Şimdi Ara

BURSA NASIL BİR ŞEHİR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
6.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: @XEL

bursa yaşam için ülkenin en uygun şehirlerinden
    buyur teleferikten bursa görünümü

bursa baya büyük bir şehirmiş...teleferikte mi var:)
    yalnız yeşillik nie yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofuduk_winnie -- 13 Mayıs 2006; 15:27:48 >
  • ßen bursa da ve eskisehirde kaldım ama eskisehiri daha eglenceli buluorum birazda bursa bana
    irenc gelior bi arabaya biniosun ma$allah in cık in cık tepe tepe yolları var
  • quote:

Orjinalden alıntı: pofuduk_winnie

quote:

Orjinalden alıntı: sarılacivert

Ucuz mucuz değil.Otobüs bileti 1.5 ytl.Türkiyenin hiç bir yerinde 1.5 ytl değil şehir içi parası.

hadi ya es es te esbilet tam 1.25ytl eskart tam 1ytl.
    ne kadar pahalıymış ben de es es de pahalı sanıyordum

bursa bazı şeylerde istanbıl dan pahalı be.kahrolsun pahalılık.metro metro dediler ilk sene ucuz sonra millete geçirdiler adana kol böreği hesabı

• sabancının şehri..

Bur-sa

• hakkaten

• towerplaza kapandıki ne towerdan bahsediyosunuz siz
    bursa mükemmel bir şehir her yönüyle trafik var ama heykel tarafında o kadarda olsun.
  • Ben kestane şekeri ve iskenderine bayılırım Eroin gibi o kestan şekeri yedikçe yiyesi geliyor insanın
  • eskişehire de kafkas'ın bir şubesi açıldı.ne kadar kazık yahu.
    6 tane kestane şekeri 6ytl.
    kestane de pahalı mı o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mayklhac

ben de birkaç sene sonra gelcem de birşey duydum çok merak ediyorum..Bursa'da dinciler çok fazla deniyo doğru mu?

Evet kardeş. Bursada had safhada İslami değer yandaşlığının yapıldığı yerler var. Buralarda çoğu kadın kapalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©

Hiç gitmememe rağmen güzel bi şehir olarak biliyoruz Bursa yı, şeftalisi var, Ulucamisi var, Uludağ ı var, teksas ı var, Heykel ve Çekirge si var, Kestane Şekeri var, Cavit Çağlar ı var, baya bişeyi var yani, severim

Altıparmak Atatürk Lisesi'nde Teksaslılar görmek mümkündür

• yeşil ve güzel.
  • Biraz küçük ama idare edin

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

• devamı...

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

• devamı...

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

• devamı...

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?
  • resimler çok güzel exxel_16...
    teşekkürler...
  • quote:

resimler çok güzel exxel_16...
    teşekkürler...

bişey değil arkadaşım Şimdi Bursa hakkında neler düşünüyorsun? az çok resimlerle yada arkadaşların anlatmasıyla bilgi edindin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludag34 -- 14 Mayıs 2006; 18:16:04 >
  • quote:

bursanın şehir görüntüleri var mı?

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

BURSA NASIL BİR ŞEHİR?

• Bende izmirli olmama karşın , bursaya çok gittim. Kızlarının izmirdeki kızlardan aşağı kalır yanı yok onun dışında gezilcek görülcek yerleri fazlasıyla var , alışveriş giyim kuşam açısından izmir ve ankaraya göre çok çok daha ucuz yerleri bulunmakta.Kötü tarafları dini bayramlarda oruç tutulan günlerde dışarıda yemek yenilecek yerlerin neredeyse hepsinin kapalı olması , akşam saat 10.00 dan sonra gidilecek yerlerin çok ama çok az olması diyebiliriz. Yani gece hayatı yok gibi birşey. Onun dışında ulaşım bana göre izmir veya ankaraya göre çok rahat.Şehir içinde Her yere taksiyle gidiyor gibi dolmuşa biniyorsunuz (minibüs değil taksi dolmuş şeklinde araçlar) açıkçası otobüs , metro gibi ulaşım araçlarından çok daha cazip bana göre.

Birkaç ninja teyze dışında dinci aslında çok yok. Bu birazda Nereyi gezdiğinize de bağlı.

• quote:

Orjinalden alıntı: poibra

Bende izmirli olmama karşın , bursaya çok gittim. Kızlarının izmirdeki kızlardan aşağı kalır yanı yok onun dışında gezilcek görülcek yerleri fazlasıyla var , alışveriş giyim kuşam açısından izmir ve ankaraya göre çok çok daha ucuz yerleri bulunmakta.Kötü tarafları dini bayramlarda oruç tutulan günlerde dışarıda yemek yenilecek yerlerin neredeyse hepsinin kapalı olması , akşam saat 10.00 dan sonra gidilecek yerlerin çok ama çok az olması diyebiliriz. Yani gece hayatı yok gibi birşey. Onun dışında ulaşım bana göre izmir veya ankaraya göre çok rahat.Şehir içinde Her yere taksiyle gidiyor gibi dolmuşa biniyorsunuz (minibüs değil taksi dolmuş şeklinde araçlar) açıkçası otobüs , metro gibi ulaşım araçlarından çok daha cazip bana göre.

Birkaç ninja teyze dışında dinci aslında çok yok. Bu birazda Nereyi gezdiğinize de bağlı.

Eli işte gözü oynaşta olarak kastediosan, evet Bursalı Kızlar az değil Ama güzel değiller yani, Balkan göçmenleri haricinde güzel bi bursalı kız pek bulunamaz. 4EVER IZMIR

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.