Şimdi Ara

Bursa Internet kesintisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık, 10-15 dakika önce internetim kesildi. Benden başka interneti giden var mi acaba? Alt taraftaki wifi'den baglaniyorum onlarda ttnet kullanıyor. Sorun benle alakalı mi? Faturayi babam daha geçen gün odemis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 20 Ocak 2014; 15:34:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr ' den bölgesel arıza sorgulaması yapın. Sistem çalışma olmadığını belirtiyorsa, sıkıntı bağlantınızdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koalaxy -- 20 Ocak 2014; 5:35:35 >
  • Dün gece ve bugün az önce IP yoktu. Evet kesinti oldu. Nilüfer'deyim. Sizinkiside IP alamama sorunu muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Ocak 2014; 10:10:42 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Ip alamama mı bilmiyorum modemin internet ledi yanmıyordu geceden beri.

• İnternet ışığı yanmadığına göre sanırım İP alamama sorunu vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspnux

Ip alamama mı bilmiyorum modemin internet ledi yanmıyordu geceden beri.

Evet aynı sorun işte. Internet ışığı yanmayınca IP alamamış ya da mevcut IP yok olmuş demek oluyor. Bölgeniz mahalleniz neresi?

İlginçtir aynı sitedeki komşumuzda sorun yoktu. Bende aynı sorun sabahta tekrar etti. Düzeldi mi sizin ki?

Osmangazi. Evet benim de internetim yoktu, fakat alt taraftaki komşularda var ama bende yoktu. Şu an evde degilim gelip gelmedigi icin bilgi veremiyeceğim maalesef. İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 20 Ocak 2014; 17:31:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Osmangazi. Evet benim de internetim yoktu, fakat alt taraftaki komşularda var ama bende yoktu. Şu an evde degilim gelip gelmedigi icin bilgi veremiyeceğim maalesef. İyi akşamlar.

Anladım. Teşekkürler. Modemi hiç kapa-aç yapmadıysanız yapın. İşe yarayabilir. Bugünde yarım yamalak çalışıyor. Fişleme ile ilgili bir çalışma yürütüyorlar belkide.

Evdeyken çok kez denedim resetlemeyi ama işe yaramadı. Diğer ilginç olan şey ise tivibunun çalışmasıydı. Umarım eve gidinceye kadar duzelmis olur.
    @Srcn hocam ve size teşekkür ederim kucuk bilgi icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evdeyken çok kez denedim resetlemeyi ama işe yaramadı. Diğer ilginç olan şey ise tivibunun çalışmasıydı. Umarım eve gidinceye kadar duzelmis olur.
    @Srcn hocam ve size teşekkür ederim kucuk bilgi icin.

Anladım. Durumu güncellerseniz sevinirim. Bir gariplik olduğu aşikar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.