Şimdi Ara

Burnumun Sorunu Ne ? (Ses Kaydı İçerir) Edit:Doktora Gittim Burnumda Kemik Varmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burnum otrivine mentolsüz tıkanık vaziyette oluyor.Ayrıca nefes alırken burun deliklerim kapanıyor ve nefes güçlüğü çekiyorum.Biraz hızlı nefes alınca burnumdan garip bir ses çıkıyor çok hızlı alırsam buyrun sonuç ses kaydında.

Ses Kaydı:http://vocaroo.com/i/s0eMu8O894IF

Burnumun sorunu ne beyler ? Otrivine sıksamda sıkmasamda hızlı nefes alınca burnumdan böyle ses geliyo ama otrivine sıkınca rahat nefes alıyorum.Yorumlarınızı esirgemeyin.

Edit:Beyler düşündüm taşındım dedimki en iyisi bi kulak burun boğazcıya gideyim.Dün gittim dedim böyle böyle doktor bey burnum kaç aydır tıkalı otrivine kullandım felan dedim.Otrivineyi kim tavsiye etti sana dedi o ilaç burun damarlarınımı ne sarkıtıyomuş bişeyler söyledi biraz daha kullanmaya devam edersen burnun bidaha o ilaçsız açılmaz dedi.Sonra burnuma ışıklı bir şey soktu.Burnumu kocaman bir kemik tıkamış.18 yaşına gelmeden ameliyat edersem burnun yamuk büyür dedi.Şimdilik resimdeki ilaçla burun spreyini verdi.18 yaşına kadar hep kullanıcakmışım.3 ay sonra tekrar bekliyor.18 yaşına kadar maalesef bu lanet burnumla idare edicem..Bu arada hastaneden çıktıktan sonra babamı arıyorum diyalog aynen şöyle

-Baba hastaneden çıktım burnumda kemik varmış
    -Ne ? Burnunmu yamuhmuş?

Bu arada buyrun ssler

Burnumun Sorunu Ne ? (Ses Kaydı İçerir) Edit:Doktora Gittim Burnumda Kemik Varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulluky -- 5 Nisan 2013; 18:40:46 >

• Yardım.
  • O sesin burnundan geldiğine emin misin ?
  • Ses kaydı

Kusura bakma,çok güldüm ses kaydında
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu578

O sesin burnundan geldiğine emin misin ?

Hocam istersen üyeliğimi arat google'da çıkan konulara bak 1 tane troll konu bulamazsın.Amacım trollemek değil burnumdaki sorunun ne olduğunu anlamak evet o ses burnumdan geliyo.Doktora gitmek istemiyorum o yüzden konu açtım buraya.
  • Ses kaydı
  • Otrivini ne zamandır kullanıyorsun? Bağımlılık gelişmiş olabilir eğer 1 haftadan uzun süreden kullanıyorsan. Mutlaka bırakman gerekir yoksa ömrün boyunca onu kullanmak zorunda kalırsın ve bir zaman sonra koku alma duyun kaybolur. Okyanus suyuna geçiş yapmayı dene. Yazdıklarımda ciddiyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam geçen açtığın konudan hatırlıyorum bende aldım kullandım işe yarıyor ama sen kaç gündür kullanıyorsun bağımlılık yapıyor o
  • Korktum lan o ne öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabitfikir -- 28 Mart 2013; 18:33:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes burnundan nefes mi aldin yoksa traktor motorumu calistirdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burnunda et olabilir yada burun kıkırdaklarında bir sorun olabilir her halükarda git bir kulak burun boğazcıya
  • Burnunuzun içine koyun kaçmış mee'liyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Ses kaydı

/>

Kusura bakma,çok güldüm ses kaydında

daha ses kaydını açmadan yorumlar kopardı beni

dinleyincede anırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sulluky

hocam burun kanadı solunumu yapıyorsun galiba. adenoid hipertrofisi olabilir. kulak burun boğaza git ufak bir girişimle yakarlar orayı açılır burnun rahatlarsın. tıp öğrencisiyim sormak istediğin varsa sorabilirsin
  • Beyler tamam ablam hemşire çalıştığı hastanedeki kulak burun bogazcıya gidicem.İnşallah kötü bir şey çıkmaz yav.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.