Avatarını 2 hafta boyunca Bursaspor logosu yapmayı düşünenler gelsin bakalım
şahsen bir Galatasaray taraftarı olarak şampiyon olursa 2 hafta boyunca avatarımı Bursaspor logosu ile değiştireceğim. nedeni bu kısıtlı bütçe ile bunu başarabilirlerse çok büyük bir devrim yapacaklar ve diğer anadolu takımlarına örnek olarak bu işin olabileceğini kanıtlayacaklar. ayrıca 4 büyük olarak geçinen yüksek bütçeli takımlara iyi bir ders verecekleri için.
Bursanın şampiyon olması gelecek sezonlarda ligimizin seyir zevkini yükseltecektir.Bu yüzden bende kabul ediyorum.
bende varım... Söz Bursa şampiyon olsun, avatarımı değiştireceğim...
bursaspor'dan zaten bir patlama geleceği gün gibi açıktı. bursa bu saatten sonra trabzonspor konumuna gelir. elbette yıldız takmayı hak etmiş trabzonspor ile mukayese etmiyorum. ama artık 5. bir büyüğümüz var. bu, 2,5 milyon nüfuslu şehrin meydandaki tek takımı, bence taraftarlarından da iyi bir gelir elde edecek durumda, zaten her sene neredeyse ful kombine oynuyorlar, ikinci ligde dahi.
ama avatar değiştireceğimi sanmam, avatarı değiştirirsem tanınamam
olmasın.Şampiyonlar ligine direk katılacak ve felaket olacak..Sivas gibi 5 yer herkezden
Bence şampiyon olmalı olmalı ki primlerden iyi para kaldırmalı kaldırmalı ki daha iyi oyuncu almalı.Buda anadolu takımlarının daha dişli olacağı ve ligin kalitesinin artacağını gösterir.Bence Bursasporun şampiyon olması Fenerbahçenin şampiyon olmasından daha iyidir.
NOT:Fenerbahçeliyim.
bursaspor un şampiyon olması türk futbolunda devrim filan yapmayacaktır en fazla anadolu takımlarını daha da cesaretlendirecektir.Türk futbolunda eğitim altyapı gelişmedikçe ne seyir zevki yükselir ne de sağlam ,sürekli başarılar gelir kluplerimizden.
bursaspor'un şampiyon olması iyidir tabi de şöyle bir şey de var.
futbolumuz böyle ggelişmez. futbolun gelişmesi için futbolumuzda sistemin ön planda olması gerekli.
bugün thomas doll, Türk futbolu çok zayıf diyor, haklı da. futbolumuz zayıf çünkü futbol kırıntılarını zor buluyoruz sahada.
bugün ingiltere'de, çocuklar okula gitmeden topa değiyorlar. ufacık çocuklara duran top eğitim iveriliyor. atak yapan takıma bir hoca, defans yapan takıma başka hoca taktikler veriyor.
bizim futbolcularımız buna ciddi anlamda profesyonel olmadan adım atmıyor.
en başta altyapımız zayıf, bireysel yetenekler ön planda olduğu sürece bir halt yiyemeyiz.
ya nedir bu büyük klup düşmanlığı anlamadım. nedir yani, neymiş kısıtlı bütçe zart zurt.
bu ligi 3 büyük ayakta tutuyor kardeşim, çok saçma mazeretler ama bursa şampiyon olursa bu bursa sayesinde olmayacak 3 büyüklerin kötü olmasından dolayı olacak.
Fener gol atamaz defans oyuncularının beceriksizliğinden gol yer , GS revire döner, paso şahsi hatalardan puan kaybeder, BJK gol yemez ama o da gol atamaz.
neymiş kısıtlı bütçe vs vs vs vs... iyi o zaman seneye 3 büyükler trnansfer yapmazsa atıp tutmayın bu nası takım yıldız oyuncusu yok diye.
bursanın şampiyon olması da lige seyir keyfi vs getirmez, 80 senedir şampiyon oluyolarmuş gibi ortalıkta dolanan 2. takımı bursaspor olan ama şampiyonluk sayesinde bir anda bursalı damarları kabaran taraftarlar türer o kadar...
