Şimdi Ara

Burun estetik fiyatları ve doktor önerisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180
Cevap
13
Favori
65.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasasa671

    Çoğu doktor açıklayıcı resim koymuyor, before after resimleri. Ben ona da bakıyorum tercih için.

    Mustafa Ali Yanık ta kız erkek resimleri mevcut, Erkek olanlara baktım ben çok beğendim ama arkadaşlarım fazla kızımsı burun diyorlar. Haklı olabilirler ama doktorun bana önerdiği burun kızımsı burun değil. Aynısını yaparsa efsane olur.

    Tek sıkıntı ileride tekrar ameliyat olmama gerek kalır mı, şuana kadar kaç kişi 2. kere ameliyat olmasına gerek kaldı. soracağım onlara. Tabi doğru cevap verirler mi bilmiyorum

    Alıntıları Göster
    Konu 2017 mart ayında M.Ali Yanık a ameliyat olmuş biri olarak dikkatimi çekti ve geldim :)
    Benim burnum sola yatık ve bu yatıklık göz ortasındaki kemikte de var, uzun, burun delikleri aşırı büyük ve ucu aşağı bakan bir burundu :)
    Mustafa hoca burnuma 26 yerine işlem yaptığını belirtti.
    Ameliyattan çıkınca anestezi etkisinden ufak bir başınız ağrıyor. Tuvaletiniz varsa komut veremiyorsunuz anestezi geçene kadar. Öncesinde bişe içmeyin yemeyin :)
    Lazer tekniği ile yaptığı doğrudur burnumun yarısı gittiği halde hiç bir açı ağrım olmadı. Sadece burun üstüne sarılan plastik şişen burnu kıstırıyor onun basıncını yüzünüzde hissediyorsunuz.
    ilk 7 gün burnunuza sarılı plastik duruyor. Burun içinde sert bir tampon yok bişe koymuşlardı ama anlayamadım acısız aldılar.
    7 gün boyunca burnunuza damlalar damlatıyorsunuz. Geceleri yatamıyorsunuz. Dikey durmak şart. Burnunuz çok hassas oluyor kafanızı ani hareketle oynatamıyorsunuz. Yemek yerken burun kapalı olduğu için yutkunmak eziyet oluyor kulaklar basınç doluyor. Burun çevresi ufaktan ilk 3 gün şişip morarıyor sonra inmeye başlıyor. Acı hissetmiyorsunuz bu ara.
    8.gün plastik üst sargı ve iç tampon benzeri parça çıkarılıyor. Burun ortasına yara bandı gibi bant yapıştırılıyor. Artık yemek yemek nefes almak çok daha rahat sizin için.
    Bu bant 8.9.10. günler duruyor. Yani 3. gün sonrası banyo edilerek çıkarılıyor. 10 gün banyo etmeyi unutun.

    İlk 1 ayı atlattıktan sonra çok daha iyi rahat oluyorsunuz.
    2 seneye kadar yüzülen burun derisi iç ete oturmuyor onu bilin :) 1.sene %75 2.Sene %100 oluyor.

    Nefes almada ameliyat öncesi bir sorunum yoktu. Ama içeride baya et aldığını bildirdi doktor. Şuanda nefes almamda bir sıkıntım yok.
    Ameliyattan 3 ay sonra yeni işe girdimdi. Bazı arkadaşlarda burun estetiği olacağını söyleyince benim burnum estetik deyip burada yazdıklarımı anlatınca aaa hiç estetik gibi durmuyor fark edemedik dedilerdi.

    2017 de 5.000 liraya olmuştum. 3 hastane seçeneği sunmuştu. En uygununu seçtim sonuçta doktor aynı doktor hastanelerin ekipmanlarını kullanıyor. Hastaneye sabah girip akşam çıkıyorsunuz yatılı kalmadığınız için lüks hastane olması bence gereksiz.

    Sonuç olarak ben M.Ali Yanık doktordan memnun kaldım. Niye derseniz olağan üstü göz ortasından yamuk kemikli bir burnu ortaladı delikleri olabildiğince küçülttü burun ucunu ben çok kalkık istemedim onu dikkate alarak standart açıda işleme aldı ki eskisine göre baya kalkık oldu resimlerdeki gibi bıyık üstü deri gün ışığına çıktı xD

    Nihai karar senin tabi. Ben dikkat çekmeyecek standart bir burun istedim. Yok şöyle olsun yok böyle olsun dersen senin kemik yapın, kafa yapının burna uyumluluğu kaldıracak mı, Burun hacminin büyüklüğü küçüklüğü nefes almanı etkileyecek mi vs. bir sürü teknik detay var.
    Kısacası sen böyle burun istiyorum dersen Şarkıcı Ceylan gibi operasyondan operasyona girer en son nefes alamayacak kadar küçük burunla kalırsın.
    Sağlıklı olması ve normal görüntüde olacak burun daha iyi bir seçenek olacaktır.

    2. bir ameliyat olmaya gerek olmadı ve burun ucu düşmesi de yaşamadım. Şuan her şey olağan normal.


