Şimdi Ara

BÜTCE 18 BİN ÖĞRENCİYİM DİZEL ARABA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öğrenciyim Üniversiteye başlıcam hayırlısı akdeniz üniversitesi ve evim de burada. Başka il'e gidip kira fln ödeyeceğime burada kalıp okula arabayla gidip gelmeyi seçtim. 18 bin tl ye kadar bütcem var.

Dış görünüşü iyi öğrenci adama giden kısaca kızların bakabileceği bir araba arıyorum. Dizel olmalı.
    Aklımda siyah 206 hdi var ama başka tavsiyeler varsa yada güncel ilanlarada bakabilirim

Bir de ustaların ağzından dinlemek lazım. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 18 Mayıs 2012; 19:18:45 >

• O paraya kızların bakabilecegi bir araba zor. Kızların bakacagı araba aramak da ayrı bir konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

O paraya kızların bakabilecegi bir araba zor. Kızların bakacagı araba aramak da ayrı bir konu.

206 hdi yada ibiza tdi tavsiye edilir mi merak ettiğim konu aslında ikiside dış görünüşleriyle güzel arabalar peki içi? Arıza çıkarıp durmasında en alt model 2004 olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

O paraya kızların bakabilecegi bir araba zor. Kızların bakacagı araba aramak da ayrı bir konu.

206 hdi yada ibiza tdi tavsiye edilir mi merak ettiğim konu aslında ikiside dış görünüşleriyle güzel arabalar peki içi? Arıza çıkarıp durmasında en alt model 2004 olacak

Arkadasımda ibiza var sunroof una kadar full. Pek bir sorunu yok. Az da yakıyor. Sadece ici biraz kötu. Yani gorunusu. Onun dısında tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kafanı bunlara takacağına sınava çalış, az vaktin kaldı genç

Sonra Akdeniz olmadı, Sütçü İmam oldu dersin, dizel yerine sütçü beygirine binersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 18 Mayıs 2012; 19:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Bence kafanı bunlara takacağına sınava çalış, az vaktin kaldı genç

Sonra Akdeniz olmadı, Sütçü İmam oldu dersin, dizel yerine sütçü beygirine binersin.

Ygs den giriyorum benim sınavım bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Bence kafanı bunlara takacağına sınava çalış, az vaktin kaldı genç

Ygs den giriyorum benim sınavım bitti

E gözün aydın o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende geçen sene kazandım Deü ve hazırlık sınıfı bitti sayılır. Bana 1 sene rötarlı bir şekilde araç alınacak. Sandığım tarih bu yaz yada sonbahara girerken. Fiyat aralığı olarak bizimde bu civarda. Bu konuyu takip edicem. Benim aklıma gelen Corsa C var. Peugeot'un ön takımları çok çabuk bozuluyor deniyor. Corsa C daha sağlam bence. Dikkatli olmak lazım. Zaten 2004 model üstü araç dış görünüm olarak da yıpranmaz hocam. Bir kuaföre gider cillop gibi çıkar. Onlara takılıyorsan Alfa Romeo öneririm. 156'lar fiyatınız aralığında tabi haliyle LPG dönüşümlü olur onlar da.
  • 206 en iyi tercıh gibi duruyor ama punto da güzel temızını bulursan kaçırma .
  • 206 önermem. Eski kasa Punto bakın. Yürütmesi kolay, öğrenci aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

206 önermem. Eski kasa Punto bakın. Yürütmesi kolay, öğrenci aracı.

Eski kasa derken Grande Punto diyorsanız bu fiyat aralığında turşusu çıkmış dizel motorluları var. Temizini bulmak zor. Eski punto diyorsanız evet temiz bulunabilir ama pek de öğrenci arabası olmaz o zaman Dış görünüşü daha çok aile arabası gibi ama. Ama Grande Punto'yu kastettiyseniz tüm laflarımı geri alıyorum

• kızların arabaya bakmasını mı istiyorsun
    yani mantıklı hiç bir bayanın öyle bir şey yapacağını sanmıyorum
    yapandan da uzak dur derim

ha mühendis kafası sümbül der (optimum fayda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

kızların arabaya bakmasını mı istiyorsun

Sümbül ile kızların bakmamasını sağlar arkadaş burası kesin
  • bu topici okuyunca ne kadar ters olduğumu anladım benimde hayalim golf gti mitsu lancer evo tarzı erkeklerin(işten anlayanın)ama az çok bilgili olmayanın bilemeyeceği bir araba almak gündelik bir araç gibi gözüksün ama ayağımın altında en az 250 beygir 0-100 5-6 saniye bir araç olsun mitsubishi colt bakabilirsin kız içinde şahinede binen kız var mobiletin arkasına binende senin aradığın kızlar işi bilirsen otobüse bile biner
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

kızların arabaya bakmasını mı istiyorsun

Sümbül ile kızların bakmamasını sağlar arkadaş burası kesin

benzinciye gidince parayı kız ödemeyecekse bence aklının bir kenarında bulunmalı arkadaşın

• kızlar arabaya değil içindekine bakar usta ya böyle düşünme, arabaya bakacak kızdan ne hayır gelir vs, öğütlere başlıyorum aracın ne olursa olsun bir vosvos bile kafidir aslında. ne araç alırsan al eğer kızlar bakmazsa sendendir, eğer arabanda kız bol olursa yine sendendir. opel corsa fiyatları ne kadar bilmiyorum ama güzel araba öğrenciye.

bu arada şunu da belirteyim, şehir dışına gidip kira vereceğime arabaya binerim yanlış bir düşünce. nereden mi biliyorum kendimden ayrı ev şart usta

hayırlı işler

• O parayı eğitimine harca zamanı gelince daha iyilerini alırsın. Hadi kolay gelsin.
  • 2004-2005 model polo alabilirsin o paraya görünüşüde iyi yürürüde iyi uzun yıllar sorun çıkarmaz bi araç örnek :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-dizel-otomotivden-1-4-dizel-polo-86562887/detay
  • o civarlarda dizel olarak en mantıklısı 206 hdi bence düşük kilometrelileride bulunabilir o paralara uzun yolda bir depo ile 1200 km yaptığını söyleyenler var
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-49-000-km-de-206-1-4-hdi-x-desing-full-83864762/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-206-1-4-hdi-fever-seytan-kirmizisi-66-binde-dizel-86284266/detay

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.