Galatasaray ve Bursaspor arasında oynanacak olan Turkcell Süper Lig karşılaşmasının biletleri 20-21 Nisan 2010 Salı ve Çarşamba günleri, saat 11.00 itibarı ile sadece GS+Bonus Card sahiplerine satışa çıkıyor. Biletler daha sonra tüm Biletix gişelerinden genel satışa sunulacak.
Bursaspor Maçı Bilet Fiyatları Numaralı Grup 1: 220 TL Numaralı Grup 2: 165 TL Kapalı Alt Grup 1: 150 TL Kapalı Alt Grup 2: 100 TL Kale Arkası Kapalı: 60 TL Yeni Açık Alt: 40 TL Yeni Açık Üst: 40 TL
Ali Sami Yen Gişe Fiyatları Numaralı Grup 1: 207 TL Numaralı Grup 2: 152 TL Kapalı Alt Grup 1: 137 TL Kapalı Alt Grup 2: 87 TL Kale Arkası Kapalı: 53 TL Yeni Açık Alt: 35 TL Yeni Açık Üst: 35 TL
foruma baktım ama açılmış konu göremedim..eğer daha önce verildiyse silinsin lütfen..
Genel satışa kalırsa bilet gideceğim.
Evet ben de bu sene ilk defa gitmeyi dusunuyorum hazir bu aralar sinavim yokken =] umarim bilet kalir
kart başına kaç bilet alınabileceği açıklanmamış
pardon biletix.com'da açıklanmış..kart başına 2 bilet alınabiliyor...
- 20 Nisan 2010 Salı günü saat:11:00'da GS BONUS KART sahiplerine satışa açılacaktır. - Kişi Başı bilet limiti öncelikli satış döneminde 2 olacaktır. - 22 Nisan 2010 Perşembe günü saat:11:00'da genel satışa açılacaktır. - RAKİP TAKIM BİLETLERİ GENEL SATIŞLA BERABER SATIŞA ÇIKACAKTIR.
2 tane bonus kart var. Ben gidemicem galiba. forumdan bi arkadaşa alcam zaten . ona almışken başka isteyen olursa onada alabilirm.
quote:
Orijinalden alıntı: T_Gzgnr
2 tane bonus kart var. Ben gidemicem galiba. forumdan bi arkadaşa alcam zaten . ona almışken başka isteyen olursa onada alabilirm.
Abi bana alabilirsen sevinirim,maça gidemicek büyüklerim varsa bana bilet alabilirlerse çok minnettar kalırım
Aldık bakalım 2 tane bilet.. Kasımpaşa bir süpriz yaparsa bizde yenersek tadından yenmez bu maç :)
quote:
Orijinalden alıntı: mhalici
Aldık bakalım 2 tane bilet.. Kasımpaşa bir süpriz yaparsa bizde yenersek tadından yenmez bu maç :)
Hayırlı olsun abi,bi bilette ben bulabilsem
Saol.. Bir arkaşımla beraber gitmeyi düşünüyorum. Eğer o gelmeyecek olursa sana aldığım fiyattan veririm. tabi sen o zamanakadar bulamamıs olursan..
quote:
Orijinalden alıntı: mhalici
Saol.. Bir arkaşımla beraber gitmeyi düşünüyorum. Eğer o gelmeyecek olursa sana aldığım fiyattan veririm. tabi sen o zamanakadar bulamamıs olursan..
Olur abi,eğer bulamazsam seve seve
Eski açık bitmek üzere. 5 bloktan 2'si kaldı şuan için...
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
quote:
Orijinalden alıntı: Caccia
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Yeni açık daha bomboş kardeşim. Ağlama
perşembe yeniye bilet kalır büyük ihtimalle
nasıl iş ya yine üyelik no hatalı diyor..!Allah belanı versin Garanti ve Biletix!!!!
Eski açık bitti arkadaşlar...
bende şimdi Garanti'yi aradım yarına kadar açarız dediLer.Eğer biLet kaLmazsa kapatırım dedim bakaLım inş açıLır en kısa zamanda.
ben yanlış numarayı girmişim boşuna küfrettim o kadar adamlara :)))) ama olsun önceki adiliklerine saysınlar :))) yeni açık aldım 2 tane..bir arkadaşımın gelmeme durumu var. eğer o gelmezse isteyene verebilirim..
quote:
Orijinalden alıntı: egzersayz
bende şimdi Garanti'yi aradım yarına kadar açarız dediLer.Eğer biLet kaLmazsa kapatırım dedim bakaLım inş açıLır en kısa zamanda.