    Burun estetik fiyatları ve doktor önerisi
    Burun estetik fiyatları ve doktor önerisi




  • gs_tutkunu kullanıcısına yanıt
    Sizinki hakikaten güzel olmuş hocam. Mustafa Ali Yanık'ın instagramını o kadar inceledim ama sizinki kadar güzel burna denk gelmedim.
  • Burun estetik fiyatları ve doktor önerisi
  • Up yokmu bir gelişme
  • Beyler, estetik değil de özellikle burun içi fazlalık alma ve sinüzit tedavisi konusunda güvenilir kim vardır bilen var mı? Kendimi bildim bileli sizünitle yaşıyorum, otrivine'siz uyku haram, son 8 senedir de kronikleşmiş (böyle teşhis kondu).Burnumun için kemik ve etten çarşamba pazarına dönmüş halde (içine bir etkisi var mı bilmiyorum dışarıdan da hafif kemik taşması var).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keremmert1

    Up yokmu bir gelişme
    Ben 1 buçuk sene önce devlete gitmiştim normalde, onlar beni arayacaklardı ameliyat etmek için. Ama bir buçuk sene aramadıkları için ben özelde olmak istemiştim. Şimdi tekrar gittim o hastaneye dedim beni ne zaman çağıracaksınız.

    Anesteziye gitmemi söyledi bende dün gittim kan falan verdim, duruma göre orada yapacaklar ameliyatımı.

    Kan sonuçlarım yüzünden beni kara listeye almışlar, çağırmadılar.
  • o listede bir isim var ki gidin kendi kendinize ameliyat edin daha iyi. sahibi askeriyede doktorken oradan çaldıklarıyla hastane açmış. tam bir süzmedir.
  • Izmırdekı EKOL KBB doktorlarını onerırım hepsı bırbırınden kalıtelı hocalar burnundakı sorular ve estetık dahıl amelıyatları cok ıyıdır arkadasım bundan 3 yıl once Halis Ünlü de amelıyat oldu hersey dahıl 4000 lıraydı sanırım suan zamlanmıstır ama adam yaptı yanı 1 gece kaldık beraber ertesı gun taburcuydu cok ucuk rakamlar bu rakamlar bence gorus derım ayrıca senı havaalanından alıp operasyon sonrası tekrar havaalanına bırakan ekıplerıde var abım burun etı amelıyatı oldu esteteık yok baska doktorda aynı hastane 1500 lıra odedı 80 lırada muayne ucretı SGK gecerlı bı hastane 1 de amelıyattan cıktı 5 te evıne geldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdas9292

    Izmırdekı EKOL KBB doktorlarını onerırım hepsı bırbırınden kalıtelı hocalar burnundakı sorular ve estetık dahıl amelıyatları cok ıyıdır arkadasım bundan 3 yıl once Halis Ünlü de amelıyat oldu hersey dahıl 4000 lıraydı sanırım suan zamlanmıstır ama adam yaptı yanı 1 gece kaldık beraber ertesı gun taburcuydu cok ucuk rakamlar bu rakamlar bence gorus derım ayrıca senı havaalanından alıp operasyon sonrası tekrar havaalanına bırakan ekıplerıde var abım burun etı amelıyatı oldu esteteık yok baska doktorda aynı hastane 1500 lıra odedı 80 lırada muayne ucretı SGK gecerlı bı hastane 1 de amelıyattan cıktı 5 te evıne geldı
    Ben İstanbul'dayım. Şuan hematoloji ye yarın tekrar kan vereceğim sonra ameliyat günü alacağım. Göztepe eğitim ve araştırma hastanesinde olacağım sanırım
  • ilkercom kullanıcısına yanıt
    kim o
  • Buraya direkt veya özel mesaja yazıp kendimi riske atarmıyım ?

    Madem bu işleri araştırıyorsunuz ameliyat olacağınız yerler hakkında da bir zahmet araştırın.

    Çalışanlarına ( doktorlar dahil ) maaş ödemesi yapıyor mu ? Sterilizasyon makinası bozulunca tamir ettirme zahmetine giriyor mu ? Ameliyathanenin içine kadar ayakkabı ile girip çalışanları fırçalar mı?

    Mesela şikayetvar gibi yerlere bir bakın ? Yürüyerek acilden giriş yapıp dört kollu ile kimler çıkmış ?

    Otoparkı sonradan kaçak olarak bina yapıp hastaneye nasıl dahil etmiş.

    Rüşvet olarak öğle yemeğine hangi kamu görevlileri gitmiş.

    Bunların bir kısmı direkt google da çıkıyor mesela.
  • ilkercom kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Dr ve ameliyat olduğum yerin adını vermiycem ama benim herşey 4/4lük oldu ameliyat olduğum yer klinikti sadece estetik operasyonlar yapılıyor 3gün sonra işe başladım ama şunu anladım 15000₺ veripte düzgün sonuç alamıyanlarda var.
  • Mesut Kaya 13.000 Tl olmuş.Fiyatlar çok arttı
  • Abdulkadir Göksel hakkında baya olumlu yorumlar var .
  • kayseri204 kullanıcısına yanıt
    Hangi il ?
  • üüfffff tusda iyi bir puan alsam varya direkt yazarım plastik cerrahi paralara bak beeee ulan yaaa çok kıskandım şuan plastik cerrah olmak istiyorum asistanken ağızlarına sıçıyorlar bunların ama bak sonrasında kral gibi yaşıyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myhres7

    Hangi il ?
    İstanbul.

    Zaten burun estetiğinde en çok adı geçen kişilerdendir fiyatı da galiba en yükseklerden biri :)
  • Kbbci mi plastikçi mi bunlar
  • Valla beyler ameliyat oldum şubatın 25 inde ve hayatım değişti. Yakında konuyu uplayacağım
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeşim.Hangi il ve doktor ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.