Şimdi Ara

Burun Ameliyatı İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cuma günü burnumdan amelıyat oldum .Burnumun şeklini düzelttiler ayrıca nefes zor alıyordum onu da düzelttiler
    aradan 3 gun geçti burnumdaki tamponlar çıktı.Ve burnumda et görünüyor .Sanki arkadan burnumun ucuna doğru et gelmiş gibi.Korkudan doktoru da aramıyorum .4 gun sonra alçı çıkacak o zaman soracağım mecburen
    Sizce et olabilir mi.? yoksa kan pıhtılaşmasımıdır ?

Edit
    İcinde tampondan parcalar kalmis oymus :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 13 Kasım 2014; 0:32:52 >

• kan pıhtılaşması olabilir.tamponlar çıktıktan bir hafta sonra doktorlar temizliyor o pıhtıları o zaman rahatlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

cuma günü burnumdan amelıyat oldum .Burnumun şeklini düzelttiler ayrıca nefes zor alıyordum onu da düzelttiler
    aradan 3 gun geçti burnumdaki tamponlar çıktı.Ve burnumda et görünüyor .Sanki arkadan burnumun ucuna doğru et gelmiş gibi.Korkudan doktoru da aramıyorum .4 gun sonra alçı çıkacak o zaman soracağım mecburen

Hocam ameliyati nerde kaca oldunuz oldugunuz ameliyatin adi neydi septum,rinoplasti ? Simdi durumunuz nasil memnunmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

cuma günü burnumdan amelıyat oldum .Burnumun şeklini düzelttiler ayrıca nefes zor alıyordum onu da düzelttiler

Hocam ameliyati nerde kaca oldunuz oldugunuz ameliyatin adi neydi septum,rinoplasti ? Simdi durumunuz nasil memnunmusunuz

Onu tam bilmiyorum
    Asil ameliyat olma nedenim rahat nefes alamiyordum hapsirma nobeti geciriyordum resmen.bir basladimmi aksama kadar hapsirik tutuyordu
    Birde burnumda kemer vardi ,burnumun ucunda kucuk operasyon yapti.icerideki yamuklugu duzeltti
    Baya birseyler yapti yani.
    burnumda tampon ve alci vardi
    Ameliyattan sonra 2.gun tamponlar cikti
    1 hafta sonra da alci cikti
    Tamponlar ciktiktan sonra az nefes aliyordum
    Alcilar cikinca tamamen burnum acildi.icerisinde kan pohtilari falan vardi onu temizledi rahatladim
    3500 liraya mal oldu hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Onu tam bilmiyorum
    Asil ameliyat olma nedenim rahat nefes alamiyordum hapsirma nobeti geciriyordum resmen.bir basladimmi aksama kadar hapsirik tutuyordu
    Birde burnumda kemer vardi ,burnumun ucunda kucuk operasyon yapti.icerideki yamuklugu duzeltti
    Baya birseyler yapti yani.
    burnumda tampon ve alci vardi
    Ameliyattan sonra 2.gun tamponlar cikti
    1 hafta sonra da alci cikti
    Tamponlar ciktiktan sonra az nefes aliyordum
    Alcilar cikinca tamamen burnum acildi.icerisinde kan pohtilari falan vardi onu temizledi rahatladim
    3500 liraya mal oldu hepsi

hocam hangi doktora nerede ve ne kadara oldunuz ? özel değilse ss alabilirmiyim özelden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.