Şimdi Ara

BURUNDAKİ SİYAH NOKTALAR :((( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
9
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

BURUNDAKİ SİYAH NOKTALAR :(((

(En Son Oy Tarihi: 3.1.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Elsa

Kesin bir çozumu yok. Her gün sıkacan ve yıkayacaksın bi yüz temizleme jeliyle

tavsiye edebileceginiz yüz jeli varmı peki ? gerekirse her akşam yatmadan önce sürerirm .

şimdilik garnier 3 ü bir aradayı alıcam gibi
  • Birazdan deneyeceğim. Gelişmeleri yazarım.
  • Burun bandı işe yarıyor gerçekten ama tabi ki tekrar çıkıyo. Bi de banyodan önce natty soft sabunlayıp yüzünü giriyorsun banyoda doğal kese ile yüzünü iyice kesele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıcaksın iğneyi teker teker çıkaracaksın bende de birkaç tane vardı öğle yaptım şimdi iz falanda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Kesin bir çozumu yok. Her gün sıkacan ve yıkayacaksın bi yüz temizleme jeliyle

tavsiye edebileceginiz yüz jeli varmı peki ? gerekirse her akşam yatmadan önce sürerirm .

şimdilik garnier 3 ü bir aradayı alıcam gibi

Clean&Clear Shine Control Yağsız önerebilirim. Onun dışında denizde kumla peeling yapabilirsin. Güzellik salonuna da 4 ayda bir gidip hallettirsen bayağı azalır

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Birazdan deneyeceğim. Gelişmeleri yazarım.

hemen şey yapma yanlız 10-15 dk dursun düzgün sür bide çok ümitliyim bu kremden buda işe yaramazsa yıkılırım
  • quote:

quote:

hemen şey yapma yanlız 10-15 dk dursun düzgün sür bide çok ümitliyim bu kremden buda işe yaramazsa yıkılırım

Şimdi sürdüm bekliyorum. Bu arada iğrenç kokuyor bu, normal mi yoksa bendeki mi bozuk

• Bende de cok vardi hic ole jel bant felan kullanmadim hergun '' temiz sıcak su '' ile yikadim ve Gül kolonyasi surdum 3 hafta sonra yuzum bebek poposu gibi oldu + yumuşacık :) :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi sürdüm bekliyorum. Bu arada iğrenç kokuyor bu, normal mi yoksa bendeki mi bozuk

Yıkadım. Eskisinden iyi oldu ama tamamen geçmedi. Sürekli kullanımda zamanla azalacak gibi.

• Niveanın burun bandini kullanmıstım çok fena cekiyo.
    Banti cikardiktan sonra tarla gibiydi :D
    Ama kalici çözüm değil tabiki.

• Clean&Clear her banyo duş sonrası. 3-5 seferde bir şey olmasını bekleme ama işe yarıyor gerçekten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yıkadım. Eskisinden iyi oldu ama tamamen geçmedi. Sürekli kullanımda zamanla azalacak gibi.

bugün gidip alıyorum :D eyvallah hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yav sen ne diysen

Bende de cok vardi hic ole jel bant felan kullanmadim hergun '' temiz sıcak su '' ile yikadim ve Gül kolonyasi surdum 3 hafta sonra yuzum bebek poposu gibi oldu + yumuşacık :) :)

o cilde göre değişiyor ben 3 aydır sivilce tedavisi görüyorum hergün burnumu yıkarım hiçbiride çıkmadı. kendin çıkartıyosun gözenek kapanmadığı için tekrar geliyor uyuz oldum hele bazıları taş gibi çıkmıyor. hele sivilce izinin üstündeyse bittiniz..
  • Benzamycin

• Benim burnumun ucunda ben kadar buyuk siyah nokta cikmisti. Sıktim ama cikmadi. Aldim igneyi kazidim orayi hafif bi iz kaldi ama cok sorun olmuyo:)

• Up

• Konu hort olmus ama cozum bulan varmi beyler

• bende de vardı kafama hiç takmıyodum ama manitanın dikkatini çekmiş burnumun üstüne ağda sürüp bantla çekti hiç kalmadı kesin çözüm yap sende

• quote:

Orijinalden alıntı: kynsykmz

bende de vardı kafama hiç takmıyodum ama manitanın dikkatini çekmiş burnumun üstüne ağda sürüp bantla çekti hiç kalmadı kesin çözüm yap sende

Siyah noktalar çok küçük ve deri altında ağda çözüm olur mu ki

• dediğim gibi kafaya takmadığım için çok ilgilenmedim ama gözle görülür bi şey kalmadı aldı hepsini

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.