Şimdi Ara

butik bir oto servis acmak hatami olur.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar ticari bilgisi olan uyelerden mumkunse fikir almak isterim , tercihimiz periyodik bakim , yazlik kislik aracin her turlu ihtiyaclari , ve mekanikte parca degisimi.

    bunlar tabi abi kardes iki kisi olarak yapacagimiz seyler.

    dukkan kira 4bin tl ve dukkanin maliyetini net olarak belirleyemiyoruz.

    giderlerimiz kira 4bin + 2bin sigorta + stopaj vs devlete odemeler aylik 8bin tl olacagi seklinde. otesinde ne kazanir ne yeriz hic bilmiyoruz. Allah yardimcimiz olur diyip durust duzgun ahlakli is yapip takdirin gelmesini bekleyecegiz.

    sizce hatami ediyoruz.? artik patronlarimizi zengin edip okadar saat calisip 3 kurus para alacagimiza kazanirsak kendimize kazanamazsakda nasip diyecegiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sizin yaşınızı bilmiyorum, otomobillerden de pek anlamam ama 22 yaşında biri olarak kendi işinizi kurarak en doğrusunu yaptığınızı söyleyebilirim. Kendiniz kazanın kendiniz harcayın. Daha çok kazanın inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkur ederim kardesim 35yasinda toplamda 15yildir calisan ve son 12yil allahin hergunu ayni is yerine vermis biriyim.

    tum birikimimizi ya batacaz yada gelecegimiz icin harcayacagiz nasip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biraz daha bekleyin sizin için daha iyi olur. Ürünlere sürekli vergi zammı geliyor. Acele etmeyin şuan kenara para atmaya bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanınan biriysen aç yoksa boşuna açarsınız. Kimse bilmediği yere kolay kolay gitmez. Ayrıca butik ne alaka? Milletin istediği doğru dürüst çalışan bir yer butik olması gerekmiyor.
  • Hayırlısı diyelim, ama imkanınız varsa 1-2 ay sabredin seçimler geçsin. İkinizin tecrübesi yanında tanınır olmanızda önemli. Bir dükkan müşteri bekler diğer dükkan bilindik olur müşteri ona gelir.
  • hocam ilk açılırken gerekli olan alet edevat teknolojik ekipman bunları net hesaplayın en zorlayıcı kısım burası olacaktır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.

    tabi ki sifir degiliz belli bir cevremiz var ama sunu ogrendim ki bir yer acmaya asla su kadar tanidigim cevrem var guveni ile acmamak gerektigi. cunku cogu baska sebeplerden gelemeyebiliyormus.

    oyuzden tamamen kendimiz bulundugumuz yerde yaptigimiz duzgun isin reklamiyla altindan kalkariz diye umut ediyoruz.

    butik is dedigimizde kaliteli calisan yetkili servis tadinda calisip farkliliklari musterilere hissettirmek icin.

    :) nasip bakalim olacakmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı mı ? Şehir ilçe muhit önemli , cevrenizin genişliği önemli he illa paramız var derseniz bir ortaklık yapar ithalat ederiz . :) ( Arabadan pek anlamam )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan değil kardeş.piyasa ölmüş.kenara para biriktir bekle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticari olarak tecrubeli biri degilim ama nezmn sanayiye gitsem dukkanlar cok yogun oluyor. Bir okadarda durust esnaf bulmak zor. Bence 0 araclarin pahali oldugu 20 yillik arabalarin trafikte dolu oldugu bir ortamda iyibir iscilikle guzel kazanabilirsiniz. tabi kriz ortamida var, devren dukkan yada ikinci el malzemeler iyi fiyata bulabilirseniz ozaman mantikli olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işte çevre, tanınırlık önemli, eğer isim yaparsanız adınızı duyurursanız çok iyi paralar kazanırsınız, tabi başta zorluk çekersiniz orası ayrı. Şöyle söyliyeyim istanbulda öyle firmalar var ki abd'den gemiyle araç geliyor adamlara :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.