Şimdi Ara

Bursa’da suriyeli’lerden genç kıza taciz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa’nın Nilüfer İlçesine bağlı Çalı Mahallesi’nde dün 6-7 Suriyeli, bir genç kızı taciz etti.

Bursa‘nın Nilüfer İlçesine bağlı Çalı Mahallesi’nde dün, Çalı istikametinde giden bir minibüste akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Dün gece saatlerinde evine dönmek üzere Çalı minibüsüne binen bir genç kız, Suriyeli’ler tarafından taciz edildi.

POLİSLER MÜDAHALE EDEN GENÇLERE ENGEL OLDU

Olayı gördüğünü belirten bir vatandaş, “Ben geldiğimde olaylar bitmek üzereydi. Olay anında orada olan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla, minibüste 6-7 Suriyeli Çalı’da oturan bir kız kardeşimizi elle taciz etmiş. Bunun üzerine yaşı küçük olan kız telefon ile arkadaşlarına haber veriyor. Aşağı cami durağına geldiklerinde ise çocuklar Suriyeli’lerle tartışmaya başlıyor. Mahallenin gençleri gelene kadar polis de olay yerine geliyor ve gençlerin saldırmasına engel oluyor.” ifadelerini kullandı.

SURİYELİ’LER ÇALI’DA DAHA ÖNCE 1 POLİSİ BIÇAKLAMIŞ!

Edindiğimiz bilgiye göre, bayramın ilk günü yine Çalı‘da, 15-16 yaşlarındaki çocuklarla kavga eden Suriyeli’ler, polis müdahale edince bıçakla saldırmışlar. Olay sırasında bir polis memuru bıçakla yaralandığı bilgisini aldık.

• Gitsinler bu ülkeden.Defolun.Vatandaşlık vereceğiz bu namussuzlara bir de.Şaka gibi valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık böyle haberler çoğalmaya başlar çünkü bu boş insanlar vatandaşlık haberini duyunca iyice vatanı sanırlar buraları .

Düzeltme: vatanı sanmak bunları yapmayı meşru kılmaz ama daha rahat davranırlar düşüncesiyle söyledim. Böylece bir yanlış anlaşılmanın daha önüne geçtik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shail123 -- 7 Temmuz 2016; 19:22:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayın chpli belediyede olması üzücü konya vb yerlerde olsa üzülmezdim çünkü arap kardeşleri üzülmesin diye akpliler tacize razılar
  • defolup gitsinler. zaten basimizda baska bir bela vardi ustune bu suriyeli irki geldi.
  • Polis de bunları koruyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

olayın chpli belediyede olması üzücü konya vb yerlerde olsa üzülmezdim çünkü arap kardeşleri üzülmesin diye akpliler tacize razılar

Bütünşehir saçmalığıyla köy kasaba ne varsa dahil edildiği için Nilüfer Belediyesine dahil olmuş oldu.
    Yoksa şehrin dışında yeni gelişmekte olan bir yerleşim yeri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alanyadada buna benzer olay oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizbrnn

alanyadada buna benzer olay oldu

Ben Istanbul'da çok sanardim Antalya'ya tatile gittim ordada çokmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 milyonu buyuk sehirlere bolun korkunc sayi ortaya cikacaklar. Devlet ne denetliyor ne de onlem aliyor. Yabani vahsiler igrenc mahluklar defolun suriyede geberin

• domuz ırkından 6 tane haşerenin yaptığı icraat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.