Şimdi Ara

Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.516
Cevap
100
Favori
479.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Tamer köseye dün ameliyat oldum ,şimdilik iyi gibiyim bakalım sonrası nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar silikon tampon ve alçı çıktıktan sonra kılcal damarlar işlem gördüğünden vs kanama riski var epey dikkat et dendi 2 gün 6. gün tampon ve alçı çıkarıldı.Şuan çok tedirginim kanama problemi yaşayan oldu mu?

Orijinalden alıntı: erhancık

Ben yaklaşık 6 ay önce Cihan Uçar beye ameliyat oldum. Son durumum iyi ve kaliteli bir ameliyat geçirdim. Burnumun ucu kaldırıldı aynı zamanda üst tarafı törpülenip, et ve sinüzit alındı. Komple burun değişti diyebilirim. Burun ucu şişliklerim ve hareketi harici her hangi bir sorunum yok. 6 aydan sonra zaten yavaş yavaş düzelmeye başlıyor burun ucu şişlikleri. Günden güne burun ucu sorunumda gidiyor. Ameliyat sonrası 1 ay kadar sıkıntı çekilir. Tamponlar çıkarılıp pansuman olayı da bittiğinde artık evde dik yatmak ve bir yere çarpmamak dışında başka bir sorunumuz kalmıyor. Ben turp gibiydim yemek felanda iyi yemiştim. Kilo aldığım söylenebilir :D

Hocam bayağı kapsamlı bir ameliyat olmuşsun fiyatı ne kadardı acaba?

Orijinalden alıntı: AADUUKET

arkadaşlar silikon tampon ve alçı çıktıktan sonra kılcal damarlar işlem gördüğünden vs kanama riski var epey dikkat et dendi 2 gün 6. gün tampon ve alçı çıkarıldı.Şuan çok tedirginim kanama problemi yaşayan oldu mu?

tabiki kanıyor hocam. silikon tampon çıkınca ilk çok iyi nefes aldım 5 dk sonra kanama başladı ve pıhtılar oluştu. ilk 1 hafta kanama gayet normal.

Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent

Bende Tamer köseye dün ameliyat oldum ,şimdilik iyi gibiyim bakalım sonrası nasıl olacak

hadi bakalım hayırlısı. o değilde bu tamer köseye donanım haberden çok müşteri yolladık komisyon falan vermesi lazım bize, bedavadan adamın reklamını yapıyoruz aylardır

before after resimleri bekliyorum hocam
    Dostum ben de senle aynı ameliyati oldum sanırım. Burun eğriliği duzeltildi torpuyle. Ucu da düşüktü fakat ucu hala aynı düşük duruyor bana göre. Şişliklerden dolayı mi acaba? Senin iyileşme sürecin nasıldı? Hani başlarda düşüktü sonraları ucu düzeldi mi? Tek sorunum bu. 1 ay oldu ameliyat olalı. Çok memnun değilim burun ucu hala düşük görünüyor diye. Tabi eskiye nazaran iyi ama öyle aşırı da iyi denemez.

Ameliyat sonrası sisler ne kadar surede iniyor ? Alçı çıktı benim baya şiş burun bi tuhaf oluyo insan

Eğer açık ameliyat olduysanız ortalama 6 ay ama kapalı ise 3-4 ay sürer genellikle

Orijinalden alıntı: 11Omeer

quote:

Ameliyat sonrası sisler ne kadar surede iniyor ? Alçı çıktı benim baya şiş burun bi tuhaf oluyo insan

Eğer açık ameliyat olduysanız ortalama 6 ay ama kapalı ise 3-4 ay sürer genellikle

Doktorda 6 ay falan demistide hocam benim merak ettiğim hani biraz insan içine çıkabilecek duruma ne zaman gelir yanı çok göze batmiycak bi şekilde ne zaman olur

• quote:

2-3 Hafta ortalama oturur gibi 1 Haftada sürebilir geçirdiğin ameliyata bağlı burnunu sil baştan yaptıranlarda var

Ha iyiymis ozaman ya ,benim ust dudak kısaydı onun için dudakla burnun birlestigi önden hafif bi kesme yapmış bide yağlı bi burun vardı yağ doku yada yağları ışınla temizledim dedi şimdi tam net hatırlamıyorum bide septum deviasyonu ameliyatı olmuştum , gerçi böyle sayinca benimkide sil baştan gibi oldu

Mesela benim bizim düşüncemizde burun ucu düzeltilecek yağ bezelerinin hepsi alınacak burnun yan kısmında ben tarzı deri parçası var o yok edilecek burun eğri duruyor septum deviasyonu olacak etler yakılacak duruma bağlı göz altlarına dolgu yapılacak vs. vs. ben iyileşme sürecimin uzun sürmesini bekliyorum açıkcası daha olmadım ameliyat

Mesela benim bizim düşüncemizde burun ucu düzeltilecek yağ bezelerinin hepsi alınacak burnun yan kısmında ben tarzı deri parçası var o yok edilecek burun eğri duruyor septum deviasyonu olacak etler yakılacak duruma bağlı göz altlarına dolgu yapılacak vs. vs. ben iyileşme sürecimin uzun sürmesini bekliyorum açıkcası daha olmadım ameliyat

Şimdiden geçmiş olsun hocam

• ankarada serdar öztürk var ben ona ameliyat olmuştum. beklentimi karşılamadı burnunuzda yamukluk varsa kbb uzmanına gidin

estetikten kastınız ifadenizi değiştiren burun istiyorsanız bunu yapamazlar tabiki ama eğri burunlarda hem şekili düzeltmek için hemde nefes problemini giderecek olan kbb uzmanıdır. eğri burnu törpüleyerek şekil verilmez iyi olan estetik cerrahlarda bunu yapar ama araştırmak lazım
  • Merhaba ben de burun ameliyatı oldum dün.benimkisi kemik eğriliğiydi estetiğe gerek duymadığım için yaptırmadım. Ameliyattan sonra baktım hiç alçı filan yoktu burnumda sadece burnumun içinde tampon vardı doktor bunu çıkarırken baya canım yandı ama kısa sürdü.son olarak burnum şuan şiş 2 gün sonra yine kontrole gidicem doktora.

Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.