Şimdi Ara

Bus Simulator 2016 (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
5
Favori
5.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dayanamayıp playstore'dan satın aldım bugün 23:45'de keyler dağıtılacak diye bir bildirim görünüyor , hadi hayırlısı gerçi fernbus simulator daha iyi grafiklerle çıkış yapacak ama olsun otobüs simulatörü olması yeter
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun oyun içi görüntileri yükleyince bi ekle hocam grafik konusunda çelişkide kaldım bende
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun artik bir inceleme yaparsın aslında playstore un kampanyası kaçırılmayacak bir fırsat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca steam fiyatida şu an 35 tl diyebiliriz, steam %10 indirim uygulamış çıkar çıkmaz

• Cok fazla olumsuz yorum var yalniz steamde.Bunlarin coguda fps,oyundan atma ile alakali.Oyunu oynayabilen yok sanirim
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    aynen özellikle grafik kalitesinin çok kötü olduğu ve oyundan atmaların olduğu belirtilmiş

zaten grafiklerin kötü olacağı baştan belliydi. oynamadım ama yorumlara bakarsak çok büyük hayal kırıklığına uğradım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 2 Mart 2016; 15:14:21 >
  • Grafikler neyse hadide oynanisi ve arayuzu gelistirmis olsalar keske.Onceki oyunlarda karisik ve anlasilmaz bicimdeydi.Onlarda da sorun vardi gerci performans anlaminda.

Korsanida yok daha deneyelim
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    güzel yerlere düşmüş oyun da 1.5 gb boyutu. drow lu bir sitede gördüm az önce
  • Oyundan ETS gibi araç modellemesi beklemezseniz simulasyon oyunlarını sevenler için yeterli içeriğe sahip. Ben beğendim.
  • Astragon'un oyunlarında grafik öğeleri zaten hep yerlerde, adamlar simülasyon öğelerine ağırlık veriyorlar ama grafiği hep boş geçiyorlar...
    Ota b*ka simülasyon çıkaran bir firma, ne beklersin!
  • Daha yeni eve gelip indirebildim , grafik anlamında pek fazla birşey beklemeyin şuanki sistemim ile alabildiğim maksimum fps 52 arada 39'a kadar düşüyor optimizasyon yok (ayarlar yüksekte , ultra'da olsa heralde 20 anca alırız :D )

ancak detaylar güzel düşünülmüş bilet kesme vs kapı sıkışması cart curt düşünebileceğiniz her gerçek olay oyuna aktarılmış , bunun dışında araç fizikleride fena değil direksiyon ile oynanırsa keyif alınır , fare ile oynanıyor mu bilmiyorum çözemedim

bir kaç resim atayım

Bus Simulator 2016 (ÇIKTI)

• Arkadaşlar grafiği falan sallayın ben scs oyunlarında bulamadığım araç fiziği, simulasyon detayı istiyorum. Direksiyonla oynayan var mı oyun nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Arkadaşlar grafiği falan sallayın ben scs oyunlarında bulamadığım araç fiziği, simulasyon detayı istiyorum. Direksiyonla oynayan var mı oyun nasıl ?

Bu oyunla alakalı değilde omsı bus2 tavsiye ederim en gerçekçi araç fiziği oyunda var

• claudecan kullanıcısına yanıt
    omsi 2 muhteşem bir otobüs oyunuda bir türlü oynayamıyorum, bus simulator 2012'den çok memnundum onunda grafikleri çok iyi değildi oynanış dinamiği falan çok hoşuma gitmişti.

bus simualtor 2016'nın korsa versiyonunu indirip deneyceğim hoşuma giderse steam'den alıcam zaten 35 tl bir şey değil yani
  • Ben bugün indirip oynadım, beş para etmez bir oyun olmuş satın almayın paranıza yazık. Ne doğru düzgün bir direksiyon desteği var ne vites ne debriyaj. Vites desteği olmadığı için R-N-D sürüş modlarını da seçemiyorsun ama bunun için çok dahiyane bir fikir geliştirmişler. Hani gamepad ile oynanan yarış oyunlarında araç durduktan sonra fren pedalına basmaya devam edersen geri vitese takar ya burda da fren pedalına uzun süre basınca otobüs geri gidiyor, tabi tekrar durmak için gaza basıyorsun

