Şimdi Ara

Bus Simulator 2016 (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
5
Favori
5.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun hakkında malesef bir konu açılmamış Stillalive tarafından geliştiriliyor, Bus simulator 2012'yi oynamış ve beğenmiş biri olarak iple çekiyorum çıkmasını fiyatıda çok iyi, en önemlisi de TÜRKÇE dil desteğinin olması, Arayüz ve Altyazı Türkçe olacak Steam'de desteklenen diller arasında Türkçe'de var

Çıkış Tarihi: 2 Mart 2016

Playstore Ön Sipariş'e açmış 35 TL, TTNET'liyseniz faturanıza 2.92 tl ekstra ekleterek 12 taksit'le alınabiliyor, steam keyi verilecek ve steam üzerinden aktif edeceğiz

http://store.steampowered.com/app/324310/

Öne çıkan özellikler

•6 gerçekçi otobüs (2 kapılılar, 3 kapılılar ve mafsallılar)
    •2 MAN Lion’s City otobüsü
    •Her birini tek tek açabileceğiniz ve müthiş bir açık dünya tecrübesi yaşayabileceğiniz 5 farklı bölgeye sahip devasa bir şehir
    •Kendi rotalarınızı planlayın ve otobüsünüzü kendiniz kullanın
    •Farklı davranış şekillerine sahip farklı yayalar ve araçlar şehri canlı kılıyor
    •Oyuncuyu farklı şekillerde zorlayan trafik (iş giriş-çıkışları, yol çalışmaları, etkinlikler, acil durum araçları)
    •Sıkışmış kapılar ve yolcularınızdan gelen özel istekler gibi beklenmedik durumlar
    •Farklı otobüsler, bölgeler ve görevler açmak için trafik kurallarına ve zaman çizelgenize uyun
    •Şirketinizi yönetin, farklı karakteristiklere ve yeteneklere sahip şoförleri işe alın, rotalarınızı ve kârınızı optimize edin
    •Multiplayer modunda otobüs şirketinizi arkadaşlarınızla birlikte yönetin
    •Otobüslerinizi farklı renk ve kaplamalarla kişiselleştirin
    •Mod desteği sayesinde otobüsleri ve şehri kendi istediğiniz şekle sokun, yeni otobüsler tasarlayın ve onları oyuna entegre edin
    •Popüler direksiyonlar ve gamepad’ler destekleniyor

Oyun Hakkında

Otobüs şoförü ol ve zamana karşı günlük savaşını kazan.

MAN tarafından lisanslanan iki Lion's City otobüsü dahil altı gerçekçi şehir otobüsü ve her yerini gezebileceğin kocaman bir dünya, Bus Simulator 16'da seni bekliyor. Yolcularını güvenli ve vakitli bir şekilde şehrin beş farklı bölgesine taşı. Trafiğin en yoğun olduğu saatte iki kapılı, üç kapılı, hatta körüklü bir otobüs kullan, ambulanslara ve itfaiyelere dikkat et, inşaat sahalarının etrafındaki varyant yolları kullan. Ama dikkatli ol, yoksa kaza ve trafik ihlalleri yapabilirsin!

Ayrıca otobüsün içindeki düzeni de korumalısın. Memnuniyetsiz yolcuları sakinleştir, sıkışan kapıları tamir et, biletleri doğru şekilde sat ve tekerlekli sandalye kullanan yolcular için rampayı uzat. Yolcularının güvenini kazanmak ve daha da önemlisi para kazanmak için programa uymalısın. İtibarın ne kadar yüksek olursa o kadar büyük sözleşmeler ve mağazadan o kadar çok otobüs alabilirsin. Şehrin diğer bölgelerinin kilidini aç ve çalışanların için rotaları dikkatlice planla.

Başarını artırdıkça otobüslerin için daha fazla reklam afişi alacak, ekstra para kazanacaksın. Otobüslerin çok cansız görünüyorsa kilidi açılabilen çıkartmalarla boyayıp dekore edebilir, böylece yolcularının varış noktasına en havalı şekilde ulaşmasını sağlayabilirsin.

Otobüs şoförlerinin yalnız olduğunu mu düşünüyorsun? Bus Simulator 16'da hiç de öyle değil! Çok oyunculu modda arkadaşlarını oyuna davet et ve senin için rotaları kullanmalarını sağla. Kazandıkları para, paylaşımlı şirketini büyütmek ve şehrin için kusursuz bir toplu taşıma ağı kurmak için kullanılabilir.