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
ya nedir bu büyük klup düşmanlığı anlamadım. nedir yani, neymiş kısıtlı bütçe zart zurt.
bu ligi 3 büyük ayakta tutuyor kardeşim, çok saçma mazeretler ama bursa şampiyon olursa bu bursa sayesinde olmayacak 3 büyüklerin kötü olmasından dolayı olacak.
Fener gol atamaz defans oyuncularının beceriksizliğinden gol yer , GS revire döner, paso şahsi hatalardan puan kaybeder, BJK gol yemez ama o da gol atamaz.
neymiş kısıtlı bütçe vs vs vs vs... iyi o zaman seneye 3 büyükler trnansfer yapmazsa atıp tutmayın bu nası takım yıldız oyuncusu yok diye.
bursanın şampiyon olması da lige seyir keyfi vs getirmez, 80 senedir şampiyon oluyolarmuş gibi ortalıkta dolanan 2. takımı bursaspor olan ama şampiyonluk sayesinde bir anda bursalı damarları kabaran taraftarlar türer o kadar...
o mantıkla, 3 büyükler şampiyon olurken de anadolu takımlarının kötü oynamasından dolayı.
bu ligde 18 tane takım var, bu kadar tahammülsüz olmayın. galatasaray takım olaydı da 3 maç fazladan kazanaydı. yok öyle "se, sa" lar ile konuşmak.
quote:
sizin şampiyonluklar sayesinde mitozla çoğalan taraftarlarınızı kabulleniyosan sorun yok.
bence olmaz
Her hafta bazıları şampiyon olucak demeye başladı 2 hafta önce olamaz nerde olmasın diyenler
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
quote:
o mantıkla, 3 büyükler şampiyon olurken de anadolu takımlarının kötü oynamasından dolayı.
bu ligde 18 tane takım var, bu kadar tahammülsüz olmayın. galatasaray takım olaydı da 3 maç fazladan kazanaydı. yok öyle "se, sa" lar ile konuşmak.
anadolu takıumı dememek lazım, diğer takımlar dersen şu saçma anadolu ve istanbul takımı ayrımı yapmamış olursun.
tahammülsüzlük değil benim olayım, saçma ve nedensiz bi şekilde 3 büyükleri düşman göstermek.
vay efendim de biz kısıtlı bütçeylede zartta zurtta, kısıtlı bütçeyle olabiliyosa bu işler şimdiye kadar neredeydin demezler mi adama.
yok, istanbul takımlarının düşman gösterilmesine EN AZ senin kadar karşıyım, bu konuda da çoğu kişiyle tartışırım. resmen bölücülük yapıyorlar.
ancak, herhangi bir sebeple de bizim onlara karşı olmamız yanlış olur.
kısıtlı mısıtlı. sempatik gözükme çabasını falan ben hiç sevmem. oynadıkları oyuna bakarım.
4 yıl bursa'nın ekmeğini yedim suyunu içtim, severim de bursa'yı. çok da maçına gitmişliğim var.
mesela, sivas'a aynı şekilde bakmıyordum, aldıkları puanları da hak ettiklerini düşünmüyordum. yok zaten düşünseydim nötr kalırdım. rakip ayırmam ben.
bugün, bursaspor'un haklı gidişini sindiremeyenler var, renkdaşım da olsa ezeli rakibimden de olsa bu kişilere, olaya çok taraflı baktıklarını söylerim. bursa 2 haftadır oynamadan kazanıyormuş, biz sanki maçlarımızın yarısını bile oynayarak kazandık da
biz kötüysek onların suçu yok, daha iyi olmak şampiyonluğu getiriyor işte. kabul etmek gerekir ki bu sene futbol olarak da tribün olarak da bursaspor bize fark attı. hatta tribün olarak 2-3 senedir fark atıyorlar.