Telefon oyunu kıvamındaki grafikleriyle verdiği performans arasındaki ilişkiye diyecek şey yok zaten, herifler akıllı telefonlar için oyun yaparken neden pc'ye çıkarmayalım ki bu oyunu demişler sanki. Anlamıyorum ya bu sektöre sadece para kazanmak için giriyorlar oyun yapmak konusunda en ufak fikirleri yok, direksiyon tepkisi yok ölü gibi, çöp simulasyon oyunları kervanına katıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

omsi 2 muhteşem bir otobüs oyunuda bir türlü oynayamıyorum, bus simulator 2012'den çok memnundum onunda grafikleri çok iyi değildi oynanış dinamiği falan çok hoşuma gitmişti.

bus simualtor 2016'nın korsa versiyonunu indirip deneyceğim hoşuma giderse steam'den alıcam zaten 35 tl bir şey değil yani

Evet deneyin bakalım bende deneyeceğim izlenimlerimi belirtirim

• oyunu denedim kullanım kolay bilet verme vs durumları iyi düşünülmüş ancak otobüs sürüşleri telefon oyunundaki handlingler gibi yani otobüs sürüş hissi yok araç çok hafif çok hızlanıyor aniden durabiliyor fren tepkisi çok arcade grafikler geride kalmış iyi bir tablet oyun grafiği ayarında grafiklere sahip ama biraz eğlenceli yinede berbat değil ama omsi yada cbs munchen değil optimize pek iyi değil hızlanınca fps drop yaşanıyor oynaması zevkli ama çokda iyi gelmedi bana
    en yüksek puanım 10üstünden 4.5
    artılar
    bilet kesme yolcu nipi binme animasyonları yolculara müdahil olabilme detayları
    ışıklandırmalar canlı soluk değil
    eğlenceli yinede
    eksiler
    şehir pek yaşıyor hissi veremiyor
    araç fizikleri tablet kullanımına uygun gibi
    simulasyon ile alakası yok
    grafik ve dokular 2007 den kalma gibi duruyor sadece ışıklandırmalardan kurtarmış
    trafik ai si kötü araçlar üstüne gelse fren yapmıyorlar
    optimize kötü
    not:Kafa dağıtmalık yarım saat bir saat oynayıp başka gün açılıp oynanacak bir oyun olmuş sadece eğlenceli
    fiyatı kesinike 35 lira hak etmiyor maximum 15 lira verilir

• Gazdan ayağını çeker çekmez ani yavaşlama mı dersin, dönüşler de karton kutu çeviriyoruz sanki mi dersin...

• Ben bir süredir yeni bir bus simulator bekleyişindeydim. Hatta Aerasoft ile iletişime geçtim omsi2 denedinizmi diye bir cevap geldi.Omsi2 yi zamanında çok oynadım kaliteli bir oyundu. SCS Software beklentileri karşılayacak bir bus simalator yapar aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 3 Mart 2016; 18:56:54 >
  • Tek beğendiğim yanı, kariyer yönetimi... oyuncuyu şirketi kara geçirmek amacıyla "adam gibi sürmeye" teşvik eden bir sistem oluşu güzel.
    Ancak bunun haricinde beşşşş para etmez bir oyun... Grafikler, tasarımlar, yapay zeka 2000'lerin oyunlarını andırıyor, rezil gerçekten...
    Otobüslerin fiziki davranışları da berbat. OMSI'deki ETS'deki o ağır vasıta kullanmanın verdiği hissiyatın zerresini alamadım.
    Paranıza yazık olur, kotanıza yazık olur....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.