Getir 750₺ + 325₺ benden
Enparalı olanlara 1000TL ödül.
1 Ocak 2026 – 31 Aralık 2026 tarihleri arasında cep şubemizin “Bizi tavsiye edin” adımından yapacağınız tavsiyelerle, Enpara hesabını kullanmaya başlayan her bir kişi için 500 TL, tavsiye ettiğiniz kişinin ek olarak Enpara.com Kredi Kartı’nı da kullanmaya başlaması durumunda her bir kişi için 1.000 TL ödül kazanabilirsiniz.
Enparalı olmayanlar için üye olup 500 lira kazanabilecekleri link;
Bu da enparalı olup kredi kartı çıkaracaklar için 1000 tl kazandıracak link
detaylar için buradan bakabilirsiniz.
Akbank hesabi olanlara 500 tl chip para
AKBANK OTOMATİK ÖDEME TALİMATİ VER 500 TL CHIP PARA KAZAN
Ödül : 500 TL
Referans ödülü : 500 TL
Kod :B5TAB
Nasıl Yapılır ( eski yeni üye fark etmez herkes yapabilir)
Akbank mobil-arama/asistan/davet/kampanyalar/
davet et ve kazan/
Akbank ürünlerine davet et.
'Davet Edildim' kısmına
Kod : B5TAB
Yukarıdaki kodu girip herhangi bir fatura otomatik ödeme talimatı oluştur. (tel,su,elektrik,internet vs.)
Son ödeme tarihinde ödeme gerçekleşince
500 TL chip para geliyor. Chip para tahmini ödeme yapıldığı günün ertesi günü hesabınıza yükleniyor
detaylar için;
Merhabalar akbank'ın yeni çikarmış olduğu kampanya ile beraber 6000TL kadar kazanma firsati sunuyor. + anında 1700 lira nakit veriyorum.
ilk basta yapmaniz gereken şey benim davet kodum ile uye olup akbank axes kredi kartına başvurmanız gerek ondan sonra herhangi bir yerde 1tl değerinde bir harcama yapmanız gerek
Güncel Kampanya Koşulları
Davet kodum: 100010011819981

Simdi geri kalan 6000 tlyi kazanmak icin juzdan uygulamasini indirip kampanyalar kisminda bu kampanyaya katilim saglamaniz gerek,Bazen kampanya gec gozukuyor 3 4 saat kontrol edin gozukmezse kredi karti geldiginde gozukmesi gerek.
Kampanyaya katilim saglayabilirseniz Kassa adli uygulamayi indirip kayit olmaniz gerek ondan sonra kredi karti ile 3000 tl yukleyince 600 tl chip para oduyor gunde 1 defa 3000 tl yukeyip ibana geri cekiyoruz
10 gunun sonunda 6000 tl chip para olucak hesabinizda chip paralar ile direk kart borcunuzu odeyebiliyorsunuz.
Yapamadiginiz herhangi birsey olursa ozelden yazabilirsiniz.
Axess Chip-para Kampanyası
akbankin sitesinde ilk yil kart ucreti odemek yok yaziyor isterseniz gelecek aylarda iptal edebilirsiniz.
referans sayısına ulaşıldı teşekkürler.
Akbank referans kodu ile yeni üye olanlara 200 TL çip para veriyor.
Tek yapmanız gereken paylaşacağım davet kodunu kod yerine yazmanız ve görüntülü görüşme gerçekleştirmeniz. Görüntülü görüşme gerçekleştirdikten sonra açtığınız hesaba 1 TL attıktan sonra 10 dakika içerisinde hesabınıza tanımlanacaktır. (Kendi adınıza bir bankadan atmanız gerekiyor)
referans kodu: 100010011566935

VERECEĞİM REFERANS KODU İLE BİRLİKTE:
-Mobilden görüntülü görüşme ile Akbank Hesabı açanlara; 250 TL
-Üniversiteli Akbanklı programına katılanlara; 250 TL
-Kredi kartı alıp ilk harcamasını yapanlara; 500 TL
dönüş sağlıyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Referans kod 1000103040171
Millipiyangonun kendi websitesi şuan kampanya yapıyor ve yeni üye olan kişilere referans ile üye olması durumunda 150+50 lira veriyor ilk yatırım
yaptığınız an. isterseniz 5 lira gönderin hesabınıza otomatik olarak 200 lira yatıyor. gelen para ile ücretsiz biçimde piyango bileti vs alabiliyorsunuz.
belli mi olur belki büyük ikramiye size çıkar.
üye olmak için:
https://sisal-sans.referral-factory.com/u0C9U5kp
tavsiyem ilk olarak 100 lira yatırın ödülü alın hemen yatırdığınız parayı geri çekin:) artık siz değil onlar para kaybetsin.
detaylar: https://www.millipiyangoonline.com/kampanyalar/kampanya-detayi?card=23305
unutmayın kampanya için son gün 31 mart
KONU GÜNCEL DEVAM EDİYOR
AHL Pay referans ile kayıt olan kullanıcılara 50 TL veriyor.
Üye olurken yapmanız gerekenler;
1-) Üye olurken davet kodumu girmeniz gerekiyor. referanssız ödül vermiyor.
Davet Kodum: ZGVEE3BW
2-) Kimlik NFC ve Canlılık doğrulaması yapılması gerekiyor benim telefonda nfc yoktu ona rağmen yaptım.
3-) Kendine ait bir bankadan 1 TL yükleme yapıp en geç 10-15 dakika içerisinde referans ücreti hesabınıza düşüyor.
Kampanya Detay Linki:
play store indirme linki:
appstore indirme linki:
Not: linkler referanslı değildir üye olurken referans kodu istenmektedir. Davet Kodum: ZGVEE3BW
https://play.google.com/store/apps/d...i.ahlpay&hl=en
https://ahlpay.com.tr/kampanya-detay?id=4
https://apps.apple.com/tr/app/ahl-pay/id6443716011?l=tr
yeni kampanya aktif
-Google play : 10, 20, 50 veya 100tl (şansa bağlı rastgele)
-Razer Gold: 5, 10, 25 veya 50tl (şansa bağlı rastgele)
iki adet kod alıp rastgele güzel ödüller alabilirsiniz bana razer 25 tl google play 50 tl kod çıktı şuan.
Bu ürün gümrekten geçer mi ?
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 325
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 668)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
Yanıt Yok
0