Şimdi Ara

Bursadan istanbula gitmek 1 günlüğüne gezmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bursada oturuyorum, gemlikteyim kısa bir süreliğine, istanbula bir günlüğüne gitmek istiyorum belki 1 gece kalırım 2 gün olmuş olur
    bursadan nasıl gideyim
    mudanyadan deniz otobüsüylemi
    yoksa karayolu yani otobüslemi

deniz otobüsü ücretleri ne kadar ve nereye bırakıyo beni

istanbulda 2 günde nereye gidebilirm 10 sene kaldım daha önce ama çocukluğumdaydı hic hatırlamıyrum bile şuan

teşekkürler

EDİT:yeni bi yol haritası çizdim kendime Gemlik-Yalova otobüsle 45 dk ve 9 tl yalova-pendik ido ile 7 tl uygun gibi ama unuttum pendiği gezilecek yer varmı anadolu yakasında _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 18 Nisan 2014; 15:33:02 >

• Up
  • Deniz otobüsüyle git, ücreti şehirler arası ne kadar bilmiyorum ama şehir içi öğrenci 3 tl basıyor normali 6 filan sanırım. Yenikapıda indiriyordur heralde, bi ido nun sitesine bak
  • Deniz otobüsü ile yenikapı'ya gidip orada dolaşabilirsin. gidiş dönüş deniz otobüsü bileti alman mantıklı. deniz otobüsü bileti uçak bileti gibi ne kadar erken alırsan o kadar ucuz olur.
  • Budo ile kesinlikle. Otobüs sıkıntısı çekme yok yere. Yenikapıda in istediğin yere git.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Deniz otobüsüyle git, ücreti şehirler arası ne kadar bilmiyorum ama şehir içi öğrenci 3 tl basıyor normali 6 filan sanırım. Yenikapıda indiriyordur heralde, bi ido nun sitesine bak

yenikapı nerde hocam
    baktım yalova ya otobüsle gidip ordan ido ya binicem pendikte indiricek pendikte 5 sene kaldım 8 senedir gitmiyorum ve hiç hatırlamıyorum bile çok değişmiş :D yeni kapı nasıl dolaşılcak neler var
    teşekkürler :D
  • quote:

Deniz otobüsüyle git, ücreti şehirler arası ne kadar bilmiyorum ama şehir içi öğrenci 3 tl basıyor normali 6 filan sanırım. Yenikapıda indiriyordur heralde, bi ido nun sitesine bak

Bu kart mi geçiyor bisiklet alınıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tatile gitmek istemiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Budo ile kesinlikle. Otobüs sıkıntısı çekme yok yere. Yenikapıda in istediğin yere git.

hmm ne kadara patlar gidiş dönüş hocam ve yeni kapı karşıda diye hatırlıyorum sultan ahmete nasıl gidebilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

quote:

Bu kart mi geçiyor bisiklet alınıyor mu

Keşke bukart alsa ya, doluda bu kartım :D bisiklet kiralarım en azından ücretsiz gezerim istanbulda keşke bisiklette alsalar
  • Yenikapıya gel ordan taksime çık(yakın zaten) orda gezersin galata Eminönü yardırırsın sonrada

• Budo al.
    Karakoyden yada kabarastan kalkiyordu galiba. Ama budi iyidir.

Ama su aralar havalar tam ısınmadı. Gelipde madur olma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursalı olduğunu belli etmediğin takdirde, en iyi ihtimalle böbrekleri kaptırmadan bütün paranı harcayarak geri dönersin.
  • Budo öğrenci 17 lira ido değişiyor duruma göre. Budo kabatasta ido yenikapida indirir. Bence gezmeye çalışmak günü birlik pek mantıklı değil ve yorucu olur senin için. Otobüsler ise 25 liradan başlıyor en az. Otobüs 4 saat civarı deniz otobüsü yaklaşık 2 saat bilgine sunayım istediğini yap

• Budo Kabatas'a da geliyor, inince ilk sagdan Dolmabahce Sarayi'na git gez. Yalniz dikkat et ustunde Bursaspor'a ait birsey olmasin pek cunku tam karsisi da Besiktas'in Stadi

• quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

Arkadaşlar bursada oturuyorum, istanbula bir günlüğüne gitmek istiyorum belki 1 gece kalırım 2 gün olmuş olur
    bursadan nasıl gideyim
    mudanyadan deniz otobüsüylemi
    yoksa karayolu yani otobüslemi

deniz otobüsü ücretleri ne kadar ve nereye bırakıyo beni

istanbulda 2 günde nereye gidebilirm 10 sene kaldım daha önce ama çocukluğumdaydı hic hatırlamıyrum bile şuan

teşekkürler

budo 16 lira öğrenci ücreti tam ise 20 mudanyadan kalkar kabataşta bırakır 16*2=32 lira sadece budo için artı olarak mudanyaya gitmek için 3,20 kuruş çekiyo otobüsler oda 6,40 eder 32+6.4 olur maliyeti, karayolundan gitmek istersen gnctrkcll şifresi ile gidiş geliş 28 liraya alırsın rahat rahat gidersin budo güzel ama zahmetli mudanyaya gitmek olsun feribottaki araplar olsun can sıkıcı olabiliyo. karayolu 2,5 saatte gider budo 1 saat 50 dakika.İstanbulda tarihi yarımadayı gezebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Budo Kabatas'a da geliyor, inince ilk sagdan Dolmabahce Sarayi'na git gez. Yalniz dikkat et ustunde Bursaspor'a ait birsey olmasin pek cunku tam karsisi da Besiktas'in Stadi

Ben Beşiktaşlıyım be ya bişey olmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakiros

Bursalı olduğunu belli etmediğin takdirde, en iyi ihtimalle böbrekleri kaptırmadan bütün paranı harcayarak geri dönersin.

niye öyle dedinki gece sokakta yatmıcamki dolaşıp geri gidicem sadece :D
  • Yenikapıda indikten sonra taksim çok yakın, oradan da eminönü, sultanahmet, beyazıt, kapalı çarşı, gibi ünlü yerlere gidebilirsiniz.
    Not: İdo içerisinde yemek servisi falan beklemeyin, içerisindeki kafetaryalarda pahalıya kaçıyor. Ayrıca yenikapı avrupa yakasında kalıyor. Siz sürekli Pendik'ten bahsedince söyleme gereği duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chillhami -- 18 Nisan 2014; 15:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auramooth

Budo öğrenci 17 lira ido değişiyor duruma göre. Budo kabatasta ido yenikapida indirir. Bence gezmeye çalışmak günü birlik pek mantıklı değil ve yorucu olur senin için. Otobüsler ise 25 liradan başlıyor en az. Otobüs 4 saat civarı deniz otobüsü yaklaşık 2 saat bilgine sunayım istediğini yap

Gemlikteyim ben, gemlik yalova arası otobüsle 45 dk ve 9 tl, yalova pendik arası 45 dk ve 7 tl ido ile yani 1.5 saat ortalama ve 16 lira gidiş çok uygun ve kısa bi süre bence :D
    aslında gemilkte deniz uçağı var ama bileti pahalı 100 liracık :D
  • nerde yaşıyon müdür mağaradamısın,

aç maps.google yi kafana göre bir güzergah çiz,

hiç gitmediğin yere bile 1 saatlik araştırmayla avcunun içi gibi gezebilirsin, toplu taşımalar olsun gezilecek gidilecek yerler olsun, nerden gidileceği olsun.

Birde istanbul'a gidiyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.