barış mançonun olduğu caddeden bisiklet salınıp devlet malzeme ofisinde durulur
Gelmeyin ya mudanya'ya trafiğin içine ediyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
Gelmeyin ya mudanya'ya trafiğin içine ediyorsunuz
öğrenci adamız ya trafiği neyle mahvedelim.
dostum yesımı sormussunda nıke urunlerı flan sattıgı ıcın, ama senın dedıgın urunler yukarda arkadasların anlattıgı yerlerde senın ıstedıgın urunler satılmıyo.. bursada, ankara yolu uzerınde yesımın fabrıkası var ve bu senın ddıgın urunlerde o fabrıkanın ıcındekı satıs magzasında satılıyor... en son gıttıgımde 5 lıraya hıc bır defosu olmayan veya ıc bellı olmayan bır nıke t-shirt almıstım
quote:
Orijinalden alıntı: quetm
dostum yesımı sormussunda nıke urunlerı flan sattıgı ıcın, ama senın dedıgın urunler yukarda arkadasların anlattıgı yerlerde senın ıstedıgın urunler satılmıyo.. bursada, ankara yolu uzerınde yesımın fabrıkası var ve bu senın ddıgın urunlerde o fabrıkanın ıcındekı satıs magzasında satılıyor... en son gıttıgımde 5 lıraya hıc bır defosu olmayan veya ıc bellı olmayan bır nıke t-shirt almıstım
benim istediğim ürünler derken ? yazmıştım yukarıya yeşime gitmek baya zaman kaybettirdi diye. önce metroya sonra mavi renkli minibüstü yanlış hatırlamıyosam ona bindim. 2 kapüşönlü 2 tshirti 68tl'ye aldım
Konuyla alakalı değil ama izlediğim haberlere göre bursada 1 günde çok iyi adam öldürülüyor (Ne zaman televizyonu açsam ya bursada birini bıçaklıyorlar yada öldürüyorlar)
haftaya antalya maçı var gel onu izle
quote:
Orijinalden alıntı: sametK
Bursa'nın gece hayatıyla ilgili bir şeyler söyleyebilcek olan var mı? sağlam bar disko gibi yerleri var mı ? üniversite olarak Bursa'yı da düşünüyorum
fsm kat 3 suare gece hayatı güzeldir bursanın ama denildiği gibi mutlkaa gezmelisin denilen taragı hep türbelerdir . mesela yeşil camiye gidilmeden bursaya gittim denilmez :D
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetD*
Bursada hiç bişey yapılmaz belli başlı gezilcek hiçbir yer yok çünkü.
bursaya niye gidiyorsunuzki. Eskişehire gelin heryer park bahçe , kafe, bar :D gezilcek cok yer
Teleferikle Yukarı çıkın.. Biraz donarsınız bu mevsimde ama cok guzeldir.. Tabi şuan çalısıyor mu bilmioyrum. Kğkğrtlü pembe çarşının alt taraflarında diskolar vardır.. Metro paşaciftliği duragında inersiniz.. falan filan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme