Şimdi Ara

Burnumdan Konuşuyorum, sesim çok ince

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor bin Odin -- 4 Mayıs 2014; 12:09:37 >

• yok mu yardım edecek
  • eğer sen de onların dış görünüşüyle dalga geçmediysen tam bir kezbanmış kızlar.asıl onların senden utanması gerek hiç kasmana gerek yok kendini.başkalarının doğuştan özellikleriyle dalga geçenler kadar ezik insan yoktur.
  • Hocam yaş kaç? Lisedeymişsin düzelir eninde sonunda. Sesinden dolayı seninle dalga geçen arkadaşların varsa da onlarla arkadaşlığını bitirmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

Hocam yaş kaç? Lisedeymişsin düzelir eninde sonunda. Sesinden dolayı seninle dalga geçen arkadaşların varsa da onlarla arkadaşlığını bitirmeni öneririm.

Yaş 15 son 3-4 yıldır böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

Hocam yaş kaç? Lisedeymişsin düzelir eninde sonunda. Sesinden dolayı seninle dalga geçen arkadaşların varsa da onlarla arkadaşlığını bitirmeni öneririm.

Yaş 15 son 3-4 yıldır böyle

Büyük olasılık düzelir. Bir de burnumdan konuşuyorum demişsin, geniz eti falan olabilir burnunda.
  • yuk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benimde yaşim 15 sesim çok kalın mesela bazen öyle ortam oluyor ki 3 kelimelik espiri yaparken 2.kelimede ses gidiyor. illaki düzelecek o ses ha birde kafana takma burda konu açacak kadar taktıysan herkez dalga geçer kendinle barışık ol kendi sorunlarını kendin takmazsan kimse takmaz emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşın büyüdükçe sesinde gelişir takma rahat ol
  • Benim etrafımdan sesim kötü denmiyor da sesimi kaydedip dinlediğimde acayip kötü burnumdan konuşuyorum galiba
  • bence bi kbb a görün derim ben 3 4 yıldır böyle diyorsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Benim etrafımdan sesim kötü denmiyor da sesimi kaydedip dinlediğimde acayip kötü burnumdan konuşuyorum galiba

bendede aynı sorun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.