Şimdi Ara

Bursaspor hattı nerede kaldı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce cok defa yazıldı çizildi. Ancak hala bir ses seda yok.
    Ses seda olmadıgı gibi Avea Bursaspor'a reklam dahi vermedi.
    Kulüple konuşuyorum topu Avea'ya atıyor, Avea ile konuşuyorum topu Bursaspor'a atıyor!

Avea aklında olsun trabzonlular gibi yaparız Avea hatları kapatmaya başlarız.
    Hem dikkat et biz trabzonlulardan daha fazlayiz.
    Aveanin cok umrunda degilse hodrimeydan demek istiyorum..

• sen bir soda iç biraderim, uykun kaçmış anlaşılan,
  • Arkadaslar konu ciddi.
    Önümüzdeki sezon Avea reklamı görürseniz bilinki binlerce hat kapandığı içindir
  • Soluklan biraz dostum :))))
  • Bursa merkez 1.5 - 2 milyon. ilçelerle beraber 3 milyon diyelim.
    Operatör kullanma oranları da bursa şehrinde bire bir olsun. yani cep tel kullananların 3 de 1 i avea lı olsun(ki Türkiye sıralamasına bakarsak imkansız ama olsun). bu da eder 1 milyon kişi. (bu arada bursa şehrindeki her kişinin yaşlı çocuk demeden cep tel kullandığını var sayıyoruz bunun sebebi de gurbete çıkmış bursa lı ve bursaspor taraftarını da işin içine sokmak)
    bu 1 milyon bursalı kullanıcının da yüzde 75 i tepki versin avea yı kapatsın. buda eder 750 bin kişi. (sayılar çok abartılı hatta bursa da yaşan diğer illerden gelen ve bursaspor taraftarı da olmayan var ama olsun diyoruz)

Bunca iyimser hesaba göre bile 750 bin olan sayı avea için yeterlimidir tartışılır.

Ha avea zaten çıkartıcaktır bu tarifeyi sallanıyordur bunu hızlandırmak için yeterlimidir o başka.....
  • Destek ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diyarbakır'da kalacak yer!
    11 yıl önce açıldı
    Türknet Konya’da ne durumda?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yalan oldu heralde çıksada alsak
  • geçen sene başında teklif yapıldı ama Bursaspor Klubü rakamları beğenmediğinden kabul etmedi diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.