BURSA Market Fırsatları... (65. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hocam hazır çorbaya göre tadı nasıl acaba denediniz mi. yıllar önce yediğim bi hazır çorbadan dolayı mahvolmuştum o zamandan beri hiç almadım hep önyargım var.
_____________________________ -
Hocam çorbanın toz karışımını tencerede biraz yoğurt takviyesi ile beraber pişirirseniz oldukça iyi oluyor. Ben beğenmiştim. Bekâr işi sayılır. Bir oturuşta bir tencere bitirebilirsiniz bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
-
-
DİP market Emek 5 LT Sızma Zeytinyağı 960 TL (Bu civarda idi yanlış olabilir)
_____________________________ -

Muratbey 500 gram taze kaşar 150 TL. Gross16 mağazası. Muazzam fiyat. Yediğim en iyi taze kaşar.
Migros'ta 269 TL. Carrefour'da 180 TL idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Mayıs 2025; 17:30:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Özen Gross'ta Nescafe Express çeşitleri 35 lira. Çoğu yerden kat kat avantajlı. Bir adam 3-4 palet üst üste koymuş götürüyordu bugün.
Diğer izdihamlık indirimler kolpa geldi bana, özellikle et indirimleri karşılığı yok, kuşbaşı/kıyma alırsanız direkt yarısı yağ, alınmaz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android