Şimdi Ara

Burnum sürekli kırmızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
6.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 Yıldır burnum kırmızı, 1-2 hafta içinde doktora gideceğim. Sizce neyden kaynaklanıyor olabilir? Damar çatlamış olabilirmi. Daha önce böyle bir durum yaşayıpta düzeltebilen varsa yardımcı olabilirmi. Gerçektende çok dikkat çekiyorum.

•  Burnum sürekli kırmızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli_Yaban -- 20 Temmuz 2015; 4:31:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rosacea ya da bir dermatit çeşididir büyük ıhtımalle benim de yanaklarda biraz kızarıklık var. Zaten cildim genel olarak bayağı sorunlu sırtımdaki sivilceler burası benimdir lo diyip özerklik isteyecek yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acetylcholine -- 20 Temmuz 2015; 4:39:32 >
  • Burnunu sülüklere emdir pis kan gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 20 Temmuz 2015; 4:43:03 >
  • Acetylcholine A kullanıcısına yanıt
    Harbiden buna bir çözüm yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillOwua

Harbiden buna bir çözüm yok mu

Sivilce için haplar var üç yıl önce doktora gitmiştim henüz erken diye vermedi yakında tekrar gideceğim yanaklarımdaki kızarıklık (bende rosacea) için de iyi geliyor diye duydum bir sürü kişiden hapı isteyip şansımı deniyecem yoksa yaşanmıyor böyle güneşe çıkamıyorum domates gibi oluyorum. Serin bir yerde durunca tipim çok fena değişiyor yemin ederim
  • Gerçektende çok kötü duruyor. Kostüm yapmaya çalışıyorum, yüz kısmına gelince kırmızılık yüzünden vazgeçiyorum. Buraların en iyi cild doktoruna gitmeyi planlıyorum. Bi tanıdıktada bu tür izler vardı yanağında, ilaç içiyordu 2 haftada baya bi çok azalmıştı ama sonradan ilaç içmeyi bırakmıştı. İnşallah düzelir, yarın konuyu tekrar güncelliyeceğim belki şu an uyuyan birisinin konu hakkında bir bilgisi vardır. Hepinize iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardim edermisiniz.

• Artik psikolojim bozuldu. Gordugum herkezin burnu normal. Okadar fazla dikkat çekiyorum ki.

• Fotoğraf at. Tahmin ettiğim şeyse çözümü basit.
  • Yukarı.

• Ren geyiği misin hocam

• benimde burnum değil burnumun kenarları kırmızı/ mor gibi neden olabilir bilen var mı
  • kokayin mi kullaniyosunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.