Daha da fazla sayıda otobüs sürmek ve Sunny Springs'i umduğun gibi bir yer haline getirmek mi istiyorsun? O zaman şehri kendi istediğin şekilde inşa et. Bus Simulator 16, modlara açıktır ve mevcut otobüslerin görünümünü Blender ve Gimp kullanarak dilediğin şekilde değiştirebilir, kendi özel otobüslerini ve binalarını oyuna entegre edebilirsin.

BUS SIMULATOR 2016 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ - PC

Minimum

İşletim Sistemi: Win 7/8/10 - 64 Bit

İşlemci: Intel Core i3 with 3.3 GHz / AMD Phenom II X4 96OT with 3.0 GHz

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: Minimum 1 GB

DirectX: Versiyon 9.0

Depolama Alanı: 5 GB

Önerilen

İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64 bit

İşlemci: Intel Core i5 - 3,40 GHz / AMD FX-8320E - 3,2 GHz veya eşdeğer işlemci

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce GTX 660 (2 GB VRAM) veya eşdeğer grafik kartı

DirectX: Sürüm 9.0

Depolama: 4500 MB kullanılabilir alan

Bus Simulator 16: Teaser Trailer (EN)

Gamescom 2015 - Bus Simulator 2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 2 Mart 2016; 15:14:59 >

• Merakla bekleyenlerdenim. Ets2 multiden sonra bu oyundada olaya gireceğiz. Multi desteği oyunu uzun süre oynanabilir kılacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inat ettiler şehirler arası çıkarmadılar...
  • Otobüs simülatörleri her zaman tır simülatörlerinden daha keyifli gelmiştir bana, bakalım nasıl bir şey çıkacak.
  • Kaç para steamde

• Ah bi şehirlerarasi valiz koymali bi sim olaydı

• emre1393 kullanıcısına yanıt
    Steamde henüz fiyatı belli değil ama playstore dan alırsak zaten steam key verilecek, oynanış kafamda çok büyük bir soru işareti bu yüzden on sipariş vermedim cbs munchen gibi olacaksa almaya hiç gerek yok umarım yanılıyorumdur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Euro Truck simulator 2 LAN Oynama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fernbus bekleyenlerdenim.
    Bus simülasyon bekleyenler hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byskandal -- 11 Ocak 2016; 14:33:53 >
  • Şehiriçi şeklinde, duraklarda falan durup, yolcu alıp indirme var mı acaba bu oyunda? :)
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten

• steamcommunity.com
    Steam :: Bus Simulator 16 :: Bus Simulator 16: Release date postponed to March 02, 2016
    http://steamcommunity.com/games/324310/announcements/detail/58911146478476793

2 Marta ertelendi çıkışı.

• Kötü olmus ertelenmesi neyse sağlam bir şekilde yapsinlarda sıkıntı değil

• eskisini bitirmiştim, martı bekleriz artık
  • Sırf multisi için oynanır
  • Bende istek listeme ekledim bakalım grafikleri bir ets ats kadar kaliteli değil ama zevk vermesi daha önemli.Eğer oyun ets2 gibi tutarsa zaten seneye çok daha iyisini çıkarırlar sırf bu yüzden bile alınabilir.
  • 35 tl çok iyi fiyat alsammı beyler varsa bir oynanış videosu atsanıza karar vereyim ne güzel Türkçe desteğide varmış.Oyunda engelli vatandaşlar bile otobüse biniyorla çok iyimiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 29 Şubat 2016; 7:48:21 >
  • Grafikler iyi gelmedi fiyatıda çok omsı 2 hepsinden daha iyi tavsiyem omsı 2 oynayın sesler bile çok iyi oyunda

• Steam fiyatını hala göremedim , ona göre playstore dan alacağım otobüslere anlamsız bir tutkum var

• Oyun sanırım şehir içi ama bu tip oyunlara karşı her zaman sempatim var.Çıksın yorumlara göre alabilirim.Multi olması da güzel.
  • Grafik kalitesi şu an çok büyük soru işareti ayrıca optimizasyon iyimi o da bilinmiyor ben şuan için almayı düşünmüyorum korsan versiyonu bir deneyimlerim hoşuma giderse steam'den satın alırım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.