Şimdi Ara

Bursada kötü iskender olmamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu konuda ciddiyim 22 yasindayim doğma buyume bursadayım.Şu sehirde kotu iskender yiyemedim.Siralama olarak en sonda diyebileceğim iskender hd iskenderdir onunda tadi kotu değil normaldir yani fiyatina gore basarilidir.Bursada hd bile guzel anlayacağiniz.
    Arkadasla gezmek icin istanbula gitmistik dedik iskender yiyelim eminonunde kfc vardi onun ilersinde mado oralardaki bir iskenderciye gittik mekanda calisanin cok guzel diye tavsiye ettiği iskender etin tadi olmayan sadece domates sosunun tadi gelen bir etten ibaretti ve 23 liraydi.Ayip be.Bu konuyu acmamin sebebi hd iskender konusunu gormus olmam.Eti guzel olmayan sehirde iskender yemeyin arkadaslar.Size önerim budur.Hayatimda yediğim en guzel iskender bursada değil sakaryada idi.Sahibi erzurumluymus etleri direk erzurumdan kendi tanidik yerlerinden getiriyormus tadi efsaneydi fiyatida 25liraydi yanlis hatirlamiyorsam.Universite icin sakaryada olduğum gunler bu mekan sayesinde iskender ozlemi cekmedim sakaryada olan varsa sakarya54 yerin adi.Cark caddesine gelmeden arkadaki carsinin ara sokağindaydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eee bende İzmire gidip güzel baklava bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Ekim 2017; 14:11:14 >

Kayserideki Elmacioglundan daha iyi yapiyorlar mi bilenler cevaplasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.