Merhabalar Arkadaslar Bu Sene OSS'ye Girdim ve Malumunuz Sonuclar Acıklandı Bütün Arkadaslarım Cesitli Üniversitelere Yerlestiler Ben Yerlesemedim Fakat Sorun Su ki; Ben Nerdeyse Hepsinden Daha Yüksek Puan Aldım Ancak Ailemden Bir Takım Kisiler ve Arkadaslarımın(!) Bir Kısmı Kazanamamısım Gozuyle Bakıyorlar, Ben Yuksek Hedefleri Olan Birisiyim İnandırıcı Gelmedi Demek ki (!) Beni Anlayacagınızı Dusunuyorum Cevap Yazmanıza Dahi Gerek Yok Anlatmak İstedigim Saygılar
Takma kafana.Ancak şöyle bir durumda var.Hayallerin gerçekle örtüşmüyor ise o hayalleri biraz düşürmen gerekir.
boşver takma kafaya
arkadaşlar 2 yıllıklara yerleşti benim ailede öyle diyor bak elin çocukları üni.ye gidio sen dahala evde otur
ben napıyorum
gülüyorum(sinsice)
quote:
Orijinalden alıntı: swashbucker
Takma kafana.Ancak şöyle bir durumda var.Hayallerin gerçekle örtüşmüyor ise o hayalleri biraz düşürmen gerekir.
Pek Uzak Oldugum Soylenemez Hele ki İnsanın İcine Evlat Acısı Gibi Oturmusken Aklı Basına Geliyor Bir Müsibet Bin Nasihatten Daha İyidir Derlerdi İnanmazdım İyi Oldu Aklım Basına Geldi Ancak Arkadasların ve Ailemin(!) Boyle Davranması Can Sıkıcı
arkadaşım aynı durum bende var. puanı benden düşük olanlarla aynı okulu yazmışız ama onlar girmiş ben girememişim. 2. tercihler ne zaman
quote:
Orijinalden alıntı: ExSeLaNS
boşver takma kafaya
arkadaşlar 2 yıllıklara yerleşti benim ailede öyle diyor bak elin çocukları üni.ye gidio sen dahala evde otur
ben napıyorum
gülüyorum(sinsice)
Ben Pek Gülemiyorum Ailenin Genel Olarak Basarısı Yuksek(İyi mi Kötü mü Bende Anlamadım Simdi o.O) Biraz [Şapa] Oturmus Gibi Oluyor İnsan
@hakaniko Ben Aynı Yerleri Yazmadım Ama Sonucta Ben Dersaneliyim Onlar Üniversiteli, Okumus Bir Ailenin Bu Gozle Bakması Garip Benim Açımdan En Azından