quote:Orijinalden alıntı: DanteRebellion burası neresi ;? Bursa'da uludağ yoluna çıkarken sağda solda oturma yerleri olur ve genelde oralarda gençler muhabete ve temiz hava almaya giderler.
quote:Orijinalden alıntı: Mishakal vaay W7K2D nasılsın hocam bıraktın mı oyunu . resimler çok güzel ellerine sağlık. Teşekkür ederim , evet oynamıyorum artık. Yeterince zamanımı harcadım o oyuna =)
quote:Orijinalden alıntı: Reshennes* quote:Orijinalden alıntı: Sandasian Bisiklet turudur diye girdim değilmiş. +1 Arkadaşlar üzgünüm , şevkinizi kırmak istemezdim
quote:Orijinalden alıntı: W7K2D quote:Orijinalden alıntı: Mishakal vaay W7K2D nasılsın hocam bıraktın mı oyunu . resimler çok güzel ellerine sağlık. Teşekkür ederim , evet oynamıyorum artık. Yeterince zamanımı harcadım o oyuna =) nette olmayan fotolar varsa ko bölümüne koysana fotoları
quote:Orijinalden alıntı: Mishakal quote:Orijinalden alıntı: W7K2D quote:Orijinalden alıntı: Mishakal vaay W7K2D nasılsın hocam bıraktın mı oyunu . resimler çok güzel ellerine sağlık. Teşekkür ederim , evet oynamıyorum artık. Yeterince zamanımı harcadım o oyuna =) nette olmayan fotolar varsa ko bölümüne koysana fotoları Denicem