Şimdi Ara

Bürosit Computerma Koltuk 94 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bürosit Computerma Koltuk HepsiBurada'da yüzde 46 indirimle 94 liraya satılıyor. Sınırlı stok özelliği var ne diyorsunuz kullanan arkadaş varmı sıcak fırsat sayılırmı bürosit ürünlerinin çok dayanıklı olduğunu biliyorum.
    HepsiBurada

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
    Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi...

• Bürosit çok değil çok çok sağlam ve kaliteli. Bu koltuk aradığın bir modelse kaçırma derim.

Bir Bürosit müdür koltuğum var, 5 sene oldu, gıcırdama hariç bir sorun yaşamadım (ki yağlıyorsun gidiyor), sonra yeni bir model almak istediğimden, tasarımını beğenip fiyatı da makul diye bir Adore aldım ama 6. ayında amortisör (böyle mi denir) bölümünde sıkıntılar ve ona bağlı ses çıkarmalar başladı. Bu arada oturduğum kısımda da hafif sağa meyil var ama netten aldığımdan krulum sonrasında tekrar uğraşıp gönderme derdiyle de uğraşmak istedim.

Sonuç olarak diyeceğim, koltuk için uygun fiyatlı diye bir model belirlemeyin. Mali durumunuz müsade ediyorsa kaliteli bir markadan şaşmayın. Yıllar içerisinde zaten kendini amorti edecektir.
  • Arkası yatarlı değildir yazılmış. O biraz önemli benim için. Arada sırada oturma şeklini değiştiriyorum. Ben de 3 sene evvel fuardan 50 TL kampanyalı arkası yatarlı buna benzer markası belli olmayan bir ürün aldım. Daha kırılma, yamulma, gıcırdama yaşamadım ama 72 kg'ım. Belki daha cüsseli olsaydım sıkıntı olabilirdi. Sadece oturduğum yerin süngeri azaldı (yani iç içe girmekten dolayı).
  • sırt bölümü sabit mi yoksa ayar yapılıyor mu
    Ama arkası yatmıyormuş...Ayar yapmak istediğinde sıkıntı yaratabilir...
    Bir de bu modele bu para biraz fazla gibi...
    İkea'da marcus marka koltuk var...Benim favorim...
    http://www.ikea.com.tr/ikea_urun_arama_sonuclari.aspx
    Ama fiyatı çok pahalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 24 Ekim 2010; 10:22:57 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.