Şimdi Ara

Bursa (Görükle) KPSS Dershane Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görükle'de KPSS A Grubu için hangi dershaneyi önerirsiniz? Ben Yediiklim ve Murat arasında kararsız kaldım. Daha önce gidenler yardımcı olabilirler mi?

• illegalf İ kullanıcısına yanıt
    biraz araştırınca yediiklimi sildim kafamdan. uzman kariyeri ve muratı öneren çok var. uzman kariyer hakkında bilginiz var mı?
  • araştırmanızı ne şeklde yaptığınızı öğrenebilir miyim hocam? Monopol eğitim kurumları var eski pegem akademinin yerinde görüklede.hocaları ankara'dan geliyor.. muratı bol kitap dağıtıyor diye mi öneriyorlar..ticarethane mantıklı satışçı dershanelere lütfen kanmayın..açıköğretim dershanesi olarak nam yapmış bir dershanenin kpss işine de girip pazarlamacılık yapması size ne kadar mantıklı geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illegalf

KPSS A grubu için Murat Yayınları tabi ki. Yediiklim'in kpss a grubu kitaplarını inceleyin çok yetersiz. Bir de murat yayınları'na bakın. Yalnız murat yayınları daha tuzlu olabilir:)

kpss kitapları

pahalı olan herzaman iyidir mantığını aklınızdan çıkarın bence.murat merkez desteği alarak çok güzel başarıyor öğrencilerin gözlerini kitapla boyamayı. Bu işler sadece kitapla olmuyor arkadaşlar.illaki kitap diyorsanız zaten dershanelere okadar para akıtmanın mantığı ne sorabilir miym? gidip en kral kitapları alıp evde tek başınıza çalışabilirsiniz evinizde yada üniversitenin kütüphanesinde kursa gidiyormuş gibi.öğrenciyi ticaret sofrasında müşteri gibi gören birkaç dershaneyi lütfen daha dikkatli inceleyin..

size vereceğim tüyolar..Hoca kadrosunu sorun. size çok tanınmış birkaç hocanın ismini veriyorlarsa eğer özellikle hangi derslere ve o dersin nekadarlık kısmına gireceklerini sorun.. satış tekniğidir bu adam derki bilmemkim hoca dersinize girecek fakat o hoca birkaç saatlik derse getiriyorlar size tüm derse o hoca giriyormuş gibi konuşuyorlar bunlar dikkat edin..

Bir başka tüyo ; yok neymiş efendim örnek dersler deneme derrsleri falan filan bunlar hikaye kandırmacadır..siz yağlı müşterileri için özellikle tezgahlanmış ağzı iyi laf yapan şovmen hocalardan oluşan bir program koyup sizin gözünüzü boyama amacıyla yapılmış programlardır bu ''deneme dersleri''. bizzat kurumun hazırda devam etmekte olan derslerine girip o derslerdeki hocaları görmeyi talep edin bakalım ne diyecekler..

üçüncü olarak; türkiye bilmmkaçıncısı yok işte üçyüz beşyüz atama bilmemkim haydar hasan türkiye üçüncüsü bunlar tamamıyla aldatmacadır.. Ankara şubesinden isim alıp gider karstaki şubesinde reklam yapar o ismi..Özellikle bu kazanan isimlerin sizin kayıt olmayı düşündüğünüz şubenin öğrencisi olup olmadığını sorun gereken cevabı zaten alacaksınız.çünkü türkiye derecesi yapmış kurumun hocası ile sizin sözde derece yapmış şubedeki kayıt olacağınız yerdeki derse girecek hocalar tamamıyla benzerlik göstermez kesinlikle!!

Bunlar biraz düşünüp ondan sonra kayıt olmanız gereken tavsiyelerimdir arkadaşlar.bu kpss yolu uzun ve meşakkatli iş.. sizi müşteri gözüyle gören kurumlara aldanmayın, gözünüzü boyayan,rekor atamaymış ilk yüzde bilmemkaç öğrenciymiş bu tür safsatalara inanmayın..bana somut olarak müfettiş olan denetmen olan uzman olan ve sizin sıralarınızda oturmuş kişilerin isimlerini verin deyin...bakalım kaç isim verebilecekler?? bu sorunun sonunda alacağınız cevaba göre kayıt yaptırın o kuruma..sevgiler

• zidnok kullanıcısına yanıt
    tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. ben kayıt olurken zamanım kısıtlı olduğu için çok fazla araştıramadım ama hepsini gezdim samimiyetine inandığım uzman kariyere kayıt oldum. yaklaşık 1 ay kadar devam ettim derslere bir sıkıntı yaşamadım. daha sonra sağlık problemleri yaşadım ve bırakmak zorunda kaldım. senetlerimi bile almadım hala durur bana o güveni verdiler ama yarın öbür gün iyileştiğimde dershane düşünürsem yine uzman kariyere giderim.
  • anladım hocam.sen sen bilirsin ama sen yinede bir sor durumu bildir.bu tarz olaylarda zaman geçtikten sonra sizden para talep edebilirler.güveniyorsanız siz bilirsiniz tabiiki fakat bu işlerde duygusal davranmak pek doğru değil kanısındayım..Uzmanın hoca kadrosundan pek haberim olmadığı için de yorum yapamayacağım
  • tüm dershaneleri araştırın arkadaşlar sıkılmadan hepsini dolaşın tek tek..geçen dönemde kimleri nereye yerleştirmişler işe onları sorun..

atıp tutuyorlar yok türkiye birincisi yok bilmemnere derecesi diye..açıpta bakın onlar nereye atanmış? yalanlara kanmayın..markaya takılmayın..türkiye genelinde markalaşmış tanınmış olması marka değerinin olması Bursa'da işlerini çok iyi yapacakları anlamına gelmez..cebinde paran varsa sen de hiç sektörle alakalı bilgin olmasa da o markaya parayı bastırıp tabelasını dükkanına astırabilir dershanecilik yapabilirsin.bunları düşünün düşünün araştırma yapmadan karar verip hayatınızı karartmayın!!!!! son sınıf öğrencilere sorun en iyi bilgiyi size 4 senedir bursa da üniversitede vakit geçiren öğrenci arkadaşlarınız verir..çevrenizde daha önce dershanelere giden arkadaşlarınızı bulup onlardan fikir alın..gidip bir dershaneye ticari aldatmacalara tüccarlara pazarlamacılara yem olmayın!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri dershane önerisi ?
    6 yıl önce açıldı
    kayseri dershane önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Antalya Dershane Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba bu yıl bursaya taşınıyoruz ve sorabileceğim alakalı kimse yok kpss A grubu için bi kaç yorum var ama en son 2015 de yazılmış ilk olarak uzman kariyer için iyi diyorsunuz anladığım kadarıyla uzman kariyer için iyi diyenler görükle ve osmangazi taraflarında da şubeleri de var galiba hangisi daha iyidir yada hocaları aynı mı oluyo öyle ? Bir de orada dersane fiyatları ne kadar biraz bilgi verirseniz çok mutlu olurum, çok ihtiyacım var samimi bilgilere çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daillpaerr D kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. A grubu için hoca isimlerine bakın dersaneler hemen hemen aynı şeyleri sağlıyor zaten ama a grubunda hocalar genelde ankaradan gelir siz gelen hocaları araştırın derim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.