Bildirim
Bursa Tügva denemesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben gireceğim nedense sınava çok yakın bir deneme göreceğiz gibime geliyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sırf balkan turu için bile girilir valla -
hangi fak. gireceksiniz hocam belki orda görürüz birbirimizi benim tyt mühendislik fak. ayt iktisadi fak. olacak bende soruların iyi olmasını bekliyorum. -
Hocam daha öğrenmedim nerede gireceğimi ama yarın öğrenince buraya editlerim
tügva da deneme yapmaya başlamış yeni bir cemaat eğitim iş birliği.bi şeylerin lacivertine çok benzettim nedense
-
Ben , mesaj geldi giris belgesi alin diye de aramaya firsat bulamadim mezunum bakalim girebilecekmiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LET THE LINC BEGIN -- 26 Nisan 2018; 21:41:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yarın sınava gireceklere başarılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocallrecently -- 27 Nisan 2018; 21:22:48 > -
Cevap anahtarı tügvanın twitter hesabında açıklanmış benim 105.25 net geldi
Pdf yok mu
101 net geldi daha iyi olabilirdi matematikte işlem hatalarım var çok fazla genel olarak zor bir sınav değildi bence
hocam ben 100k hedefliyorum bu denemeden 61.75 yapmışım 3-4 tane saçma soru kaçırmışım onlar batırdı beni, sizce olabilitesi var mı ikinci oturumum kötü ama yarın bakacağım bakalım kaç gelecek.
türkçesi biraz zordu matematikte zaman kaybettirecek ösym tarzı problemler vardı ama bazı soruları kalem oynatmadan yaptım. ama tyt ne bundan basit ne bundan zor gelir hocam bu düzeyde gelir bence.
Hocam bence 60 net kötü değil ama ayt de önemli tabi türkçede dil bilgisi eksiğiniz varsa kesinlikle kapatın bu sınavda da dil bilgisi ağırlığı fazlaydı
Bana kalırsa matematik ygs ye daha çok benziyordu yeni sisteme çok uygun değil gibi geldi:/
Hocam problem cozmekte sıkıntı yasayan biri olarak mat bu seviyede gelse mutlu olurum ben aytsi nasıl olacak bakalım
Gerceginde Mat ve türkçe 1 kaç tık üstü olur o kadar
ayt çok kötü geçti güzel sormuşlar -
Hocam hangi okuldasınız ve hedefiniz neresi? :)
Hocam mezunum ben:) hedefim tıp ama obp kırık :(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- dus kitapları pdf telegram
- sml hoca 40 soru ayt pdf
- testokul cevap anahtarı
- koç anadolu bursiyerleri
- dr. biyoloji ders notları pdf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X