Şimdi Ara

Bursasporun Galatasaray tutumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben bursalıyım bir önceki konuyu görmüşsünüzdür.Yani bursada oturan galatasaraylı Bursanın maçlarına giderim hep bursasporun taraftarı galatasarayı seviyor belki hatırlarsınız Avrupa şampiyonu olduğunda galatasaray Evliyalar Şehrine Hoşgeldin Avrupa Fatihi diye pankart açılmıştı Bursasporla arada bağlar güçlendirilme bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bursaspor ne olursa olsun TS gibi itici kendini dislayici bir tutumda olmadigi icin hep kalitelidir gozumde bir anadolu takimi olarak. BJK ile yasadiklari ne olursa olsun TS kadar batamazlar. Severim desteklerim

• Açıkça söylemek gerekirse aşırı sempatik buluyorum Bursaspor'u yeşil beyaz renklere sahip her takımı çok severim ben Celtic-Panathinaikos vs Bursa'ya da öyle sempatik bakıyorum
  • aynen öyle

erciyesle hazırlık maçı vardı geçenlerde o gün formamla dışarı çıktım bursasporlular toplanmıştı adamlar ne bişey dedi nede tip tip baktılar muhabbetlerine devam ettiler.

başka takım taraftarları olsa laf atar küfür ederdi

• Kardeş bursa taraftarıda seviyor zaten galatasarayı ve bursada yani sevmedikleri takımada belli ediyolar 1 beşiktaş 2 fener fenerbahçeye Bursa kapalı ceza evine hoşgeldiniz diye karşıladılar galatasarayı Evliyalar şehrine hoşgeldin avrupa fatihi diye :D

• Ben de Bursalıyım. 3-4 sene önce Kurban Bayramı'na denk gelmişti BS-GS maçı. "Kurban Bayramı'nda Aslan Kesmek caiz midir hocam?" diye pankart açmışlardı. Tekbir çekmişlerdi bi de. Ben de oradaydım.
    Ama iyidir Bursa ya ben de severim kendilerini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş rakibimiz değil
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bursa-gs maçına gelirseniz bir gün, nefret edersiniz, adamlar maça küfür etmek için geliyorlar, geçen sene tünelin yanında izledim, tünelden çıkan bütün galatasaraylılara sırayla küfür etti yanımdakiler taffarel, ümit davala ve yabancı futbolcular dahil.
  • Anca fb bjk gs taraftarlarini severek yada nefret ederek gundeme gelirler.

• d4ng3r kullanıcısına yanıt
    bursanın taraftarı asla futbolcuya hocaya küfür etmez 2 senedir hermaça giderim ondan öncede tek tük gidiyordum asla taraftarı tahrik edecek bir haraket yapmadıysan küfür veya hakaret yemezsin.Beşiktaşın futbolcularına küfür etmişlerdi ama oda çıkarken eliyle haraket çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.e.r.d.o1661

bursanın taraftarı asla futbolcuya hocaya küfür etmez 2 senedir hermaça giderim ondan öncede tek tük gidiyordum asla taraftarı tahrik edecek bir haraket yapmadıysan küfür veya hakaret yemezsin.Beşiktaşın futbolcularına küfür etmişlerdi ama oda çıkarken eliyle haraket çekti

Sen küfredene denk gelmemişsin demekki, hatta en son emniyet müdürü geldi, fırça kaydı millete aramız bozulmasın felan dedi.
  • Internet sayesinde kahve muhabbeti bu tip ortamlara taşındı ve normalde kahvede söylenen kahvede kalırdı ancak internette böyle olmuyor. Yapılan geyikler, bir kişinin başına gelen kötü olayın hemen yayılması ya da saçma futbol programlarındaki fiştekleyici yorumlar bunların hepsi maalesef artık tüm takımları düşman etti.

Şampiyonluk kutlaması yapmak isteyen Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe hiç fark etmez Şehr-i Müdafaa diyerek eli bıçaklı, kafası dumanlı Bursalılar bekliyorsa kusura bakma ama dostluk ortamından söz etmemiz mümkün değil.

O karşılamalar eskide kaldı. Çoğu ülkede holiganizm gerilerken, bizim ülkemizde artıyor.

• d4ng3r kullanıcısına yanıt
    valla ozaman fenerli falandır huzursuzluk yaratmak için gelmişlerdir bursanın sürekli taraftarı yapmaz
  • Sempati beslediğim bir kulüp. Bursaspor'u Leverkusen'e, Schalke'ye benzetiyorum. Sampiyonluga oynayamasalarda oynamaya calisan takim felsefesinden vazgecmiyorlar. Anti futboldan cok goze hos gelen futbol sergiliyorlar. Kadrolarinda sener, belluschi, ferhat, forsell ve geldiginden bu yana cok sevdigim Batalla var. Super loge yakisan bir kulup.

Demirorene karsi durarak bir kez daha saygiyi hak etmislerdi, tekrardan ibrahim baskana allah rahmet eylesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.e.r.d.o1661

Soledigine inaniyomusun? Yoksa ironi filan mi yapiyosun?

• Superligdeki en sevdiğim takımlardan biridir

• tamam kendinizi sevdirmeyemi çalışıyorsunuz ne amaçla açıldı bu konu
  • babayorgun65 B kullanıcısına yanıt
    Eğer ben burssasporlu olarak açsaydım konuyu dediğin haklı da konuyu okusaydın düzgünce anlardın bursada yaşayan bir galatasaraylı gözüyle baktım
  • ya arkadaş , insanlar ne kindar ne nefret doluymuş be , arkadaş iyi niyetli bir konu açmış belki bir şeyleri yeniden ateşlemeye çalışmış bo başlık, futbolu içimizdeki nefretten arındırmaya yönelik bir başlık olabilecekken , insanlar ısrarla biz birbirimizden nefret ediyoruz ne diye böyle konular açıyorsunuz edasında yorumlar yapıyor. Hayretle okuyorum, konunun takipçisiyim ...
  • Anlaşılan çabuk sıkıldınız Trabzonspor'dan.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.