Şimdi Ara

Burun Estetiği Olacaklar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar daha önce yine bu konuda belirtmiştim yaklaşık 2 aylık neredeyse her gün her forumu okuduktan ve ameliyat olacağım doktora estetik yaptırmış 1 2 kişi ile görüştükten sonra tüm aramalarım sonucu Op.Dr. Alparslan Yıldırım beye karar verdim kendisinde bugün muayene randevum vardı gittim görüştüm gittiğimde çok fazla sayıda bekleyen vardı biraz fazla beklememe rağmen bu iyiye işaret diye düşünüyorum, zaten kendisi ile çok kısa bir görüşmem oldu gayet naif, en önemlisi gerçekçi iyi bir insana benziyor.

Konu başlığına estetik yaptıracaklar buraya dememin nedeni burnumun şuan ki halini paylaşacağım birde ameliyat sonrası vs gibi bilgileri paylaşacağım çok uzun zaman arama yapmış biri olarak yaptırmayı düşünenler için bir fikir olacağı düşüncesindeyim.

Daha önce 3 doktora muayene sanırım 6 doktor ile de telefon görüşmem olmuştu bazıları neredeyse bir araba parası talep etti, bazıları doğru dürüst ilgilenmedi bile ( ego tavan ) bazılarınında ameliyat öncesi photoshop örneğini hiç beğenmedim burun deyip geçmeyin arkadaşlar dönüşü olmaz bir yol ve çok ciddi bir ameliyat bence.

Şuan ki burnumun resmini paylaşıyorum arzu eden isteyen istediği bilgiyi sorabilir ameliyatım cumartesi günü 14 ocak yani daha önce hiç ameliyat olmadım, narkoz tecrübem yok umarım bu narkoz dedikleri şey iyi bir şeydir :)

Şuan ki hali.
    Burun Estetiği Olacaklar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaLminSSaH -- 10 Ocak 2017; 14:27:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başlıkta araştırma diyor ama çok az Dr var listede.sanırım bunlar estetik cerrah. KBB Dr. lari da estetik burun ameliyatı yapıyor. ilde belirtmemissiniz sanırım istanbul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemtuz

başlıkta araştırma diyor ama çok az Dr var listede.sanırım bunlar estetik cerrah. KBB Dr. lari da estetik burun ameliyatı yapıyor. ilde belirtmemissiniz sanırım istanbul.

İçinde KBB olan doktorda var ben sadece erişebildiğim en çok popüler olduğunu düşündüklerimi yazdım.
  • Konu Günceldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ve burun ameliyatı oldum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.