Bildirim
kayseri dershane önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Güzel yatılı dershane önerisi varsa ben de alırım (say)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fentek
dershaneye gitme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Limit çöp hocam giden hiçbir tanıdığım memnun değil
hocam peki iyi dersler dershanesi nasıl yada önereceğin dershane varmı ideal hariç
-
Hocam eğer seviyen iyiyse iyi dersler güzel ama ort ya da ort altıysan özellikle tyt de önermem iyi dersleri ama dershane fiyatları anormal derecede uçmuş hocam orta halli bir ailedeysen gitme bence en sıkıntılı olduğunu 1-2 dersi sadece eksiklerinin üzerine düşmek kaydıyla yani tüm müfredatı değil özel ders al kalanını da internetten ya ücretli eğitimler ya da YouTubetan tamamla
F/p açısından iyi dershane arıyorsan özgüvene git hocam giden bir arkadaşım memnundu
para mevzusu önemli değil dediklerin doğru matematik ve türkçe takviye lazım bu sene tarih,coğrafya,din,felsefe fulledim matematikten 10 türkçeden 28 yaptım gelişmem lazım bide kayseride yeniyim ondan dolayı insanını tanıyım ortamlarını tanıyım bunun yanında derslerimi de işleyim iyi bir şekilde amaç bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaoUlac34 -- 9 Ağustos 2023; 15:37:58 > -
İdeal, Turkuaz İsem gidilebilirken Limit, Açı , Beyazkalem gidilmemesi gereken yerler.
Fentek pişmanlıktır
fentek23
önereceğin varmı dershane
-
Neden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X