Şimdi Ara

Burnumda Sorun var, nefes alamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burnumda bi sorun var nefes alırken tıslıyorum yani anlayacağınız tıslayarak nefes alıyorum. Ve görünüş açısından da burnumun deliklerinin olduğu bölüm gözbebeklerime geliyor neredeyse. Aslında ince ama orda genişliyor birden. Hangi bölüme başvurmalıyım? Hangi doktora görünmeliyim?

• Hocam çok sesli nefes alıp almadığınızı tam bilemezsiniz, desibel ölçümü mü yaptırdınız? Yani demek istediğim psikolojik olarak öyle hissediyor olabilirsiniz, hani ağzınızda yemek yerken sesleri daha az duyarsınız ağzınızda gürültü olduğu için,ama aslında dışarıdan o kadar ses duyulmaz. Bu da aynı şey. Kulak burun boğaz doktoruna gitmelisin.
  • Etrafımdaki herkes diyor sen nasıl nefes alıyorsun diye.
  • Peki ne bileyim böyle bir heyecanlılık bir tezcanlılık bir sinirlilik hissediyor musun? Bundan rahatsızlık duyuyor musun? Yoksa sadece bu ses olayı mı? Belki de çok hızlı nefes aldığından tıslıyorsundur bu herkeste olur çünkü. Biraz daha yavaş nefes alıp verebilirsin ki zaten hızlı nefes almanın bir faydası yok oksijen açısından, aksine ciğerlerde daha fazla kalırsa daha çok oksijen alınır o havadan, üstelik diyafram kasları daha az yorulur daha sakin bir insan olursun genel olarak.

Benim de burnumda kemik varmış geçen boğaz iltihabından dolayı kbb ye gittiğimde öğrenmiştim. Fakat bununla ilgili belirgin bir sorun da yaşamamıştım yani ses ya da daha az nefes alma gibi. Şu anda biraz yaşıyorum biraz tıslıyormuşum gibi geliyor çalışınca filan mesela, ama psikolojiktir belki de. Ameliyatla filan alıyorlardı önceden, hem de epey zorlu bir ameliyatı vardı yani çekiçle kırıyorlardı önceden ama bilmiyorum belki yeni metodlar geliştirmişlerdir şimdi. Sen yine de KBB ye gitmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 19 Haziran 2015; 19:02:28 >

• Arkadaşlar bakın nefes alırken gerçekten zorlanıyorum. Burnumdan aldığım nefes yetmiyor darlanıyorum, ağzımdan alıyorum genellikle. Ayrıca gerçekten zorlandığımı hissediyorum, tıslıyorum halk dilinde. Burnumun ucu geniş, göz bebeklerime değiyor ucu öyle anlayın. Sanırım ya et var ya da kıkırdak fazlalığı. KBB bakar mı bu işe? Hafta sonu devlet hastanesinde var mı KBB?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.