Şimdi Ara

Bursa'da güzel düşünülmüş, Oto yıkamacı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, aracı olan herkesin ortak derdi zevki temizlik mevzusu...Açıkçası herhangi bir yıkamacıya gittiğimizde en az 15 20 lira veriyoruz. Kendimiz yıkamak istediğimizde mekanda sıkıntı oluyor.

Neyse konuyu uzatmadan Bursa'da bir mekan buldum, benzinliklerde gördüğümüz 1 lira atarak köpük su aldığımız sistemin 4 5 tane yanyana olanını düşünün

Bunun içinde köpük- sıcak su-köpük-wax-duruluma için su 1 lira atarak açıyorsunuz...Sonra 5 6 metre ön tarafında yine 5 tane bölme var burada hava ve süperge tutabiliyorsunuz. Aracınızı kurulamak için bölge yapmışlar...

Bana konsept olarak hoş geldi, diğer yandan reklam yapıyor gibi olmak istemiyorum. Şahsen ne tanıyorum, ne alakam var. Sadece konsepti hoşuma gitti ve böyle yerler var mı acaba ? Ben ilk kez karşılaştım.

• Tam aradığım,keşke birisi yapsa dediğim olay.Ben de bursada yaşıyorum,nerede acaba burası?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantıklı şey zaten, kendin pişir kendin ye gibi olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbobenzina

Tam aradığım,keşke birisi yapsa dediğim olay.Ben de bursada yaşıyorum,nerede acaba burası?

Hocam yeri küçüksanayi'de, açıkçası beni arkadaşım yönlendirdi. Gerçekten insanların aradığı o rahat ve hızlı yıkamayı sağlayacak yer, ben iş çıkış saatinde gittim yoğun olmasına rağmen çok hızlı sıra geliyor. 7/24 açık sanırım, tabi 1 kere gittim daha...

Tam açık adresini şimdi facebooktan buldum, üçevler mahalllesi Akva San. Sitesi 80.sokak, 16120 Nilüfer, Bursa...Akva sanayi sitesi denilen yer küçüksanayi'nin hemen bitişiği hocam
  • Başakşehirde shell var 4 tl verip jeton atıyorsun köpük ve tazyikli su veriyor süreli kendin yıkıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

En mantıklı şey zaten, kendin pişir kendin ye gibi olmuş.

Hocam ben yıkamacıya verdiğimde oluyor, yeri geliyor kendi malzemelerimle müsait bir alanda yıkamaya çalıştığımda fakat bu sefer tazyikli su bulmak sıkıntı...Araba durulamak sıkıntı, yıkamacılara verildiğinde 15 20 lira veriliyor zaten...

Bu şekilde içine sindiği gibi yıkıyorsun, ben açıkçası yıkamaktan bakımını yapmaktan keyif alıyorum. Maksimum 5 tl harcanıyor bu sistemde, sıcak su-wax-köpük-durulama suyu...

Kendi işyerim olmasa ileride böyle mantıkta yer açardım açıkçası :) Sahibi içinde on numara yer, elini dokunmadan iyi para dönüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

Başakşehirde shell var 4 tl verip jeton atıyorsun köpük ve tazyikli su veriyor süreli kendin yıkıyorsun.

Hocam burada da mantık aynı, fakat bunda işte sıcak su - köpük - wax - durulama suyu var. Hepsi 1 tl ve 1 dakika çalışıyor. Benzinliğe göre avantajı şu, sıra konusunda sıkıntı olmuyor ve daha rahat yıkanıyor. Durulama ve iç temizliği için alanda var.

Bende benzinlikte bu tarz yerlerde yıkamışlığım fakat burada hep sıra çok oluyor. Arkandaki adamı fazla bekletemiyorsun aceleden yapıyorsun, aynı mantığın rahat ve sırası kolay geleni gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Breaking Bad de vardı bu tarz . O zaman da demiştim niye Türkiye'de yok hatta bu bölümde açılan bazı konularda bunu konuşmuştuk.