Ben de varım.Bu şampiyonluğu hak eden bir takım varsa o da Bursaspordur.Bunu bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum.
bende istemiyorum bursa'nın şampiyon olmasını. benim takımım şampiyonluk yarışının içindeyken neden bursa'yı destekleyeyim ki? sonuçta onların bütçesi, ligin renklenmesi, beşinci büyüğün çıkması beni ilgilendirmiyor. eğer şampiyon bursa olursa tebrik ederim o ayrı ama kesinlikle sevinmem.
ya bırak 3 büyükler tabi bizim düşmanımız adamlar yıllardır anadolu takımlarını sömürüyor resmen haklarını gasp ediyor.
yayın hakkından iddaa dan bilmeme neden tomarla para götürüyorlar.anadolu takımlarına kalan pay ortada.aslan payı hep 3 büyüklere ve trabzona gidiyor.
sanki bilmiyoruz bunları.
3 büyükler mantığı ve destekçileri kadar türk futbolunu baltalayan gelişimini önleyen bir anlayış olamaz.
avrupa ülkelerine bakınız.manchester united gidiyor reading deplasmanına.
stad full readingli.
gel buraya altay - galatasaray maç yapıyor.
stad sarı kırmızı.onbinler akıyor.her tarafta fenerium bjk store.
sonra gelmiş 3 büyükler hedef gösterilmesinmiş.ya sen benim takımımın anadolu takımlarının önünü tıkayan yegane canavar bir unsursun.
şehrinin takımı yerinede daha toprağına ayağını basmadığın şehrin takımını tutan ve ona maddi destek olan maçına giden lisanslı ürününe binlerce tl para yatıran insanların suçudur bu.
hepsi birer şehrinin hainidir.
bunun en büyük örneği ise izmirde yaşanmaktadır.bu her şehirde var ama en büyük ve kahredici örnek izmirdedir.
izmir takımları resmen hayatta kalmak için çırpınıyor.neden, izmir alsancaktaki feneriuma para akıtan hainler yüzünden.
burada büyük savaş veriyor izmir takımları sürekli icralar geliyor tesislerine bir çok izmir takımının.
bu anadolunun heryerinde böyle.
sen benim ümüğümü kurutacaksın sonra bizde seni düşman görmeyeceğiz.. yok ya.
tüm 3 büyüklerin köküne kibrit suyu.tek gerçek tek delikanlı anadolu.bunu böyle bilin.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
ya bırak 3 büyükler tabi bizim düşmanımız adamlar yıllardır anadolu takımlarını sömürüyor resmen haklarını gasp ediyor.
yayın hakkından iddaa dan bilmeme neden tomarla para götürüyorlar.anadolu takımlarına kalan pay ortada.aslan payı hep 3 büyüklere ve trabzona gidiyor.
3 büyükler mantığı ve destekçileri kadar türk futbolunu baltalayan gelişimini önleyen bir anlayış olamaz.
stad full readingli.
sonra gelmiş 3 büyükler hedef gösterilmesinmiş.ya sen benim takımımın anadolu takımlarının önünü tıkayan yegane canavar bir unsursun.
şehrinin takımı yerinede daha toprağına ayağını basmadığın şehrin takımını tutan ve ona maddi destek olan maçına giden lisanslı ürününe binlerce tl para yatıran insanların suçudur bu.
bunun en büyük örneği ise izmirde yaşanmaktadır.bu her şehirde var ama en büyük ve kahredici örnek izmirdedir.
izmir takımları resmen hayatta kalmak için çırpınıyor.neden, izmir alsancaktaki feneriuma para akıtan hainler yüzünden.
burada büyük savaş veriyor izmir takımları sürekli icralar geliyor tesislerine bir çok izmir takımının.
tüm 3 büyüklerin köküne kibrit suyu.tek gerçek tek delikanlı anadolu.bunu böyle bilin.
altına imzamı atarım.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
stad full readingli.