Şimdi Ara

Bütçe 650 700 CİVARI EKRAN KARTI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Asus GRX760'ı öneririm. Soğutma ve performans olarak asus tan memnun olmayan pek yoktur. O fiyata en iyisi diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma takılan Zotac AMP

6608 mhz ram hızı 1100 mhz çekirdek hızına sahip asus da bu değerler daha düşük

1.si zotac nasıldır
    2.si HD 7950 3 GB 384 bit bu onu 2gb 256 bit gtx 760 dan daha iyi kılar mı önerinz ?
    3.sü ve son olarak r9 serisini hiç bilmiyorum onlar nasıldr acaba ?
  • Zotac bosver asus kadar kaliteli degil. Hd7950 ile 760 denk sayilir. r9 serisi fena degil. Ama r9 alacaksan iyi para vermen lazim. Cunku segment dustukce ayni segmentteki farkli kartlarin performansi r9 lara karsi ustunluk gosteriyor. r9 lardan alinabilecek bence 280x ve 290 var gerisi tırt.

• Zotac'a olan nefreti anlamis degilim. Ben zotac kullanicisiyim ustelik 60-70 mhz o.cli kullanmama ragmen max %70 fan gucu ile sicakligin 71 dereceyi gectigini gormedim. o.csiz 66-67 derece full yuk altinda. Gtx 660 kullaniyorum. Sunu soyleyim Amp modelleri cok saglam o.c ile geliyor o soylenen asustan daha performanslidir. Zotac'in kendi o.c programi zotac firestorm yukleyip manuel fan ayarlamasi yapmak yeterli sicaklik sorun olmuyor ve stabilitede bir sorun gormedim ben sahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 19 Ocak 2014; 13:59:03 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovahkiin_16

Zotac'a olan nefreti anlamis degilim. Ben zotac kullanicisiyim ustelik 60-70 mhz o.cli kullanmama ragmen max %70 fan gucu ile sicakligin 71 dereceyi gectigini gormedim. o.csiz 66-67 derece full yuk altinda. Gtx 660 kullaniyorum. Sunu soyleyim Amp modelleri cok saglam o.c ile geliyor o soylenen asustan daha performanslidir. Zotac'in kendi o.c programi zotac firestorm yukleyip manuel fan ayarlamasi yapmak yeterli sicaklik sorun olmuyor ve stabilitede bir sorun gormedim ben sahsen

5 yıldır zotac kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım, forum zotac'ın nesini çekemiyor anlamıyorum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.