Şimdi Ara

burs mülakatım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 3. sınıfım yarın burs mülakatım gireceğim ne sorarlar nelere dikkat edeyim öenerisi olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Ekim 2012; 0:07:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

beyler 3. sınıfım yarın burs mülakatım gireceğim ne sorarlar nelere dikkat edeyim öenerisi olan var mı

hangi kurumdan yani nasıl bi yer vericek ona göre yorum yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leader_lider

quote:

beyler 3. sınıfım yarın burs mülakatım gireceğim ne sorarlar nelere dikkat edeyim öenerisi olan var mı

hocam bizim memleketin derneği 2 senedir başvuruyordum kabul edilmiyordu bu sene nasıl olduysa mülakata çağırdılar
  • kimse yok mu arkadaş
  • quote:

quote:

quote:

hocam bizim memleketin derneği 2 senedir başvuruyordum kabul edilmiyordu bu sene nasıl olduysa mülakata çağırdılar

Anladım hocam bak ben burs yönünde tecrübeliyimdir .dd sizin memleketin vakfı ise illaki oralı bi adam veya sekreter koymuslardır ona göre bir tutum takıl ve hal ve hareketlerin zaten düzgün gidersinde yine de bi aklında olsun eğer tanıdk felan varmı diye derneğin kurumlarda vs isimlere bak...ben öyle yapardım vakfın yöneticilerinden birisyle konusrdum sonra referans olarak onu gösterirdim bu sadyece hep yaparım. bak burs la ilgili bişi söylyim anı tamemen şans mselesi oldu benim için :DDD bundan önceki millet vekii seçimleirnde bizim ordan bi adam seçme girdi ben bu adamı buldum konuştum işte oyun size vs arkadaşları da yöneltcem gbisin adam da bi kaç kişiye de burs verdiğini biliyordum bundan hesap ederek burs istedim işte tamam bakarız felan dedi sonra eylül ayı gelince zar zor cep telini buldum aradım sonra bursu bagladım:DDD edir:millet vekili seçilemedi .ddd

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam bak ben burs yönünde tecrübeliyimdir .dd sizin memleketin vakfı ise illaki oralı bi adam veya sekreter koymuslardır ona göre bir tutum takıl ve hal ve hareketlerin zaten düzgün gidersinde yine de bi aklında olsun eğer tanıdk felan varmı diye derneğin kurumlarda vs isimlere bak...ben öyle yapardım vakfın yöneticilerinden birisyle konusrdum sonra referans olarak onu gösterirdim bu sadyece hep yaparım. bak burs la ilgili bişi söylyim anı tamemen şans mselesi oldu benim için :DDD bundan önceki millet vekii seçimleirnde bizim ordan bi adam seçme girdi ben bu adamı buldum konuştum işte oyun size vs arkadaşları da yöneltcem gbisin adam da bi kaç kişiye de burs verdiğini biliyordum bundan hesap ederek burs istedim işte tamam bakarız felan dedi sonra eylül ayı gelince zar zor cep telini buldum aradım sonra bursu bagladım:DDD edir:millet vekili seçilemedi .ddd

ne soracaklar bende merak ediyorum walla öenrilerin için sağol

• yukarı yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vay be kimse bişey yazmıyor
  • yukarı yukarı !!!
  • Güzelce anlat durumunu, eğitim hayatını önemsediğini ve ihtiyacın olduğunu göstermelisn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.