Şimdi Ara

Burun ameliyatı olanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, büyük ihtimal önümüzdeki hafta cuma burundan kemik eğriliği ameliyatı olucam fakat ameliyattan çok korkuyorum şuan kalp atışlarım bile hızlandı o derece.Kemik eğriliği ameliyatı olanlara sorum şu ameliyat sonrası çok acı oluyor mu?

• Bende de kemik eğriliği var ama çok fazla değil. Korkudan bir türlü ameliyat olamadım.
    Bir yakınım ameliyat olmuştu, ameliyat sonra çektiği acı felaketti. Beni her gördüğünde sakın ameliyat olma diye tembihliyor hala :)

Gerçi korkunun acele faydası yok, olun kurtulun bir an önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Bende de kemik eğriliği var ama çok fazla değil. Korkudan bir türlü ameliyat olamadım.
    Bir yakınım ameliyat olmuştu, ameliyat sonra çektiği acı felaketti. Beni her gördüğünde sakın ameliyat olma diye tembihliyor hala :)

Gerçi korkunun acele faydası yok, olun kurtulun bir an önce

benim kesin ameliyat olmam lazım kaçışım yok, çünkü nerdeyse hiç nefes alamıyorum.belki içim rahatlar diye youtube'dan kemik eğriliği ameliyatının videosunu izledim, izlemez olaydım.heyecanımı yenmem gerek, bende ameliyat olanlara sorarak kendini rahatlatmaya çalışıyorum.
  • Bir ara bende araştırmıştım ama ameliyattan korkmana gerek yok bence, ameliyattan sonrasını düşün sen :)

Neyse seni korkutmak istemezdim ama ameliyat sonrası gerçekten sancılı bir dönem.

Allah acil şifalar versin.
  • quote:

Bir ara bende araştırmıştım ama ameliyattan korkmana gerek yok bence, ameliyattan sonrasını düşün sen :)

Neyse seni korkutmak istemezdim ama ameliyat sonrası gerçekten sancılı bir dönem.

amin, ilk ameliyatım olacağı için bu kadar telaş ve heyecan yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxaa

Merhaba arkadaşlar, büyük ihtimal önümüzdeki hafta cuma burundan kemik eğriliği ameliyatı olucam fakat ameliyattan çok korkuyorum şuan kalp atışlarım bile hızlandı o derece.Kemik eğriliği ameliyatı olanlara sorum şu ameliyat sonrası çok acı oluyor mu?

kardeşim geçen sene bende oldum.toplamda 45 dk sürdü belki daha kısa yani.uyuttular ameliyat boyunca..
    sağ delikte kemik eğriliğinden dolayı tıkanıklık var dedi kamera ile gösterdi..
    ameliyat oldum 2-3 silikon burnumda dolaştım.kemik kırdıkları için ister istemez ağrı vardı..
    iyi bi ağrı kesici veriyolar hiç bişey hissetmiyosun...
    sorun olursa ben yardımcı olaiblirm..

yazın abim ameliyat oldu aynı şekilde 30-40 dk onun ki sürdü...
  • quote:

Bir ara bende araştırmıştım ama ameliyattan korkmana gerek yok bence, ameliyattan sonrasını düşün sen :)

siz m.ö. mi ameliyat oldunuz merak ettim yad a canınız mı çok tatlı..ameliyat narkoz altında tmamen uyku sırasında gerçekleşiyor....
    ameliyat sonrasında kemik kırılıyor doğal olarak ağrı olacaktır ancak onun için ağrı kesici veriyorlar.ağrısada ağrımasada 7-8 saatte 1 tane kesin atınhaptan. 1 hafta içinde kesin ağrı geçecektir..
    yemek yemekte biraz zorlanırsınız genelde sıvı tüketecceksiniz ağzını öyle kocaman açamıyorsunuz doğal olarak sert bişeyler dişinizle kırdığınız şeylerdede aynı şekilde sanki biri burnunuza vuruyor gibi yani 1 hafta çorba yiyeceksiniz. hapları düzenli kullanın rahatlıyacaksınız....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunefe18

quote:

siz m.ö. mi ameliyat oldunuz merak ettim yad a canınız mı çok tatlı..ameliyat narkoz altında tmamen uyku sırasında gerçekleşiyor....
    ameliyat sonrasında kemik kırılıyor doğal olarak ağrı olacaktır ancak onun için ağrı kesici veriyorlar.ağrısada ağrımasada 7-8 saatte 1 tane kesin atınhaptan. 1 hafta içinde kesin ağrı geçecektir..
    yemek yemekte biraz zorlanırsınız genelde sıvı tüketecceksiniz ağzını öyle kocaman açamıyorsunuz doğal olarak sert bişeyler dişinizle kırdığınız şeylerdede aynı şekilde sanki biri burnunuza vuruyor gibi yani 1 hafta çorba yiyeceksiniz. hapları düzenli kullanın rahatlıyacaksınız....

Evet milattan önce ameliyat oldum.

Boş boş yorum yapmadan önce yazdıklarımı bir okusaydın keşke.

• yazdıklarına bakınca taş devrinde olmuşsun gibi anlam çıkıyordu yaşın o kadar yoktur diye milattan önce dedim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.