Şimdi Ara

Bursa Teknik Üniversitesi mi? - Erciyes Üniversitesi mi? / Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok yüksek ihtimalle önce hangisini yazarsam ona gideceğim. Bu üniversitelerde okuyan arkadaşlar imkanları ortamı hocaları ve okulu anlatırlarsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
    Hangisi
    Bursa Teknik Üniversitesi mi ?
    Erciyes Üniversitesi mi ?
    Sebebiyle birlikte yorumlarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı.

• Dün bir arkadaşımla Bursa Teknik tanıtım günlerine gittim, daha önce önyargılarım vardı, yeni bir üniversite, kampüsü küçük vs.vs diyerekten kötü gözle bakıyordum. Dün gittiğimde makine ve bilgisayar mühendisliklerinden bilgi aldım, ve onlar üniversiteyi genel olarak güzel anlattılar, hocaları iyi dediler ve öğrenci az olduğu için hocalarla birebir muhabbetin daha rahat olur dediler, bunun elektrik elektronik için de geçerli olduğunu varsayıyorum. Bir de bu sene SEP diye bir program başlıyor, 4. sınıfta sanayide üniversitenin anlaşmalı olduğu bir yerde bir dönem çalışıyorsun ve eğer çalıştığın yer isterse bir dönem daha çalışabiliyorsun. Yani mezun olduğunda hemen hemen 1 senelik iş tecrüben oluyor. Ayrıca Bursa'nın sanayisini düşündüğümüz zaman çok faydalı olabilir Bursa Teknik. Tek sıkıntısı kampüsleri çok küçük, yani aradığın kampüs hayatını bulamayabilirsin, ama ulaşım olarak şehrin her yerine rahatlıkla ulaşabilirsin, üniversitenin kampüsünün önünde metro durağı var.

Özetle: Hocaları, staj imkanları, laboratuvar imkanları güzel, ama sosyal hayat olarak baya eksik.

Ben de makine mühendisliği yazmayı planlıyorum BTÜ de bakalım hayırlısı.

• enesbsk E kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim. Yeni kurulduğu için biraz şüphelerim var. Erciyes hakkında da bilgi alıp biraz düşünüp karar vericem artık.
  • Yukarı.
  • Yukarı.
  • Yukarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki üniversite hakkında da hiç bir fikrim yok sadece isimlere göre değerlendiricem. Hiç bir zaman sıralamaya göre tercih yapmayın gerçekten araştırın artıları eksikeri

Bursa vs kayseri

Bir kere mühendis olucaksın staj yapıcak parttime çalışcaksın. Türkiye sanayisinin en büyük şehirlerinden biri bursa ve kocaeli istanbul ankara izmir gibi illeri ortasında yer alıyor. Bu sebeble iş imkanşarı noktasında bursa kayseriden öndedir. Kariyer nete gir bak hangi ilde ne aranıyor.

İkincisi

Mühendislil seçmicekmisin eee teknik üniversite vs üniversite bu fark varken neden erciyes olsun.

Erciyes artıları

Adı duyulmuş kalabalık büyük imkanlar çok kahve kantin filan sırası belki buna bağlı iyidir.

Hiç bir bilgim yok sadece isimlere göre değerlendirdim son bilgi okuyanlar görenler bilir

• Bursa teknik eem akademik kadrosu çöp daha bi tane bile prof yok inanmayan sitesinden baksın.Erciyes hem köklü olmasından hemde akademik kadro açısından cok önde sosyallik şehir vs açısından bursa daha önde ama e

• Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu üniversitelerde okuyan arkadaşlar görüyorsa eğer onların yorumlarını da bekliyorum.
  • fesittirma F kullanıcısına yanıt
    Tabiki erciyes

1-koklu

2-sehir olarak ankaradan guzel duzenli kampusude btu ye gore iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.