Çok güzel bir uygulama keşke çoğalsa böyle yerler .20-30 lira verip istediğim gibi yıkatamamak zoruma gidiyor .
  • Biliyorum orayi daha gecenlerde gittim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzzel reklam yapıyorsunuz tebrik ederim, adresi de verin tam olsun

Eskişehir de de aynısı var, fakat şunu fark ettim, isterseniz 20-30 kez köpükleyip su tutun, süngerle yıkamadıktan sonra camur kalıyor, akıp gitmiyor... Milleti kandırıyorlar yani...
  • Güzel bir sistem lakin araç yıkarken dikkat etmek lazım , suyun şebeke suyu mu yoksa farklı bir su sistemimi olup olmadığı çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Breaking Bad de vardı bu tarz . O zaman da demiştim niye Türkiye'de yok hatta bu bölümde açılan bazı konularda bunu konuşmuştuk.

Çok güzel bir uygulama keşke çoğalsa böyle yerler .20-30 lira verip istediğim gibi yıkatamamak zoruma gidiyor .

Hocam bence bu tarz yerler çoğalır, hatta belli seviyenin altındaki oto yıkamacıların kökünü kuruturlar. Tabi piyasada işini iyi yapanlar her daim kalır.

Açıkçası ben hangi benzinlikte bu tarz yer görsem, en az 3 4 araba sıra yapıyor. Bazıları arabasını biraz daha özenli yıkamak istiyor haliyle bekleme durumu uzuyor.

Şimdi bunu gören girişimci yada oto yıkamacılar böyle yer açmak aklına gelmesi lazım :) Orada bu sistemi görenlere cesaret gelir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Güzzel reklam yapıyorsunuz tebrik ederim, adresi de verin tam olsun

Eskişehir de de aynısı var, fakat şunu fark ettim, isterseniz 20-30 kez köpükleyip su tutun, süngerle yıkamadıktan sonra camur kalıyor, akıp gitmiyor... Milleti kandırıyorlar yani...

Tamamda kardeşim gösterdiğim yer çok yaygın bir sistem olsa diyeceğim ki diğerlerinden ayrı tutup reklam yapıyorum. Böyle bir yer gördüm, hoşuma gitti paylaştım. Ayrıca bu sistemin aynısı benzinlikte de var :)

Bu arada hocam yıkarken siz sünger kullanmıyor musunuz ? Sadece köpük ve suyun tazyikiyle gitmez ki kir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Güzel bir sistem lakin araç yıkarken dikkat etmek lazım , suyun şebeke suyu mu yoksa farklı bir su sistemimi olup olmadığı çok önemli.

Aynen hocam dediğiniz mevzu da var, aslında yıkadıktan sonra aklıma geldi fakat acelem vardı soramadım. 5 tane kabin var ve ciddi manada su gidiyor.

Orada yetkilileri vardı, sormak lazım detaylarını...Ben aslında masraflarını merak ediyorum fakat kimse kalkıp net bir şey söylemez :)
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Şebeke suyu vereceğini zannetmem, kuyu suyudur. Kuyu suyunda da taş toprak ne ararsan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Şebeke suyu vereceğini zannetmem, kuyu suyudur. Kuyu suyunda da taş toprak ne ararsan var.

Katılıyorum hocam benim korkum da o oluyor genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Hocam bende şimdi merak ettim, açıkçası bir daha uğrarsam sorarım. Fakat net şekilde söyler mi bunu bilemiyorum :) Sonuçta kuyu suyu dese kendini ele verecek, ama öğrenmek lazım önemli detay
  • Keşke istanbul'da da olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Güzzel reklam yapıyorsunuz tebrik ederim, adresi de verin tam olsun

Tamamda kardeşim gösterdiğim yer çok yaygın bir sistem olsa diyeceğim ki diğerlerinden ayrı tutup reklam yapıyorum. Böyle bir yer gördüm, hoşuma gitti paylaştım. Ayrıca bu sistemin aynısı benzinlikte de var :)

Bu arada hocam yıkarken siz sünger kullanmıyor musunuz ? Sadece köpük ve suyun tazyikiyle gitmez ki kir :)

Hocam en ufak tozlar bile gitmiyor, yağmur izleri bile..

• powermoon kullanıcısına yanıt
    Kuyu suyu olmadan kimse bu maliyetin altından kalkamaz hocam :) merak etmeyin dibine çıkıyor kuyuda taş mas falan. İstanbulin şebeke suyu da çok farklı değil ya da bir çok yerin .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.