Şimdi Ara

BURS SORUMA TEK KELİMELİK CEVAP :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR DEVLET KREDİ YANİ GERİ ÖDEMELİ BURS UN FAİZİ VAR MI ? YANI MİKTARI ÖNEMLİ DEĞİL. FAİZİ VAR MI YOK MU

• Yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alien.007

Yok :)

emin misin hocam herkes bişey diyor ? ve nereden biliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Right Back

quote:

Orijinalden alıntı: alien.007

Yok :)

emin misin hocam herkes bişey diyor ? ve nereden biliyorsun

Hocam bende kulaktan dolma şekilde biliyorum fakat devlet kredileri faizle ödenmez, geri ödemeli burstur onun adı. Faiz olmamalı. Vakıf üniversitelerinin öğrenim kredileri faizle ödeniyor buna eminim. Devlet kredilerinin de ödeme tarihini geçirirseniz cezalı ödersiniz.

• yok
  • Taksit taksit ödeyeceksen faizi olmaz mı hiiiç....
  • Nasıl faizi yok? Forumlarda, sosyal ortamlarda o kadar okuyoruz borcu faizle artanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 23 Kasım 2013; 11:12:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kykdan kredi alırsan faiz var ama şöyle var atıyorum okurken toplamda 15000 lira kredi aldın mezun olduktan 2 yıl sonra bunu geri ödemeye başlayacaksın ama 15bin olarak değil tefe miydi tüfe miydi garip bir adı vardı adını tam hatırlayamadım beyaz eşya fiyatlarına göre yeni bir fiyat belirleniyor ona göre ödemeyi yapıyosun. o da %15-16 civarında oluyormuş genelde veya ödemeyi geciktirirsen faiz biniyor.
    bursta geri ödeme olmuyor, kredide oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Right Back

ARKADASLAR DEVLET KREDİ YANİ GERİ ÖDEMELİ BURS UN FAİZİ VAR MI ? YANI MİKTARI ÖNEMLİ DEĞİL. FAİZİ VAR MI YOK MU

VAR. Ama şu şekilde, adı faiz değil. Mesela şuan 10.000 TL alırsın ama ödemeye başladığında bazı oranlara göre yani paranın o günkü değerine göre daha fazla ödersin.

1- ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ BORÇLARI NASIL HESAPLANIR?

Kurumdan öğrenim kredisi alan öğrencilerin borcu, öğrenim kredilerinin verildiği tarihten öğrenim süresi bitimine kadar geçen sürede veya herhangi bir sebeple kredisinin kesildiği tarihe kadar; öğrenim kredisi olarak verilen miktarlara, Türkiye İstatistik Kurumunun Toptan Eşya Fiyat Endeksindeki (TEFE) artışlar uygulanarak hesaplanacak miktarın ilave edilmesi suretiyle hesaplanmaktadır.

Kurumdan katkı kredisi alan öğrencilerin borcu ise, katkı kredilerinin verildiği tarihten itibaren öğrenim süresi bitimine kadar geçen sürede veya herhangi bir sebeple kredisinin kesildiği tarihe kadar; Kurumca öğrenci adına üniversitesi hesaplarına ödenen miktarlara, katkı kredisi verilen öğretim yılının ocak ayından başlamak üzere en son kredi aldığı yılın aralık ayındaki, Türkiye İstatistik Kurumunun Toptan Eşya Fiyat Endeksindeki (TEFE) artışlar uygulanarak hesaplanacak miktarın ilave edilmesi suretiyle hesaplanmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimBoyali -- 28 Kasım 2013; 11:06:21 >

• var hiç şüphesiz var hemde bende alıyorum bılıyorum faızı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.