Şimdi Ara

Burzum sevenler!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burzum;Norveç'li pagan black metal grubu. Varg Vikernes (Count Grishnackh) tarafından kurulan ve halen tek kişilik proje olarak devam eden Burzum, black metal tarihinin en sansasyonel iki topluluğundan biridir[kaynak belirtilmeli] (diğeri Mayhem). Varg Vikernes'in gerçek adı Christian'dır. Fakat kendisi Norveç ırkçısıdır[kaynak belirtilmeli] ve Norveç'in asıl dininin tarihindeki gibi paganizm olmaya devam etmesini savunur. Bu yüzden Christian ismini reddeder (resmi olarak değil).

Burzum'un ilk adı Uruk-Hai'dir.

Kilise yakmak (Norveç geçmişinde Hristiyanlığı yayanlar, paganlara zorlamayla din değiştirttiklerinden, daha sonra Varg onlardan intikam almak amaçlı birkaç kilise yakmıştır), diğer müzik gruplarını tehdit etmek gibi sansasyonel vakalarının en önemlisi, Varg Vikernes evine gittiği Mayhem üyesi Euronymous'un tehdidi yüzünden savunma amaçlı olarak Euronymous ile görüşmek için yanına bıçak almıştır.Üzerine gelen Mayhem üyesi Euronymous'u bıçaklayarak öldürmüştür.Bu olaydan sonra Burzum ve Mayhem dünya çapında tanınan isimler olmuşlardır.

Varg Vikernes’in gerçek adı Kristian’dır. Fakat bu ismini asla kullanmamıştır. 11 Şubat 1973’te Norveç’in Bergen şehrinde doğdu. Birçok grupla çalışmalar yaptıktan sonra tamamen kendine ait olan Burzum’u kurdu. Yaptığı müzik kesinlikle farklı ve karanlıktı. Sadece black metal değil, dark ambient çalışmaları da oldu.Kendisi bir Neo-pagandır ve hristiyanlıktan gerçek anlamda nefret etmektedir. Varg suçlu bulunamasa bile, 12. yy. dan kalma Fantoft stave Kilisesi 6 Haziran'da kundaklandıktan sonra, Aske EP adlı albüm kapağına bu kilisenin kundaklandıktan sonraki fotoğrafını koymuştur. Mayhem grubundan Euronymous'u öldürdükten sonra 21 yıl ağır hapise çarptırıldı.2003 yılında hapishaneden kaçtı. Çalıntı bir arabayla yakalandığında üzerinde AG3 silah, 700 mermi ve yüksek miktarda patlayıcı bulundu

NOT=ALINTIDIR

Burzum sevenler!!!

Burzum sevenler!!!

Albümleri:

1992 - Burzum
    1993 - Aske (EP)
    1993 - Det Som Engang Var
    1994 - Hvis Hyset Tar Oss
    1996 - Filosofem
    1997 - Daudi Baldrs
    1999 - Hlidskjalf

evet burzum(varg vikernes)sevenler varmı forumda?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burzum Sevenler için Bilgilendirici Bir Metin

Burzum, 1991 yılında Varg Vikernes tarafından kurulan Norveçli bir black metal grubudur. Grubun müziği, minimalist yapısı, karanlık temaları ve atmosferik ses manzaralarıyla bilinir.

Burzum, black metal türünün öncülerinden biri olarak kabul edilir. Vikernes'in deneysel yaklaşımı ve atmosferik ses duvarları, türün gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunmuştur.

Burzum'un müziği, Odinizm, paganizm ve doğa gibi konulara odaklanır. Vikernes'in sözleri genellikle Norveç kültürü ve mitolojisiyle ilgilidir.

Burzum, tartışmalı bir grup olmuştur. Vikernes, 1993 yılında gitarist Øystein "Euronymous" Aarseth'in öldürülmesine karıştığı için hüküm giymiştir. Vikernes ayrıca ırkçı ve yabancı düşmanı görüşleri nedeniyle eleştirilmiştir.

Bununla birlikte, Burzum'un müziği, türün hayranları arasında son derece etkili olmaya devam etmektedir. Grubun albümleri, black metal'in kült klasikleri olarak kabul edilir ve Vikernes'in müziği, türün en tanınmış ve etkili figürleri arasında yer alır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evet burzum'cular bekliyoruz sizi
  • Kırarım boynuzu ibliss...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0ğuz

Kırarım boynuzu ibliss...

