Şimdi Ara

Bursada yasayan arkadaslar bır yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bır aksılık olmazsa pazar gunu bursaya geleceğım.. fakat arakdasıma elım boş gıtmek ıstemıyorum termınal cıvarında bılındık ıyı cıcekcı yada hedıyelık esya satan mekanlar varmı .. ısımlerını alabılırmıyım .. sımdıden cok tesekkurler

Türkiye'nin yarısı merinos, merinos sevdalısı Allah Allah...
  • Terminalin içinde hediyelik eşyalar satan yerler var. Ama çiçek istyosan en yakın 15 dakika ileride Kent Meydanı'ndan Bulabilirsin. Bu arada 5km ilersinde terminalin as merkez alışveriş merkezi var ordanda bişeyler alabilirsin.

Dipnot: İstanbulda yaşıyorum ama devamlı bursaya gidiyorum.

sen git kestane sekeri al bi kutu
  • terminalin içinde var hatta hemen yanında IKEA ,LEORY MERLİN,KARFUR,ANATOLİUM VAR ANA YOLA ÇIKIP JANDARMA GARNİZON KOMUTANLIĞINDAN BİRAZ İLERİ YÜRÜRSEN YABANCI DİL OKULUNUN YANINDA VATAN COUMPTER VAR AZ YANINDA TEKZEN,AS MERKEZ OUTLET,TANSAŞ,TEKNOLOJİX MAĞAZALARINI GÖRECEKSİN EĞER KARNIN ACIKKIRSA HEMEN TANSAŞIN YANINDA İSKENDERCİ VAR ORADA BİR ŞEYLER YE EĞER BURADA HEDİYELİK EŞYA BULAMAZSAN 38 BİN KENT MEYDANINA GİT YA DA İNME HEYKELDE İN KAPALI ÇARŞIYA GİT AMA 2 TL KARŞILIĞINDA TEK ÇEKİMLİK MANYETİK KART ALMAN LAZIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivaslı-58 -- 19 Ağustos 2010; 23:22:11 >
    3.Kızgınken cevap vermeyin.
  • İstanbul bursa arası otobüs ve feribot fiyatlarını bilen var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • otobüs 20 lira(üyeliğin varsa 19)
    deniz otobüsü 15
  • cok tesekkur ederım arkadaslar sakaryadayım en unlu seyı ıslama koftesı sımdı bursaya ıslama koftemı gotureyım saka bır yana sonucta her ılde aynı seylerı bulabılmek mumkun ben yanımda yuk olmasın dıye bursadan almak ıstedım zaten arkadasım karsılamaya gelıcek benı ... ama gercekten fıkırlerınız cok yararlı oldu benım ıcın tekrar tesekkur ederım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.