Şimdi Ara

Burs icin oneri lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam sirf burs vermezler diye sigortali isten cikti. Ocakta emekli olacak babam. Abim askerde suan gelince dugunu olacak ev alacak vs. Anlayacagini, isçi babam bana maddi destek saglayamayacak. Sirf bu yuzden kendi sehrimi yazdim ve kucuk sehirleri yazdim bayburt gibi. Babam istedigin yeri yaz gerisine karisma dedi ama ne kendimi ne de onu zor duruma sokmak istemiyorum. Burs alabilecegim her yere basvuracagim. Ama rahat burs alabilecegim yerler neresidir! (Sinif ogretmenligi)

Part time islerde de calisabilirim ama simdiye kadar hic calismadim. Ve de kucuk sehir olacagi icin cok zor gibi duruyor. Anca garsonluk falan olur ki ne agzim laf yapar ne de bana emir verilmesine dayanabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba

üniversiteye başladığında kütüphanede çalışmak için başvuru yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde her üni öğrencilerine burs veriyo veya vakıflar aracılığıyla burs ayarlayabiliyor. Öğrenci işlerine uğrarsan seni bu konuda aydınlatabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pharmakolog P kullanıcısına yanıt
    başvurdum hocam.
  • Anadolu vakfı

Tev

Tog

Agd

Koç

Çydd

Bunlar pek koşul öne sürmüyorlar sadece koç belirli ünilere giden kişilere burs veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 19 Eylül 2017; 14:16:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.