• quote:

Kırarım boynuzu ibliss...

•  Burzum sevenler!!!

hadi bahalım:Dbaşımıza taş yağmadan
  • Sanguis Bibimus.
    Corpus Edimus.
    Tolle Corpus Satani!
    Ave!Ave Versus Christus!
    Ave!
    Satani!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ALLAH BELANIZI VERMESİN. SIFATLARI SIFAR SİMGELERİ SİMGE , SÖLEDİKLERİ ŞARKI ŞARKI DEĞiL....
  • quote:

ALLAH BELANIZI VERMESİN. SIFATLARI SIFAR SİMGELERİ SİMGE , SÖLEDİKLERİ ŞARKI ŞARKI DEĞiL....

niye böyle önyargılısın ki adam sadece ateist satanist değil,ayrıca yaptığı müzikte çok sağlamdır
  • @Oğuz

Kırım-Kongo'musun arkadaşım sen, yapıştın müzik bölümüne....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

quote:

ALLAH BELANIZI VERMESİN. SIFATLARI SIFAR SİMGELERİ SİMGE , SÖLEDİKLERİ ŞARKI ŞARKI DEĞiL....

niye böyle önyargılısın ki adam sadece ateist satanist değil,ayrıca yaptığı müzikte çok sağlamdır

Elinde kedi olan bir resimi vardı. Bir kaç kez dinledim pek sevemedim. Burzum albüm çıkarmıyor diye üzülenler Aeskeria (böyle yazılıyordu galiba) dinleyebilirler.

• geceleyin karanlıkta yürürken mp3'te yada telefonda burzum'un dunkelheit'i yada lost wisdom'u çalıyorsa gerçekten süper oluyor o müziği havasıyla dinliyorsun
  • Ben de çok severim, bikaç kişi daha seviyordu sanırım. Bi de Vikernes'in bi gülüşü var, benim aklımdan çıkmadı kaç ay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Ben de çok severim, bikaç kişi daha seviyordu sanırım. Bi de Vikernes'in bi gülüşü var, benim aklımdan çıkmadı kaç ay.

Burzum sevenler!!!

bu mu hocam?

• burzum en sevdigim black metal gruplarindan biridir. hatta darkthrone dan sonraki en sevdigim grup desem dogru olur.Ama varg cinayet isleyip hapse girmeseydi eminim ki daha iyi isler basarirdi.Kendisi satanist falan degildir pagandir.

bu arada oguzmusun nesin anlamadigin konulara bok bok mesajlar yazma arkadasim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green Goblin -- 21 Temmuz 2008; 22:30:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Ben de çok severim, bikaç kişi daha seviyordu sanırım. Bi de Vikernes'in bi gülüşü var, benim aklımdan çıkmadı kaç ay.

Burzum sevenler!!!

bu mu hocam?

Abi koyma kötü oluyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Red Fox

burzum en sevdigim black metal gruplarindan biridir. hatta darkthrone dan sonraki en sevdigim grup desem dogru olur.Ama varg cinayet isleyip hapse girmeseydi eminim ki daha iyi isler basarirdi.Kendisi satanist falan degildir pagandir.

Hoca kendini ne kasıyon satanistlerse satanistler beğenmeyen afedersin s.ktirsin gitsin..Sormazlar mı adama sen şusun da çok mu b.ksun die?
  • aynen isterse satanist olsun ben yine beğendiğim grupları dinlerim ama hiçbir zaman bu benim dini görüşümü etkilemez
  • The Day As Burzum Killed Mayhem ..
  • Bu lafi bana degil satanist diye bok atanlara soyle. Ama kendisinin satanist falan olduguda yoktur.

quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

quote:

Orjinalden alıntı: Red Fox

burzum en sevdigim black metal gruplarindan biridir. hatta darkthrone dan sonraki en sevdigim grup desem dogru olur.Ama varg cinayet isleyip hapse girmeseydi eminim ki daha iyi isler basarirdi.Kendisi satanist falan degildir pagandir.

Hoca kendini ne kasıyon satanistlerse satanistler beğenmeyen afedersin s.ktirsin gitsin..Sormazlar mı adama sen şusun da çok mu b.ksun die?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green Goblin -- 22 Temmuz 2008; 12:44:11 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.