Şimdi Ara

Bursasporun 2. Golü (2M Ofsayt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 metre çıkan top görülmez, 2 metre göz önünde olan ofsayt görülmez ama sonuç değişmez! ŞAMPİYON GALATASARAY

Bursasporun 2. Golü (2M Ofsayt)

• Ya bu pozisyon ince bir pozisyon değil,oyuncu ok gibi fırlamıyor veya stopet kendini geri atmıyor. Kabak gibi pozisyonu nasıl süzemiyorlar anlamıyorum ben bu hakemleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen haftalara kadar Galatasaray hakem desteği ile ligde ve kupada ilerliyor diye boş boş konuşan üyelere kapak olsun bu pozisyon. Önce Lig şampiyonluğu ardından kupa şampiyonluğu kapak olsun ki bi daha çıkamasın o kapak yerinden.
  • Buna ofsayt kaldırmayan hakemin elindeki bayrak derhal alınıp kendisine teşekkür edilmeli. Atvnin yorumcuları bir de bu gole Barcelona golü diyor. Şaka gibi bir olay.
  • Ya ofsaytı falan geç Sabriye çakı yediği için sarı verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl bazıları hakem desteğiyle 33. haftaya kadar şampiyonluk umutları beslediler. İlk yarıda ki Hedef 1 Milyon Penaltıları geçtim, Arena'da 2 metre çıkan top yüzünden ikili averajı kaybetmiştik. Arenada bir yenilsek şampiyonluk gidiyordu. Ondan sonra Galatasaray hakem desteği ile şampiyon oldu diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Buna ofsayt kaldırmayan hakemin elindeki bayrak derhal alınıp kendisine teşekkür edilmeli. Atvnin yorumcuları bir de bu gole Barcelona golü diyor. Şaka gibi bir olay.

Ofsayt olduğunu belirttiler maç sırasında.
  • galatasarayın veda busesi olsun bursaya

belliki 2 avans 3 te biter yapmak istemis aslanlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.