlik horluyor kaçtım odadan kopekte ortalarda yok

Dedeni kangalın üstüne fırlat.
  • Çık sende köpek gibi havla :D susmasını
    Bı tas su, süt ne bileyim ne içip yerse at uyku ilacını, olmalı resul eder
  • Odamı olmadı ara belediyeyi şikayet et, gerekirse tehdit et TV Kanallarını ararım, yada hayvanları koruyan hani bizde kılana olan, diğer ülkelerde taş gibi hatunlardan olusan dernek :) Ozaman olmalı bisey olur zaten önümüz kış :)
  • Ne manyaklar varmış be DH de. Git bir kap su bir kap yemek koy. Hayvan açlığından bağırıyordur belki
  • Çevre ilçelerde bulunan hayvan barınaklarını ya da belediyeleri arayıp söylerseniz gelip alırlar.Süs köpeği demişsiniz demekki kaybolmuş ve sahibini arıyor olabilir.Biraz insaflı olun o da bir can taşıyor,kır kafasını kır boynunu denildiğinden dolayı gelişemiyor bu toplum
  • Süs köpeği ama burda ki esnaflar besliyor onu hep. Bende yemek götürüyorum akşamları. Aç veya susuz kalmıyor. Zatan belediye kısırlaştırıp bırakmış kulağı küpeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.